Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

benm içinde deyin valla allahım onlara bırakmasın bunları kötü düşüncedelerse yok etsn

amin canım bende sevildiğimi pek zannetmiyorum:)

senin işinde zor be kızımmm , nerden buldun bizim gibi lazları bulaydın bi macır :):)

seninki de tam tersi kaynata sıkıntısı o daha beterdir Allah yardımcın olsun

Ayhhhh bırakın şu kaynana muhbbetini :)
bnmkide 2 haftadr yoktu pek rahattım bugün kabus geri dönmüş püf

kabus gibi çökmesin üzerine

Valla heran çökebilir bekliyorum bu akşam bi atraksiyon
ya kendi damlar ya bizi çağırır pööööööööööf :)

günahım bana yeter onlarınkinide asla almak istemem hamile hamile onlardan konuşmkta hiç hoş olmuyo valla allahım korusun bebişimi varsa kötü niyetliler ailemzden uzak olsunlar kızlarrrrrrr allah yardmcmz olsun ben kaçar eşim oruç tutmştu lahmacunu hazır etmem gerek gerçi hazırladım gelip götrcek ama ıvır zıvırları hazır edeym öpüldnzzzzzzzzzzzzzzzzz

ah be melek anlatsam roman olur derlerya işte benimde hikayem öyle.
Annemler bilseler varya burda olanları beni burda 1 dk bile tutmazlar.hiç bişeyden haberleri yok.benim eşimi kimse istemedi gerçi onun tarafta beni istemedi kaynanam kapalı köyden evde oturan bi gelindi hayali.ben ailem kafa tutarak evlendim geldim buraya burdada hiç kimsem yok eşimden başka.ama böyle bi ailesi olduğunu bileydim hayatta evlenmezdim ben tek çocuğum ve babamın kapısında görmediğim çok şey gördüm burda kapımızdan polis eksik olmaz kaynım sürekli vukaat çıkarır.kavga eder sorunludur. Bi rahat yoktur evde anlıycan ohooo melek bazen okadar çok bunalıyorum alıp başımı gideyim diye anamın evi ne güzelmiş rahat batmış şimdiki aklım olsaydı evlenmezdim kimseyle valla

Bende görümcelerimden 2 sini pek seviyorum, muhabbetimiz çok iyidir abla kardeş gibiyiz ikisiyle de
ctesi birindeydik hepberaber,
bayaa bi oturduk saat artık gece 1 olmuş eşim geldi e hadi kalkmıyomuyuz dedi
olur dedm sen bilirsin
eşimdeki cevap ne biliyim başka zmn oturmazsın bu kdr kurtlanırsın dedi
içimden dedim anan olmadıkça sbha kdr oturabilirim hiç sorun yok o da anlamış olacak farkı hemen işgillendi

Valla heran çökebilir bekliyorum bu akşam bi atraksiyon
ya kendi damlar ya bizi çağırır pööööööööööf :)

kabus geri dönüyor , az sonra sinemalarda

lahmacun mu sen onu d mı yapıyorsun vayyyyy becerikli pıtırcık:)

benimde iki tane görümcem var birini pek görmem çok uzak, diğeri de çok çok yakın geçmişte yaşadılarımız var aramızda mesafeler var artık hiç bir zaman abla kardeşi gibi olamadık , yiğenimin anası kendisi:):)

Senin abinle mi evli birisi sanki ben öyle bişey anladım
bi yengem dedin bi görümcem hani şu hamile olan mı

biz çoookk eskiyizz canım ama onların görücü usulu tarzı bişey oldu ilk onlar evlendi ,
benim aramda pek yaş farkı yok aynı mahallenin çocuklarıyız 10 seneyi devirdiler:)

Allah ayırmasın inşşşşş sevenleriiiiiiiiiiiii

Az kaldıııııııı bebiş haberi alcaz inşşşşşşşşş
ay bu aydan çok umutluyum ben senin adına kuzum yaaaa
kendim içn pek değilim ama :)

inşallah canım benim yaaa üfff hamile değilsem de tek teselli sebebim zaten pek çalışmamıştım olacak:):)
ama bi yanımda çok umutlu hiç yaşamadıklarımı yaşadım bu ay hemde kafam çok rahatken pskolojik olduğunu
inanın hiç zannetmiyorum zaten 10 gün önceden başlayan kasığımdaki o inşaat kazısı olmasaydı ben bebeği unutmuştum zati:):)

öf şu son günlerden nefret ediyorum yaaaaaaaaaaa
geççek az kaldı inş bugünü sayma artık bitti,
yarın 29 uncu gününmü olcak ne zmn artık son bekleyiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…