Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kuzucuklarım nasılsınız bakalım ne var ne yok amma konuşmuşunuz he ne kaçırdım bakalım bi anlatıverin banada ben şuan çatır çatır çatlıyom

inş canım ya sen belirti arayıp kendini şimdiden sıkma bence bırak günün gelince hayırlısını vercktr rabbim senn üzülmeni istemyrz bebişimle

belirti aramıyorum güzelim gördüklerimi size iletiyorum çünkü telaşlanıyorum başka bişey mi var diye ilkler yaşadıklarım, üzülmem merak etme hazırım herşeye bebişimde üzülmesin:)

belirti aramıyorum güzelim gördüklerimi size iletiyorum çünkü telaşlanıyorum başka bişey mi var diye ilkler yaşadıklarım, üzülmem merak etme hazırım herşeye bebişimde üzülmesin:)

anladım canım seni düşündgm için dedm inş başka bişi yoktr canım ya telaş yapma tatlım allahın iznyle yoktr bişi minik bişi vardr inş

allahım sen serpilede deryayada haticemede bu ay gönder bebişlerini sen duamızı kabul et rabbim kızlar bebişimle dua ettk teyzelerine

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Kuzucuklarım nasılsınız bakalım ne var ne yok amma konuşmuşunuz he ne kaçırdım bakalım bi anlatıverin banada ben şuan çatır çatır çatlıyom

iyidir şekerim sen nasılsın ne çatlıyor kızz hayırdır yımırtan mı iyi çalış ozaman bu ay patlacağız bombaları
hamişlik belirtilerinden bahsettik soru sorduk kızlara:)

geveze gaciler sizi. bizim muhabbetler bata yaklaştıkca belirtiler oluyo:) değişmez kuralmış gibi.

bnde bildikerimi sölim size. şimdik yumurta çatladığında akıntı oluyo. çatladıktan sonra 36 saat içinde dölleniyo. hergün ilişkinin olması canlı ve kaliteli spermlerin direk gitmesine neden. çünkü aralıklı ilişkide spermlerde cansız, kalitesiz ve yavaş olanlar var günlük ilişki olunca bu yararsız olanların sayısı yok denecek kadr azalıyo geriye kaliteliler kalıyo:) sabah ilişki herzaman kaliteli bir ilişki demek.sabahın ilk saatlerinde uyku sersemi kafan ve vücudun dinç buda etkilio yumurtayı ve spermleri:)
yumurta çatladığında ince bi sızlanma oluyo batma şeklinde:) bnde hamile kaldığım ay kasıklarımda ağrı fazlaydı serpilin ifade ettiği gibi ve bacaklarım çok ağrımıştı. umutlandırmak için sölemiyom serpilim. bide kasıklarımın pıtpıt attığını hissetmiştim:)

evettt esmacımmmm benim de bu ay hiç yaşamadığım kasık ağrıları var şuan sağ kasığım uyuşmuş gibi yani hissediyorum bişeyler olduğunu , yok şkerim ben alıştım artık kırmızı görmeye ben çoktan umutlandım da kendimi frenliyorum neyse efenim şimdi ben ateş ölçtüğüm için farkında olmadan çatlama günü sabahı büyük buluşmayı sağladık 5 gün sonra sonucunu göreceğiz , yaa ben hamile değilim de işte sallıyorum yine bişeyler en iyisi daha konuşmayaım 5 gün konuuşmayacağım bu konuda sonra patluyorum rezil oluyorum

kızlar merhaba gelemiyodum kaç gün serfçim valla yazdıklarını okurken dedimki içinden hamilemi ne? valla 6 hissim kuvvetlidir benim ama yine rabbim bilir ve inş. minigini vermiştir. göbişine

kızlar merhaba gelemiyodum kaç gün serfçim valla yazdıklarını okurken dedimki içinden hamilemi ne? valla 6 hissim kuvvetlidir benim ama yine rabbim bilir ve inş. minigini vermiştir. göbişine

naber melekcim , bilmiyorum ki canım yaa bende acaba mı diyorum ama yani eğer öyle bişey olursa bayılırım herhalde ne biliyim hiç beklentim yoktu bu aydan , akıntı vs olunca birden coştum bende ne oluyor diye hayırlısı güzelim inş 6.hissin seni yanıltmaz

Ayy kızlar çok fena sıkııntı bastı bana
saat ilerlemiyorrrr sanki çıkmak istiyorum artık çok yoruldum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…