- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.461
selam kızlar..bebek istediğime pişman olmaya başladımdün akşam 7 yıldır tanıdığım 5 aydır evli olduğum eşimle tartıştık.konu şu dubleks bir ev kiralayıp onun ailesi ile yaşayacakmisiz hem de merkeze çok uzak yerde biz ayrı bir aileyiz artık ne gerek dedim suçlu oldum her gün gidecez o zaman gör bakalım dedi.bütün gece ağladım ve uyumadım.birden soğudum eşimden çok kötüyüm ben.sabah hiç konuşmadan uğurladım onu.yabancı gibiydik anlaşamıyoruz belki de
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?p=21999977&noquote=1
Canım sakin ol bak bebeğini düşün,
eşine nerden gelmiş birden böyle bi fikir ilginç
daha önce diyormuydu böyle şeyler?
ne alaka birlikte yaşamak çok zoraki bir durum olsa neyse ama durduk yerde hazır ayrı evlerdesiniz
anlamadım mantığını sen hamilesin cnm unutma umutsuzlupa kapılma
gerekirse kullan bunu yap nazını
bu durumda seni üzemez diye düşünüyorum,
sen içini ferah tut herşey yoluna girer
Serpilcim gelmeyecekler ben öyle hissediyorum relax ol sende bana inan
Yaa ne gıcıksınız ben,im işim olsa herkes burda lak lak yapar
şmdi ben burdayım kimse yazmıyo ikimzden başka
bugünü çok ararsınız bakınn yarından sonra bnm maraton başlarrrrrrrrrr
selam kızlar..bebek istediğime pişman olmaya başladımdün akşam 7 yıldır tanıdığım 5 aydır evli olduğum eşimle tartıştık.konu şu dubleks bir ev kiralayıp onun ailesi ile yaşayacakmisiz hem de merkeze çok uzak yerde biz ayrı bir aileyiz artık ne gerek dedim suçlu oldum her gün gidecez o zaman gör bakalım dedi.bütün gece ağladım ve uyumadım.birden soğudum eşimden çok kötüyüm ben.sabah hiç konuşmadan uğurladım onu.yabancı gibiydik anlaşamıyoruz belki de
niye ayrımcılık yapıyorsunuz benim günahım avrupa yakasında mı oturmak hıhhhhhh
ayyyyy buna çok sevndm tatlım senn için girip bakayım dedm maşallah tosunuma yesinler ya hiç sorma esmacım yatamıyorm agrıdan okadarki berbat
rosee biran önce bağlantı sorunun hallolur inş.
hilal çok sevndm iyi olmana cnm. bak topiğimize kız lazım:)
özgeee nasılsın bakalım küççük anne... bel ağrıları normal canm ama belini boşta bırakma destek koy hep.
serpil geçmiş olsun cnm. inş atlatır görümcen. sende iyiysin demi:)
kristall hayırlısı olsun hakkında cnm.
haticem geçmişi okudum ve yazdım sonucu başta. nasılsın bakalım. geldimi bidaha kan falan?
[/QUOTE]canım hoşgeldin çok şükür şekerin çıkmamış çok sevindim caım benim tosunuma da maşallah ellerini yerim onun cimri olmayacak erkekim:):)
sağol canım korkuttu bizi halen kanama var bakalım bugün ne diyecek doktor, bende iyiym şiştim iyice valla son iki gün diyorum bekliyorum:):)
hoşgeldin sende :)) ah be güzelim sadece seninki böyle olsa inan bana çoğu erkek böyle neredeyse hepsi. Anası evlendikten sonra pek bi kıymetli olurlar.7 yıl gezersin ama evlendikten sonra o adam başka biri olur çıkar dahada çok yenisin üzme kendini çünkü kendini üzdüğünle kalırsın. Bence sakın kaynananla oturmaya yanaşma derim eşini tatlıkla ikna etmeye çalış.karşı çıkarsan sana cehhe alır umarım düzelir
yine sen istemyrm diyeblmşsn ben dicem varya zehir olur bana artık ya ne biçim bişi yaaaaaaaaaBak sana bi örnek.dün sabah eşimle atıştık deli bi kaynım var benim kahvaltıya çağırmış kaynanam memlekette yalnız kalıyor diye ama benim haberim yok kalkınca söyledi bende istemiyorum onu dedim allah senmisin diyen demediği laf kalmadı aldı başını gitti kahvaltıda etmedi gece yarısı geldi eve.konuşmuyoruz bugünde şehir dışına çıktı 2 gün yalnızım
Bak sana bi örnek.dün sabah eşimle atıştık deli bi kaynım var benim kahvaltıya çağırmış kaynanam memlekette yalnız kalıyor diye ama benim haberim yok kalkınca söyledi bende istemiyorum onu dedim allah senmisin diyen demediği laf kalmadı aldı başını gitti kahvaltıda etmedi gece yarısı geldi eve.konuşmuyoruz bugünde şehir dışına çıktı 2 gün yalnızım
yine sen istemyrm diyeblmşsn ben dicem varya zehir olur bana artık ya ne biçim bişi yaaaaaaaaa
bende söylüyorum valla hiç susmam banane
yine sen istemyrm diyeblmşsn ben dicem varya zehir olur bana artık ya ne biçim bişi yaaaaaaaaa
benim kaynım deli gerçekten delilerden sağı solu belli olmayan cinsten herşey vardır yani.aynı ortamda olmayız onunla pek mecbur olmadığımız sürece yani.istemediğimi bilir.çok canım sıkıldı ama naparsın bende kahvaltı ettim sahile indim yürüyerek tam 3 saate yürümüşüm sinirimi boşalatmak için.kimin umrunda hiç kimsenin ya bunu güdücen yada boşanıcan başka çaresi yok.
en iyisi heralde eşin ailesi olmayacak o zaman kafa rahat
Ayhhhh bırakın şu kaynana muhbbetini :)
bnmkide 2 haftadr yoktu pek rahattım bugün kabus geri dönmüş püf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?