- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.441
GRENMOON HOŞGELDİN CANIM İYİ OLDUĞUNUZA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH SİZE KARNINI NİYE SAKLIYOSUNKİ KOY ELİNİ BELİNE GERİNE GERİNE DOLAŞ HASTANEDE
KRİSTLİM NAPALIM YAW AMA ELBET Bİ GÜN GELİCEK BOŞVER
SERFİKÇİM ELTİNE GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY ÇIKMAZ
LUGESMA İNŞALLAH TAHLİLİN BU GÜN İYİ GECER Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ ŞEKERİM
MELEK GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN İNŞALLAH
eltim yok güzelim görümcem yani benim minik yiğenim abimin bebişi...
esma nerde ne testi yapacak hiçbişeyden haberimiz yok yawwww
Esma hoşgeldin canım nasıl geçti
canlaırmmmm nasılsınız bakalım ...
biz çok iyiyizzzz allaha binlerce kere şükürolsun. çok korkmuştum ama şeker falan çıkmadı. 140 altında olması gerekirmiş bnm 99 çıktı:) hiçbir sorun yok. sbah beklerken baya bi açıktım:)
oğlumda çok iyi teyzeleri. 714 gr olmuş 28.5 cm boyu. ayakları 4.5 cm olmuş. maşallahı vardı kuzumun elleri hep açıktı doktor amcası eli açık olcak bu diyo:)
bn bu ay 2.5 kilo almışım yarım kilo fazla gitmişim :) ama olcak okadr demi...
Eki Görüntüle 304523
Bana bakın ayın 25 gelmek yok avrupa yakası olsunmuş bide şunlara bakya çoğunluk anadolu yakasında oturuyor bikerem saçınızı ı başınızı yolarım sizin
canlaırmmmm nasılsınız bakalım ...
biz çok iyiyizzzz allaha binlerce kere şükürolsun. çok korkmuştum ama şeker falan çıkmadı. 140 altında olması gerekirmiş bnm 99 çıktı:) hiçbir sorun yok. sbah beklerken baya bi açıktım:)
oğlumda çok iyi teyzeleri. 714 gr olmuş 28.5 cm boyu. ayakları 4.5 cm olmuş. maşallahı vardı kuzumun elleri hep açıktı doktor amcası eli açık olcak bu diyo:)
bn bu ay 2.5 kilo almışım yarım kilo fazla gitmişim :) ama olcak okadr demi...
Eki Görüntüle 304523
haticem bakalım bu ay seni neler bekliyo merak içindeyim o kanamanın nedeni neydi bakalım. hayırlı bişeydir inş.
serpill az kaldı yine ya. hakkaında hayırlısı olsun cnm.şişmelerin bitmez inş 9 ay boyunca şişersin
doktordan geldiğimden beri karnımı izliyorum kızlar kuzum sürekli hareket ediyo. dışardan belli oluyo artık karnım inip çıkıyorabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyuu tez zamanda....
niye ayrımcılık yapıyorsunuz benim günahım avrupa yakasında mı oturmak hıhhhhhh
rosee biran önce bağlantı sorunun hallolur inş.
hilal çok sevndm iyi olmana cnm. bak topiğimize kız lazım:)
özgeee nasılsın bakalım küççük anne... bel ağrıları normal canm ama belini boşta bırakma destek koy hep.
serpil geçmiş olsun cnm. inş atlatır görümcen. sende iyiysin demi:)
kristall hayırlısı olsun hakkında cnm.
haticem geçmişi okudum ve yazdım sonucu başta. nasılsın bakalım. geldimi bidaha kan falan?
canım hoşgeldin çok şükür şekerin çıkmamış çok sevindim caım benim tosunuma da maşallah ellerini yerim onun cimri olmayacak erkekim:):)
sağol canım korkuttu bizi halen kanama var bakalım bugün ne diyecek doktor, bende iyiym şiştim iyice valla son iki gün diyorum bekliyorum:):)
haticem bakalım bu ay seni neler bekliyo merak içindeyim o kanamanın nedeni neydi bakalım. hayırlı bişeydir inş.
serpill az kaldı yine ya. hakkaında hayırlısı olsun cnm.şişmelerin bitmez inş 9 ay boyunca şişersin
doktordan geldiğimden beri karnımı izliyorum kızlar kuzum sürekli hareket ediyo. dışardan belli oluyo artık karnım inip çıkıyorabbim sizlerede yaşatsın bu duyguyuu tez zamanda....
Bana bakın ayın 25 gelmek yok avrupa yakası olsunmuş bide şunlara bakya çoğunluk anadolu yakasında oturuyor bikerem saçınızı ı başınızı yolarım sizin
Yaaa haticem bende dua ediyorum 25i olmasın diyeeeeeeee
hatice bana darıldı sanırım oysa ki şaka yapmıştım
yok yaaav ne darılması sanmıyorum
anam aynı memlekette buluşamıcazmı yeterki bi ist a ayak basayım da bulurum ben sizi heryerde :)
sen bi gel de hallederiz biz o işi merak etme ,
yokhh karnım ağriyir yine sanırım yoldalar geliyirler
Kışşşşşş kışşşşş
kovalım gelmesinler
yaaa haticem bende dua ediyorum 25i olmasın diyeeeeeeee
hatice bana darıldı sanırım oysa ki şaka yapmıştım
ne darılması olurmu öyle şey sadece yanlış anlaşılmak istemediğim için belirttim.
selam kızlar..bebek istediğime pişman olmaya başladımdün akşam 7 yıldır tanıdığım 5 aydır evli olduğum eşimle tartıştık.konu şu dubleks bir ev kiralayıp onun ailesi ile yaşayacakmisiz hem de merkeze çok uzak yerde biz ayrı bir aileyiz artık ne gerek dedim suçlu oldum her gün gidecez o zaman gör bakalım dedi.bütün gece ağladım ve uyumadım.birden soğudum eşimden çok kötüyüm ben.sabah hiç konuşmadan uğurladım onu.yabancı gibiydik anlaşamıyoruz belki de
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=21999977&noquote=1
u sefer gelmesinler yohh yaaa çok heyecanlıyam:)
haticemm ayran içtik ayrı mı düştük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?