Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

dur dilekcim yaaa hemen bozma moralini nerden çıkmış o öyle , sen eşinin ailesi ile anlaşabiliyor musun hani kaynanan kötüyse acaba o mu dolduruşa getirdi , eşin neden öyle bişey isteme gerekiği duydu ki

yokh çok heyecanlıyım yaaa üffff zaman geçsin olacak ne ise o olsun iki gün sonra ya da yarın börtleyeceğim ama biliyorum

canım ben iyi bilirim bu durumu inadlarına gittkçe dahada ailelerine yapışırlar bizde herhafta mutlaka gidiyrz bi hafta istemiyorm desem kıyamet olur hiçte kaçırmaz gününü bu haftada unut be adam ama yok unuturmu hiç aileyle yaşamakta ne demek ya artık bebek sahibi olucaksınız bebişinizle tek başınıza özel bi hayat sürmek istersnz tabi benm kayınbabada hep bunu der durur yok diger kardeşn evlenen kadar bizimle oturmalıydınız vefasızsınız siz nasıl evlatsınız halbuki benm eşim bi dediklerini ikletmez ama neyden memnun olurlarki hep daha fazlası sıkma canını üstüne gitme canım sen inat yaptıkça o dahada tersini yapar

hoşgeldin sende :)) ah be güzelim sadece seninki böyle olsa inan bana çoğu erkek böyle neredeyse hepsi. Anası evlendikten sonra pek bi kıymetli olurlar.7 yıl gezersin ama evlendikten sonra o adam başka biri olur çıkar dahada çok yenisin üzme kendini çünkü kendini üzdüğünle kalırsın. Bence sakın kaynananla oturmaya yanaşma derim eşini tatlıkla ikna etmeye çalış.karşı çıkarsan sana cehhe alır umarım düzelir

canım hoşgeldin çok şükür şekerin çıkmamış çok sevindim caım benim tosunuma da maşallah ellerini yerim onun cimri olmayacak erkekim:):)

sağol canım korkuttu bizi halen kanama var bakalım bugün ne diyecek doktor, bende iyiym şiştim iyice valla son iki gün diyorum bekliyorum:):)[/QUOTE]

[/QUOTE]

aaaaaaaaaaaaaaaaaa msj niye böyle çıktı yaaaaaaa esmacım test sonucuna sevndm onun için girdm nete maşallah tosunuma hiç sorma bel agrım okadar şiddetliki uyutmuyr

aynen valla analarını pek hatırlayıp sormazlar evlennce el üstünde nasıl oluyosa anlamadım ama gerçekten üstüne gittkçe cephe alıcaktr haticem dogru diyr

Bak sana bi örnek.dün sabah eşimle atıştık deli bi kaynım var benim kahvaltıya çağırmış kaynanam memlekette yalnız kalıyor diye ama benim haberim yok kalkınca söyledi bende istemiyorum onu dedim allah senmisin diyen demediği laf kalmadı aldı başını gitti kahvaltıda etmedi gece yarısı geldi eve.konuşmuyoruz bugünde şehir dışına çıktı 2 gün yalnızım

yine sen istemyrm diyeblmşsn ben dicem varya zehir olur bana artık ya ne biçim bişi yaaaaaaaaa

amannn bende hep kahvaltı sorunu yaşıyorum pazar günleri mutlaka çağırmak ozrundayım çıldırıyorum yaaa tek başımıza kahvaltı yok çağırmasan kötüsün neyse ki bu pazar yırttım çok şükür:):)

yine sen istemyrm diyeblmşsn ben dicem varya zehir olur bana artık ya ne biçim bişi yaaaaaaaaa

benim kaynım deli gerçekten delilerden sağı solu belli olmayan cinsten herşey vardır yani.aynı ortamda olmayız onunla pek mecbur olmadığımız sürece yani.istemediğimi bilir.çok canım sıkıldı ama naparsın bende kahvaltı ettim sahile indim yürüyerek tam 3 saate yürümüşüm sinirimi boşalatmak için.kimin umrunda hiç kimsenin ya bunu güdücen yada boşanıcan başka çaresi yok.

ben size kandmkini anlatsam sizinkilere dua edersnz ya nedr bu bayanların derdi evlenmeden önce ailem tek vardı onlarada ses çıkarablrdm ki gerekte kalmazdı sıkıntı yok bişi yok şimdi başımıza dert çıktı onun ailesi sadece tüm sorumlulugumuz oldu bitmyr valla allah iyi etsn

Ayhhhh bırakın şu kaynana muhbbetini :)
bnmkide 2 haftadr yoktu pek rahattım bugün kabus geri dönmüş püf

ya allahım ellerine vermesn böyle bi durumu boşanmakta olmuyoki hemen kolaymı kuruluyo aile hem sonradan evlenildiginde iyiybirine denk gelinecegi ne malum ya kadınların hayatı zor valla erkek için kolay boşar yenisini alır ama biz iki kez boşansak bu kadın sorunlu denr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…