Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hilacim iyi olduğuna sevindim canım, bebişte iyi maşallah demek çok çalıştınız siz de hediyenizi de aldınız, cinsiyetini bizde merak ediyoruz biran önce belli olsun:):)
bu arada karnıı saklama şöyle gerine gerine yürü valla göbişler çıksın meydana:):) kendine iyi bak canım arada gel özletme

roseeee hoşgeldin kuzummm özledim seni iyisin hissediyorum:):) ttnete söyle çabuk bağlasın bol bol sohbet edelim yaaa , iyi bak kendine aramıza bekliyoruz kısa sürede:):)

selammm kızlarrrrr hber vermek istedim benim kırmızılarrrr cumartesi geldilerrrrr

olsun canım yaaa bir daha ki aya inş hayırlısı diyelim

ama ben karnımı saklamak zorundayım kimseye demedm çünkü sakladım çevremden ilkinde hemen söyledm gitti bebegm kısmet ama nazarda vardı kızlar ondan korkuyrm biraz ya bide burda hep aynı zamanda evlendk eşimin arkadaşlarıyla ve onların bazılarının yok kötü düşünmyrm ama insanın ister istemez içi gider o yüzden onlarında üzülmelerini istemyrm bide eşimin ailesinede demedm eltiler insanı çekemiyr hepsinin 2şer 3 er var ma yinede çekemiyrlr kızlar niye böyle yaaaaaaaaaaaa

aşırı kanama oldu haftasonu hemen gittik doktora iğne yapıldı ilaç verdi, sebepsiz düşük riski var 3.5 aylık hamile , çalışıyor malesef kahverengi leke şeklinde devam ediyor şuan bugün yine gidecek doktora gerekirse rapor alacak bebeğimiz iyiydi o gün bakalım bugün ne olacak dua edin ne olur

afiyet olsun şekerim yarasın size:) valla ben patlamak üzereyim son ikigün kocam bile ol da kurtul diyor

şükür canım sen nasılsın

bomba gibiyim haticem herbir yerim şişti ,10 gündür karın ağrısı çekiyorum ateşler basıyor sıra bende yani yangın varrr

ne kötü insanlar var ya boşver sakla o zaman gözü olanın gözü çıksın gıcık oluyorum heee

allah acil şifa versn canım ya ama madem sıkıntı var dinlensn bence bide bana göra daha farklıymş durumu kesn istirahat bebiş iyiyse bişi olmaz alalhın iznyle ya benm bi arkadaşta daha fazlasını yaşadı aylarca kanama ne aşamalardan geçti kız sonundada erken dogum yaptı bebişi minick ama saglıklı çok şükür o yüzden korkmasın ama dinlenme şart

ama napayım serpilcm ya bu halde sende aynını yapmazmısın bide ilk gebelgmde eltime dedgmde eltimin yüzünü görmelsn sanki niye oldu dermş gibiydi bide zorla hayırlı olsun dedi allahtan 3 oglu var niye ebni çekemez anlamam allahım korusun böylelernden bizi bebişimide

bu ikinci bebeği ilkinde böyle bişey yaşamadı o yüzden çok korkuyor canm kordonuda aşağıda bebeğin normal doğum yapamayacak , inşallah bişey olmaz miniğime çok tedirginim

yerim ben senin göbişini.günqydın nasılsın

ayyyyyyy hiç sorma haticecm ya bide kızlar dün eşimde kafasını yardı ya maça gitti eve gelirken afedersnz biraz sıkışmış biraz hızlı gideym demş apartman kapısına kafasını vurmş içeri bi girdi şok oldum kafasından kanlar fışkırıyr ayyyyyyyy zaten gelmeden önce içime sıkıntı girmşti ve çıktıda acaba üzerimzde bişilermi var ya anlamadım gitti halbuki eşimde çok dikkatldr namazlarını kaçırmaz kuranaını hergn okur sohpetlerine hep katılır ya birilernn gözümü var anlamadım allahım korusun ya

GRENMOON HOŞGELDİN CANIM İYİ OLDUĞUNUZA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH SİZE KARNINI NİYE SAKLIYOSUNKİ KOY ELİNİ BELİNE GERİNE GERİNE DOLAŞ HASTANEDE
KRİSTLİM NAPALIM YAW AMA ELBET Bİ GÜN GELİCEK BOŞVER
SERFİKÇİM ELTİNE GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY ÇIKMAZ
LUGESMA İNŞALLAH TAHLİLİN BU GÜN İYİ GECER Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ ŞEKERİM
MELEK GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN İNŞALLAH

eltim yok güzelim görümcem yani benim minik yiğenim abimin bebişi...

esma nerde ne testi yapacak hiçbişeyden haberimiz yok yawwww

bu ikinci bebeği ilkinde böyle bişey yaşamadı o yüzden çok korkuyor canm kordonuda aşağıda bebeğin normal doğum yapamayacak , inşallah bişey olmaz miniğime çok tedirginim

allahın iznyle olmaz inş canım ama ben sıkıntı var derken bunu kastettm ilkinde olmştu diye degl bunda varsa dinlensn biraz geçer belki ayaktada duruyrsa çalıştıgndan kötü yani dinlaenme şart rapor alsın bence

allahım onlarada versn ama benmkinden gözlerini çeksn ya allahım korusun bebişimi

bugün belli olacak canım hayırlısı ile bişey olmaz inşallah korkuttu bizi

pordon canım.niye kız söyledi ya bugün şeker testi var

hımm aklımdan çıkmış , ben bu aralar terelelli oldum yaaaa üfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…