- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.481
Şimdiki aklım olsa yetimhaneden koca bulurdum ohhh kimsesi yok
benm içinde deyin valla allahım onlara bırakmasın bunları kötü düşüncedelerse yok etsn
benim kaynım deli gerçekten delilerden sağı solu belli olmayan cinsten herşey vardır yani.aynı ortamda olmayız onunla pek mecbur olmadığımız sürece yani.istemediğimi bilir.çok canım sıkıldı ama naparsın bende kahvaltı ettim sahile indim yürüyerek tam 3 saate yürümüşüm sinirimi boşalatmak için.kimin umrunda hiç kimsenin ya bunu güdücen yada boşanıcan başka çaresi yok.
ben size kandmkini anlatsam sizinkilere dua edersnz ya nedr bu bayanların derdi evlenmeden önce ailem tek vardı onlarada ses çıkarablrdm ki gerekte kalmazdı sıkıntı yok bişi yok şimdi başımıza dert çıktı onun ailesi sadece tüm sorumlulugumuz oldu bitmyr valla allah iyi etsn
Ayhhhh bırakın şu kaynana muhbbetini :)
bnmkide 2 haftadr yoktu pek rahattım bugün kabus geri dönmüş püf
amin canım bende sevildiğimi pek zannetmiyorum:)
senin işinde zor be kızımmm , nerden buldun bizim gibi lazlarıbulaydın bi macır :):)
seninki de tam tersi kaynata sıkıntısı o daha beterdir Allah yardımcın olsun
kabus gibi çökmesin üzerine
ben size kandmkini anlatsam sizinkilere dua edersnz ya nedr bu bayanların derdi evlenmeden önce ailem tek vardı onlarada ses çıkarablrdm ki gerekte kalmazdı sıkıntı yok bişi yok şimdi başımıza dert çıktı onun ailesi sadece tüm sorumlulugumuz oldu bitmyr valla allah iyi etsn
en iyisi heralde eşin ailesi olmayacak o zaman kafa rahat
hay agzını öpeyim mecazi yani ama en süperi valla dert yok tasa yok bu kezde başlarmış ailesini aramaya düşünsene ya sabırrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Valla heran çökebilir bekliyorum bu akşam bi atraksiyon
ya kendi damlar ya bizi çağırır pööööööööööf :)
günahım bana yeter onlarınkinide asla almak istemem hamile hamile onlardan konuşmkta hiç hoş olmuyo valla allahım korusun bebişimi varsa kötü niyetliler ailemzden uzak olsunlar kızlarrrrrrr allah yardmcmz olsun ben kaçar eşim oruç tutmştu lahmacunu hazır etmem gerek gerçi hazırladım gelip götrcek ama ıvır zıvırları hazır edeym öpüldnzzzzzzzzzzzzzzzzz
Bende görümcelerimden 2 sini pek seviyorum, muhabbetimiz çok iyidir abla kardeş gibiyiz ikisiyle de
ctesi birindeydik hepberaber,
bayaa bi oturduk saat artık gece 1 olmuş eşim geldi e hadi kalkmıyomuyuz dedi
olur dedm sen bilirsin
eşimdeki cevap ne biliyim başka zmn oturmazsın bu kdr kurtlanırsın dedi
içimden dedim anan olmadıkça sbha kdr oturabilirim hiç sorun yok o da anlamış olacak farkı hemen işgillendi
kabus geri dönüyor , az sonra sinemalarda
lahmacun mu sen onu d mı yapıyorsun vayyyyy becerikli pıtırcık:)
benimde iki tane görümcem var birini pek görmem çok uzak, diğeri de çok çok yakın geçmişte yaşadılarımız var aramızda mesafeler var artık hiç bir zaman abla kardeşi gibi olamadık , yiğenimin anası kendisi:):)
Senin abinle mi evli birisi sanki ben öyle bişey anladım
bi yengem dedin bi görümcem hani şu hamile olan mı
ivet ivet ivet:)
Ayy ne enteresan :)
sizden öncemi oldu buu sizden sonramı, kim kime vesile oldu :)
biz çoookk eskiyizz canım ama onların görücü usulu tarzı bişey oldu ilk onlar evlendi ,
benim aramda pek yaş farkı yok aynı mahallenin çocuklarıyız 10 seneyi devirdiler:)
Allah ayırmasın inşşşşş sevenleriiiiiiiiiiiii
Canımı sıkılıyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benimde yaa şu iki gün geçse
Az kaldıııııııı bebiş haberi alcaz inşşşşşşşşş
ay bu aydan çok umutluyum ben senin adına kuzum yaaaa
kendim içn pek değilim ama :)
inşallah canım benim yaaa üfff hamile değilsem de tek teselli sebebim zaten pek çalışmamıştım olacak:):)
ama bi yanımda çok umutlu hiç yaşamadıklarımı yaşadım bu ay hemde kafam çok rahatken pskolojik olduğunu
inanın hiç zannetmiyorum zaten 10 gün önceden başlayan kasığımdaki o inşaat kazısı olmasaydı ben bebeği unutmuştum zati:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?