- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.501
öf şu son günlerden nefret ediyorum yaaaaaaaaaaa
geççek az kaldı inş bugünü sayma artık bitti,
yarın 29 uncu gününmü olcak ne zmn artık son bekleyiş
16. gün çatlasam ateşe göre en geç çarşamba günü olmam lazım keşke bugün olsaydı yaaa
ama kırmızı gelecek her adet yaklaştımı aynı senaryo aynı heyecan ve değişmeyen final kırmızı
Hep öyle cnm ne yapalım her ay bekliyoruz bıkmadan usanmadan
bu son ay olsun inşşşşşşşşşşşşş
inşallah bitanem yaa inşallah , senin için haticem için isteyen herkes için son olur inşallah
Amiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
rabbim dualarımızı geri çevirmesin bu ay hepimiz için son olsun inş ....
hayırlı hamilelikler olsun inş..
Cumartesi akşamı görümcem durduk yere
sen en son ne zmn adet oldun bakim dedi ne alaka dedim
yüzünde böyle bi değişiklik var sanki gebe gibi geldin bana dedi
yok dedim daha neler yüzümden mi anlıcan hahaha
ya malum oluyoyada iyi zarflıyo vallaaa ay bıktım milletin şu laflarından artık
olsada rahatlasa herkes
bende cok istiyorummm birtane melegim olsunn aamaa olmuyor eşimle 1 yillik evliyizz bazen dokunuyor bana herkesın kucagında bebek gelen gecen soruyor bebek var varmı? diyee yok deyince neden su bu sankıııı ahiret srusu ne bu yaa ..offf cok istiyorum olmasını ınsalah kısa zaman allahım herkese ısteyenlere verir cok zor beklemekkkk yaa bide olmayınca ınsanın umutlaarı dusuyorr
AMİNNN HERKESEE:)allah gönlüne göre versin emine , doktora gittin mi hiç
hayırlısı inşallah canımmm sende sağ salim kucağına alasın inşallahhhhhinş bu son ayın olur diyelm o zaman canım yaaaaaaaaaaa bu ay allahın iznyle gelsn bebişin
hayırlısı tatlım valla no problem :))))hilacim iyi olduğuna sevindim canım, bebişte iyi maşallah demek çok çalıştınız siz de hediyenizi de aldınız, cinsiyetini bizde merak ediyoruz biran önce belli olsun:):)
bu arada karnıı saklama şöyle gerine gerine yürü valla göbişler çıksın meydana:):) kendine iyi bak canım arada gel özletme
roseeee hoşgeldin kuzummm özledim seni iyisin hissediyorum:):) ttnete söyle çabuk bağlasın bol bol sohbet edelim yaaa , iyi bak kendine aramıza bekliyoruz kısa sürede:):)
olsun canım yaaa bir daha ki aya inş hayırlısı diyelim
GRENMOON HOŞGELDİN CANIM İYİ OLDUĞUNUZA ÇOK SEVİNDİM MAŞALLAH SİZE KARNINI NİYE SAKLIYOSUNKİ KOY ELİNİ BELİNE GERİNE GERİNE DOLAŞ HASTANEDE
KRİSTLİM NAPALIM YAW AMA ELBET Bİ GÜN GELİCEK BOŞVER
SERFİKÇİM ELTİNE GEÇMİŞ OLSUN CANIM İNŞALLAH KÖTÜ BİŞEY ÇIKMAZ
LUGESMA İNŞALLAH TAHLİLİN BU GÜN İYİ GECER Bİ AKSİLİK ÇIKMAZ ŞEKERİM
MELEK GÖZÜ OLANIN GÖZÜ ÇIKSIN İNŞALLAH
Günaydın canlaaaaaaaaaaaar
s.a serpilcim hayırdr seramonimi yapıyon sabah sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?