- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.541
urfalıyam ezelden diyorsun yaniyok yaa acı mahvediyor midemi canım , midem bozuk da azcık:):) sen o turşuları bana gönder ben yerim ağzım sulandı vallahi, çikolatayı çok severim ama pek düşkün değilim bu aralar belirti aramak istemiyorum psikolojikte olabilir sonunda patlamayayım ama bir kavanoz minicik turşulardan yiyebilirim şuan:)
amin canım yaa...yaa hülyanın tosunun rsminde gördüm o söyledi baktım aynı şekilyatmış bizim sıpa bariz ortada ama her an süpriz yapabilirim kısçede olabilir ama doktor kesin olmamakla birlikte erkek demişti zaten , erkek olsun yaa yerim onu ben
zaten sana belrti sorma niyetnde deglm arama diyen benm kıııııııııııı sadece bende genelde olur dedm sendede oluyomu diye merak ettm ayyyyyyyyyyy tabi göndereym bol bol yaptım zati afiyet şeker olsun yarasın bebiş olsun
hoşgeldn canım nasıl oldungunaydın canlarım dun evıme geldım gıreyım bı kendımı hatırlatayım dedım gecmısı okudum serpıl safak 1 hadı bakalım hayırlısı cnm
nasılsın şekermmmmmmmmmmmmm
günaydın melek nasılsın:)
gunaydın canlarım dun evıme geldım gıreyım bı kendımı hatırlatayım dedım gecmısı okudum serpıl safak 1 hadı bakalım hayırlısı cnm
Meleklerrrrr hoşgeldniz :)
iyiyim canım hamdolsun sen nasılsın?bebek nasıl?
hoşgeldn canım nasıl oldun
iyiyim canım sen nasılsın bak gene başlamısın zorla çağırıyosun gelmezler inş...
ufff benim kesin bugün turşu alıp yemem lazım gece uyuyamam yoksa
tansel kuzummmmmmmmmmmm hşgeldin nasılsın
hatice nerde yawww
esma da yok
ozgecım asermedıgın ıcın yanı ne kadar bence sukretsen azdır onceden yıyıp yıyıp kılo almayanları kıskanırdım sımdıde hamıle olup rahat gecırenlerı kıskanıyorum
1 haftadır annemde daha ıyıydım cnm ama aksam evıme geldım yıne kusmalara basladım zaten bu evı sevmezdım ıyce sevmez oldum kokuyo sankı ne bıleyım yaaa puuuuffff
ozgecım asermedıgın ıcın yanı ne kadar bence sukretsen azdır onceden yıyıp yıyıp kılo almayanları kıskanırdım sımdıde hamıle olup rahat gecırenlerı kıskanıyorum
1 haftadır annemde daha ıyıydım cnm ama aksam evıme geldım yıne kusmalara basladım zaten bu evı sevmezdım ıyce sevmez oldum kokuyo sankı ne bıleyım yaaa puuuuffff
ay şerfçim dün gece bende uykuda nasıl aşure çekti canım uykuya yenik düştüm ama gece kalkıp yiyemedimm ama tatlı istedigi bende regl habercisi hayırlısı bakalım
serfıkım bu tursu askı nedırya ben tursu sevnezdım ama hamıle oldugum ayyy varya oldum tursu dıe esımle aldık marketten ama hamıle oldugumu daha bılmıyorum elıme aldım kavonozu geldım odaya nasıl yedım varya anlatamam ozaman dedım ıste sanırsam hamıleyım
zaten ben hamıle oldugumu anlamıstım oyuzden adetıme 1 gun kala test yaptım ve cıktı cokta sasırmadın ınsan anlıyor ya
Selmaaaaaaaaaaaaaa
canım hoşgeldin yaaaa nerelerdeydin
anne iyi baktı snaa dimiiiiiiiiiii yoktun özledik vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?