- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.341
iyiyim canım sağol
aslında en iyisi dr gitmrk ben dr gittim yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim tamam dei başladım ilk ay olmadı ikinci ay bana gün verdi bide ultrasonla takip etti
bak nasıl oldu anlatayım size
ben o ay tatile gittim tatile gitmeden önce dr gittim yuurtlamam ne zaman olur diye gün verdi bana şu günlerde birlikte olun diye olduk biz
tatil dönüşü dr gittim tekrar oda nee benm yumurta kocaman olmuş ve çatlamak üzere dr dedi bi kaç saate çatlar yada akşama
ben o gü eşimi işe yollamadım tabi ve ay bizim sıpa geldi
bebemm sen bizi sıkmıyosunki. sadece kendni bukadr hırpaladığın için kızıyorum sanaaa....
sorma hayatım yaa kaldı 3 ay diyorum şimdi kendime. daha dün gbii demi. rabbim sağlıklı ömürler nasip etsn bizlere baksana yaşıyoruz ama anlamıyoruz ne ara geldi geçti.
hülyaaa hoşgeldin cnm. nasılsınız?
bn pregly iğne vurulduğumda ilk gün öle oluyodu ama hal kalmıyo insanda:) hamile kaldığım ay hergün oldu ve yattım yan yattım sağa soladönüp durdum tutturdum:)
o zamanalrı hatırlayınca farediyorum çok yorulduğumubir seferde nasıl beceriyolar tutturmayı bide kaza falan diyolar ya anlam veremiyom. biz boşa uğraşıomuşuz gibi geliyodu bana
iyiyim canım sağol
aslında en iyisi dr gitmrk ben dr gittim yumurta takibi yaptırmak istiyorum dedim tamam dei başladım ilk ay olmadı ikinci ay bana gün verdi bide ultrasonla takip etti
bak nasıl oldu anlatayım size
ben o ay tatile gittim tatile gitmeden önce dr gittim yuurtlamam ne zaman olur diye gün verdi bana şu günlerde birlikte olun diye olduk biz
tatil dönüşü dr gittim tekrar oda nee benm yumurta kocaman olmuş ve çatlamak üzere dr dedi bi kaç saate çatlar yada akşama
ben o gü eşimi işe yollamadım tabi ve ay bizim sıpa geldi
bebemm sen bizi sıkmıyosunki. sadece kendni bukadr hırpaladığın için kızıyorum sanaaa....
sorma hayatım yaa kaldı 3 ay diyorum şimdi kendime. daha dün gbii demi. rabbim sağlıklı ömürler nasip etsn bizlere baksana yaşıyoruz ama anlamıyoruz ne ara geldi geçti.
hülyaaa hoşgeldin cnm. nasılsınız?
bn pregly iğne vurulduğumda ilk gün öle oluyodu ama hal kalmıyo insanda:) hamile kaldığım ay hergün oldu ve yattım yan yattım sağa soladönüp durdum tutturdum:)
o zamanalrı hatırlayınca farediyorum çok yorulduğumubir seferde nasıl beceriyolar tutturmayı bide kaza falan diyolar ya anlam veremiyom. biz boşa uğraşıomuşuz gibi geliyodu bana
canım gögüsler reglidede şiş olablyr ama kasıkta agrı regli agrısı gibimi bişeymi var karında agrın varmı ayrıca sarı akıntı hamilelikte çogu bayanda oluyo hatta yeşile döndügüde oluyo ama bazen iltahaptan dolayıda geliyo inş sennki minimini bişidr
Hülya'cım şunu da sorayım sana
doktor yumurtan çatlayacak dediği gün sendeki belirtiler nelerdi yada ondan öncesinde
ne bileyim mesela bu yumurta akı akıntın ne zmn gelmişti?? o gün mü yoksa daha önce mi??
doktor yumurtan çatlayacak dediği gün sendeki belirtiler nelerdi yada ondan öncesinde
ne bileyim mesela bu yumurta akı akıntın ne zmn gelmişti?? o gün mü yoksa daha önce mi??
sen iyi yatmışsın ben ayaklarımı bi diktim 1 saat havada tuttumbelim kopmuştu walla... ahh ne kadar çok aradık biz bu sıpayı
bende ilk evlendiğim ay korunmuştum hamile kalırım diye pehhh
zaten kızlar en büyük sorun yumurtlama günlerini tutturamamak bazen gün aşırı giriliyo ama tutmuyo bazende sabah akşam oluyo kesin tutablyo ve ben bu ay o niyetle girmedm ilşkiye hergün oldu ve tutmş demekki denk gelmş yani anlayacagınız gün aşırı kalite arttırıyo filan denyr ama bizde olmadı o kalite
sen iyi yatmışsın ben ayaklarımı bi diktim 1 saat havada tuttumbelim kopmuştu walla... ahh ne kadar çok aradık biz bu sıpayı
bende ilk evlendiğim ay korunmuştum hamile kalırım diye pehhh
doktorm bana bi test yaptırmştı reglinin 21.günü demş ben yanlış anlamışım 16.günü yapmştım ama kızlar aslında iyi bi test yumurta çatlama olayıyla ilgili o olay gerçekleşimiyo diye bakılıyo bence düşünrsenz yaptırın
Benim araştırmalarımdan anladığım kadarıyla yumurta akı kıvamı geldikten 36 saat snra fln çatlıyormuş
akıntı geldiği gün değil yani,
o gün ilişkiye başlayıp yumurtanın atılma süresi 24 saatide katarsan heralde o 3-4 gün işte çok önemli
ben doğru anladım bunları inş
vayy beee ne güzel denk gelmiş ne mutlu sana güzelim Rabbim kucağına almayı nasip etsin
esmam ben bu ay hamişsem tek seferde tutturmuş olacağım heeee
özgecim regli ağrısı değil iki gün önce iki kasığım ağrıdı şiddetli, karın ağrısı bel ağrısı ile dünden beri sağ kasığım ağrıyor asla regli ağrısı değil zaten benim kasığım ağrımaz pek karnım ağrır
canım eğer ben hamileysem ki bu mucize bence 16.gün yumurtladım sayıyıorum biz o sabah çalıştık nasıl denk geldiyse bekleyip göreceğiz
başta bende senin gibi biliyodum ama öyle değilmiş hergün olması da sperm hızını artırırmış ama nasıl olacak bu iş
o daha çok sperm kalitesi düşük erkekler için normal olanlara hergün olması daha faydalıymış hızı artırıyomuş
Ahh cnm allah kucağına almayı nasip etsin inş sonund ageldi tosunun
Hülyacım şu sorumu bi hatırlayıp bana yazabilirmisin benim için önemli cevabı o dönem hatırlıyosan tabi akıntını fln
neymiş ki o acaba? benim çatlamada bi sorunum yok şmdiye kdr takip ettiğm kdryla
doktorda öyle dedi görünürde herşey çok normal hormon testleri okey fln
bence sorun yımırtayı yakalayamamakta kendimi mi avutuyorum bilmem ama öyle geliyo bana
canım benm bazen agrılar karışablyr ama kasık agrısı regli agrısında olmuyo pek kaç günün kaldı
İnşş öyledir kuzum bana doğum günü hediyesi verirsinnnnnnnnnnnnnnnn
sabah ilişkisi ayrıca çok faydalıymış doktorumda önermişti etkisi olabilir
5 günüm var canımcım heyecanla bekliyorum bakalım ...
ahh vermez miyim teyzesi yaaa keşke öyle bir mucize olsa ahh ahhh ,
biz o zaman bilinçsiz yaptık canım tamamen duygusal yani
ayyyyyyyyyyyyy meraklı bekleyiş desene hadi hayırlısı bitanem yaaaaaaaaaaa ayyyyyy canı gönülden diliyorum olmasını
inşallah güzelim yaa ne diyim insan umutlanıyor işte böyle belirtiler olunca hamile değilsem de zaten beklentim o yöndeydi :)
allahım sen serpilede deryayada haticemede bu ay gönder bebişlerini sen duamızı kabul et rabbim kızlar bebişimle dua ettk teyzelerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?