Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Ya hemen kist mistttttttt deyip durmaasana
üşütmüşsündür tabi her hafta temizlik yapıp durursan olcağı o
bırak dağınık kalsın keyfine bak bu hafta bigün yat bigün gezzzzzzzz ohh mis gibi
ayrıca geçen ay bende bile kist çıktı kist olsa nolcak adet olursan şayet atacaksın olmazsan şayet doğumda gidecek
bende kist vardıda böyle şeyler olmadı hiç bişey anlamadım bile kendi kendine geldi gittiiiiiiii geçen ay biliyosun yaaa

biliyorum canım sende kist vardı ama böyle şikayetlerin yoktu, kesin üşüttüm kıçımdan nem alıyorum herhalde o kadar da dikkat ederim salak kafa
bu ay beni ciddi bir adet sancısı bekliyor demek ilça depolaması yapıyım en iyisi

heyy kızlarrr....

serpilcim lütfen şu hasta moduna geçme bebem yaa düşündükc ehasta ediyon kendini. ağrın var ama düşünme dinleme o ağrıları sen.
güzel şeylerden bahsedelim serpil çıkar hunini ortya şarkı söle bize

yarın 2. kez teyze olcam ben tebrik edin bakım beni:) kuzenım doğurcak inş.
ecrin nisamı düşünüyom bizim sülalenin tek ve ilk torunuydu şimdi üstüne 2 tane kuma gelcek 2side erkek. nasıl tepkile vrcek acaba. el bebek gül bebek 4 yaşına geldi. herkes çok bağlıdır ona peşpeşe 2 bebek daha gelince nasıl olcak çok merak ediyorum. alıştırdık onu bu düşünceye. yavrum bnm 2 kardeşim olcak biri annemn karnında çıkmak istiyo diğeri esma teyzemn karnında o daha küçük orda uyuyo diyodu.
kıskançlığı vardı belli etmemeye çalıştığı :) yarın kardeşinin görünce ne yapcak çok meraklardayım. esma teyzemde gelsin kardeşimi görmeye beni alır kucağına gezeriz diyomuş:)

esmam bana bi haller oldu hayır olsun diyorum neyse uzatıpta sıkmayacağım sizi,
yokh hunilik oldun mu canım çıkarayım mı:)

tebrik ederim canım hayırlsı ile doğar inş , kıskanacağı belli siz çocuğu alıştırın o kadar üstüne de iki velet getirin bakalım ne yapacaksınız ecrin e dikkat sakata gelmesin veletler:):) belli etmeyin o kadar sevdiğiniz de hüsrana uğramasın yavrucak

Ah yavrum kıyamam ona bennnnnnnnnnnnn
esmammmm tebrik ederim taze teyze seni :)
yakında da taze anneeeeeeee olceksinnnnnnn
ay ne çabuk geçti yaaaaa zaman

mrb fıstıklar

serpill bu kadar takma kafana herşey beyinde başlar bunu unutma hiçbir sağlık problemin yok ama kafana çok takıyosun yıpratıyosun kendimi hayatım
düşünmemeye çalış allahtan hayırlısını iste

esma tebrik ederim canım teyze olucakmışsın allah uzun ömürler versin

bu kist olayıda çokk normal birşey ben hamileyim bende bile var kist ama doğumda gidecek

eğer regl olursanız ( inşşallah olmazssınız ) vücut atıyo dışarı zaten

hülya naber canım hoşgeldin,
bebişin nasıl
bişey soracağım kızlar kızacak ama napıyım yaaa
merak işte sen hamiş kaldığında sarı akıntın oldu mu hiç
olduysa da ne zaman başladı

canım yaa 3 gün öncesine kadar bişeyim yoktu ki benim adete 10 gün kala bişeyler olmaya başladı
umutlanıyor insan sonra kızıyorum kendime umutlanınca ben sana bişeycik sordum cevaplarsan memnun olurum

bebişin nasıl

benm akıntım çok oldu canım normalde adet öncesi kuruluk olurdu bende hamile kaldığım ay akıntı bi başladı hala devam ediyo

kızlar bide birşey sorucam afedersiniz ama yumurtlama zamanı ne sıklıkla birlikte oluyosunuz
ben 2 yıl boyunca doktorları dinledim gün aşırı oldu ama hamile kaldığım ay çok iyi hatırlıyorum inat yaptım yumurtlama günümü belirledim 4 5 satte bir birlikte olduk ay çok utandım kendime yakın bulduğum için soruyorum cevap vermeyeblirsiniz

heh işte benimde bu ay öyle ben normalde şu zamanlar kuru olrum yani sadece çamaşırım leke leke olur bazen tamamen kupkuru 10 gün önceden sarı sümüksü akıntı gelmeye başladı ve devam ediyor , peki akıntın ne renti canım çok soruyorumkusura bakma

günde 4-5 saat iyi dayanmışsınız canım, geçen biz hergün yaptıkta yumurtlama bittikten sonra kocamla ayrı gayrı düştük helak olduk ben günaşırılığına da inanmıyorum sen en iyisini yapmışsın yumurtlamaya da denk gelince ahanda hamilesin :)

ilk başlarda sarıydı canım şimdi yeşilimsi oldu akıntım

bizimde o ay pestilimiz çıkmıştı bide bu benm 2. hamileliğim ilkinde de aynı yapmıştım günde bi kaç kere bende işe yaradı :)

ilk başlarda sarıydı canım şimdi yeşilimsi oldu akıntım

bizimde o ay pestilimiz çıkmıştı bide bu benm 2. hamileliğim ilkinde de aynı yapmıştım günde bi kaç kere bende işe yaradı :)

tamam bir de bir
peki kasık ağrısı oldu mu canım 3 gündür
özellikle akşamları uzanınca kasığım uyuşuk gibi
oluyor içeride resmen inşaat çalışması var gibi
sende böyle bişey var mıydı canım

bi daha ki ay bende senin taktiği deneyeceğim vayy bee kocamı kandırmam lazım

Son düzenleme:

Selam canım hoşgeldin nasılsınız bakalım ana oğul ?

valla bizim şimdiye kdr gün aşıyı oluyodu,
bu ay 2 gün üstüste olduğu da oldu,
4-5 saatte bir demek hımm işte yımırtanın kaçmasına fırsat vermemişsiniz ne güzel
peki yumurtlama gününü nasıl belirledin canım ben bi türlü tam olarak belirleyemiyorum sanki :S

ağrı değilde batma gibi olmuştu canım benm ama çok değil..

kız eşine sabahları keçiboynuzu pekmezi yedir adama kuvvet gelsin

bebişin nasıl

benmde oldu serpil hemde kaşıntılı sarı akıntı ama nasıl ypgun bide anlatamam adetim geçtkten 1 hafta sonra filan başladı ama kötü olmştm

ağrı değilde batma gibi olmuştu canım benm ama çok değil..

kız eşine sabahları keçiboynuzu pekmezi yedir adama kuvvet gelsin

ben o batma ile ağrıyı ayırt edemiyorum yani nasıl bişey olduğunu bilmiyorum canım
şuan bile sağ kasığım yokluyor beni oyuyorlar içini resmen , kazı çalışması var bende
sperm yumurtayı kandırmaya mı çalışıyor anlamadım ki:):)

benmde oldu serpil hemde kaşıntılı sarı akıntı ama nasıl ypgun bide anlatamam adetim geçtkten 1 hafta sonra filan başladı ama kötü olmştm

benimde 3 gündür var canım kaşıntı falan yok ,
şuan akıntı hafif bel ağrısı ve kasık aprısı var
bide göğüslerim davul gibi:)

iyiyim canım sağol

aslında en iyisi dr gitmrk ben dr gittim yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim tamam dei başladım ilk ay olmadı ikinci ay bana gün verdi bide ultrasonla takip etti

bak nasıl oldu anlatayım size
ben o ay tatile gittim tatile gitmeden önce dr gittim yuurtlamam ne zaman olur diye gün verdi bana şu günlerde birlikte olun diye olduk biz
tatil dönüşü dr gittim tekrar oda nee benm yumurta kocaman olmuş ve çatlamak üzere dr dedi bi kaç saate çatlar yada akşama
ben o gü eşimi işe yollamadım tabi ve ay bizim sıpa geldi

bebemm sen bizi sıkmıyosunki. sadece kendni bukadr hırpaladığın için kızıyorum sanaaa....

Ah yavrum kıyamam ona bennnnnnnnnnnnn
esmammmm tebrik ederim taze teyze seni :)
yakında da taze anneeeeeeee olceksinnnnnnn
ay ne çabuk geçti yaaaaa zaman

sorma hayatım yaa kaldı 3 ay diyorum şimdi kendime. daha dün gbii demi. rabbim sağlıklı ömürler nasip etsn bizlere baksana yaşıyoruz ama anlamıyoruz ne ara geldi geçti.

hülyaaa hoşgeldin cnm. nasılsınız?
bn pregly iğne vurulduğumda ilk gün öle oluyodu ama hal kalmıyo insanda:) hamile kaldığım ay hergün oldu ve yattım yan yattım sağa soladönüp durdum tutturdum:)
o zamanalrı hatırlayınca farediyorum çok yorulduğumu bir seferde nasıl beceriyolar tutturmayı bide kaza falan diyolar ya anlam veremiyom. biz boşa uğraşıomuşuz gibi geliyodu bana

canım gögüsler reglidede şiş olablyr ama kasıkta agrı regli agrısı gibimi bişeymi var karında agrın varmı ayrıca sarı akıntı hamilelikte çogu bayanda oluyo hatta yeşile döndügüde oluyo ama bazen iltahaptan dolayıda geliyo inş sennki minimini bişidr

Senin süper denk gelmiş yaaa dr a tam zamanında gitmişsin saatler kala yakalamışsın yumurtayı :)

İnş bizde yakalamışızdır bu ay

Bu ay bende sağa sola dönmeyi denedim öncede öyle düz yatıyodum
ya bide en fazla 10 dk yatabiliyodum cnm sıkılıyodu bu ay brz daha fazla durdum bakalım gittilermi doğru yere :)

Ben zaten o kazaları hayat boyu anlamadım anlamıycam da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…