Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

öf şu son günlerden nefret ediyorum yaaaaaaaaaaa
geççek az kaldı inş bugünü sayma artık bitti,
yarın 29 uncu gününmü olcak ne zmn artık son bekleyiş

16. gün çatlasam ateşe göre en geç çarşamba günü olmam lazım keşke bugün olsaydı yaaa
ama kırmızı gelecek her adet yaklaştımı aynı senaryo aynı heyecan ve değişmeyen final kırmızı

Hep öyle cnm ne yapalım her ay bekliyoruz bıkmadan usanmadan
bu son ay olsun inşşşşşşşşşşşşş

inşallah bitanem yaa inşallah , senin için haticem için isteyen herkes için son olur inşallah

Amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim dualarımızı geri çevirmesin bu ay hepimiz için son olsun inş ....
hayırlı hamilelikler olsun inş..

Cumartesi akşamı görümcem durduk yere
sen en son ne zmn adet oldun bakim dedi ne alaka dedim
yüzünde böyle bi değişiklik var sanki gebe gibi geldin bana dedi
yok dedim daha neler yüzümden mi anlıcan hahaha
ya malum oluyo yada iyi zarflıyo vallaaa ay bıktım milletin şu laflarından artık
olsada rahatlasa herkes

Amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim dualarımızı geri çevirmesin bu ay hepimiz için son olsun inş ....
hayırlı hamilelikler olsun inş..

aminn canımmm aminnn

malum olmuştur ona :):) neden olmasın canım daha bata var içine doğdu besbelli ki :):)
kuzucum ben çıkıyorum umarım yarın da gelmez kırmızılarım sabah kalktığımda ilk onları görmem
hayırlısı diyorum artık heyecan dorukta valla aklımı çeliyor şeytan test alsam mı acaba diye

bende cok istiyorummm birtane melegim olsunn aamaa olmuyor eşimle 1 yillik evliyizz bazen dokunuyor bana herkesın kucagında bebek gelen gecen soruyor bebek var varmı? diyee yok deyince neden su bu sankıııı ahiret srusu ne bu yaa ..offf cok istiyorum olmasını ınsalah kısa zaman allahım herkese ısteyenlere verir cok zor beklemekkkk yaa bide olmayınca ınsanın umutlaarı dusuyorr

allah gönlüne göre versin emine , doktora gittin mi hiç

allah gönlüne göre versin emine , doktora gittin mi hiç
AMİNNN HERKESEE:)
sagol serfikkk ... ya hastaneye gittikk ben hormon yumurtlar normal cikti ama eşimin spermnde tikank mı dha bilmiyoruz ama doktor demıs tup bebek olur sadece diye baska hastanye yonlendırdıler yarın oraya gıdecgz esımde subbatta askere gıtcekk gıtmeden olsun dıyoruz ama hayırlısı wallaaa ılk gunden buyana kaynanamdan olsun olsun dıye dıye evler ayırdk duymak ıstemıyorum artık

hayırlısı tatlım valla no problem :))))

sağol bebişimm bende bu ay senin gibi oldum :)) hiç bi sorun yok ama geç adet oldum :)) hayırlısıı artıkınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…