Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canlaırmmmm nasılsınız bakalım ...
biz çok iyiyizzzz allaha binlerce kere şükürolsun. çok korkmuştum ama şeker falan çıkmadı. 140 altında olması gerekirmiş bnm 99 çıktı:) hiçbir sorun yok. sbah beklerken baya bi açıktım:)
oğlumda çok iyi teyzeleri. 714 gr olmuş 28.5 cm boyu. ayakları 4.5 cm olmuş. maşallahı vardı kuzumun elleri hep açıktı doktor amcası eli açık olcak bu diyo:)
bn bu ay 2.5 kilo almışım yarım kilo fazla gitmişim :) ama olcak okadr demi...

Eki Görüntüle 304523 [/QUOTE]

eltim yok güzelim görümcem yani benim minik yiğenim abimin bebişi...

esma nerde ne testi yapacak hiçbişeyden haberimiz yok yawwww

Esma hoşgeldin canım nasıl geçti

rosee biran önce bağlantı sorunun hallolur inş.
hilal çok sevndm iyi olmana cnm. bak topiğimize kız lazım:)
özgeee nasılsın bakalım küççük anne... bel ağrıları normal canm ama belini boşta bırakma destek koy hep.
serpil geçmiş olsun cnm. inş atlatır görümcen. sende iyiysin demi:)
kristall hayırlısı olsun hakkında cnm.
haticem geçmişi okudum ve yazdım sonucu başta. nasılsın bakalım. geldimi bidaha kan falan?

özgeee nasılsın bakalım küççük anne... bel ağrıları normal canm ama belini boşta bırakma destek koy hep.
haticem geçmişi okudum ve yazdım sonucu başta. nasılsın bakalım. geldimi bidaha kan falan?[/QUOTE]

OHH SONUÇLAR SÜPER SEVİNDİM MAŞALLAH KUZUCUĞUMA
yok canım birdaha olmadı şükür iyiyim

Bana bakın ayın 25 gelmek yok avrupa yakası olsunmuş bide şunlara bakya çoğunluk anadolu yakasında oturuyor bikerem saçınızı ı başınızı yolarım sizin

niye ayrımcılık yapıyorsunuz benim günahım avrupa yakasında mı oturmak hıhhhhhh

haticem geçmişi okudum ve yazdım sonucu başta. nasılsın bakalım. geldimi bidaha kan falan?[/QUOTE]

canım hoşgeldin çok şükür şekerin çıkmamış çok sevindim caım benim tosunuma da maşallah ellerini yerim onun cimri olmayacak erkekim:):)

sağol canım korkuttu bizi halen kanama var bakalım bugün ne diyecek doktor, bende iyiym şiştim iyice valla son iki gün diyorum bekliyorum:):)

haticem bakalım bu ay seni neler bekliyo merak içindeyim o kanamanın nedeni neydi bakalım. hayırlı bişeydir inş.
serpill az kaldı yine ya. hakkaında hayırlısı olsun cnm.şişmelerin bitmez inş 9 ay boyunca şişersin
doktordan geldiğimden beri karnımı izliyorum kızlar kuzum sürekli hareket ediyo. dışardan belli oluyo artık karnım inip çıkıyo rabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyuu tez zamanda....

100 kilo olmaya bile razıyım esmacım yaaa keşke içimde olsa şuan ahh ahh inşallah bizde birgün yaşayacağız, 9 ay olunca gör annesi benim kuzen hmile 10 gün sonra doğuracak velet bir dönüyor resmen dalgalanıyor karnı süper bişey:):)

canım hoşgeldin çok şükür şekerin çıkmamış çok sevindim caım benim tosunuma da maşallah ellerini yerim onun cimri olmayacak erkekim:):)

sağol canım korkuttu bizi halen kanama var bakalım bugün ne diyecek doktor, bende iyiym şiştim iyice valla son iki gün diyorum bekliyorum:):)[/QUOTE]

ayrımcılıkmı ? lafımdan çıkardığın bumu aşk olsun.sadece ortak bi yerden bahsetmiştim.

ayrımcılıkmı ? lafımdan çıkardığın bumu aşk olsun.sadece ortak bi yerden bahsetmiştim.[/QUOTE]

ŞAKA YAPIYORUM YAAAAAA DENİZİN ORTASINDA KIZ KULESİNDE BULUŞURUZ

kanama hakkında hiçbir sorun bulamadı fatihçim.birdahada olmadı zaten bakalım bülent beye göre daha toy geldi bana fatih bey

selam kızlar..bebek istediğime pişman olmaya başladım dün akşam 7 yıldır tanıdığım 5 aydır evli olduğum eşimle tartıştık.konu şu dubleks bir ev kiralayıp onun ailesi ile yaşayacakmisiz hem de merkeze çok uzak yerde biz ayrı bir aileyiz artık ne gerek dedim suçlu oldum her gün gidecez o zaman gör bakalım dedi.bütün gece ağladım ve uyumadım.birden soğudum eşimden çok kötüyüm ben.sabah hiç konuşmadan uğurladım onu.yabancı gibiydik anlaşamıyoruz belki de
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=21999977&noquote=1

Canım sakin ol bak bebeğini düşün,
eşine nerden gelmiş birden böyle bi fikir ilginç
daha önce diyormuydu böyle şeyler?
ne alaka birlikte yaşamak çok zoraki bir durum olsa neyse ama durduk yerde hazır ayrı evlerdesiniz
anlamadım mantığını sen hamilesin cnm unutma umutsuzlupa kapılma
gerekirse kullan bunu yap nazını
bu durumda seni üzemez diye düşünüyorum,
sen içini ferah tut herşey yoluna girer

u sefer gelmesinler yohh yaaa çok heyecanlıyam:)

haticemm ayran içtik ayrı mı düştük

Serpilcim gelmeyecekler ben öyle hissediyorum relax ol sende bana inan

Yaa ne gıcıksınız ben,im işim olsa herkes burda lak lak yapar
şmdi ben burdayım kimse yazmıyo ikimzden başka
bugünü çok ararsınız bakınn yarından sonra bnm maraton başlarrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…