Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

zaten sana belrti sorma niyetnde deglm arama diyen benm kıııııııııııı sadece bende genelde olur dedm sendede oluyomu diye merak ettm ayyyyyyyyyyy tabi göndereym bol bol yaptım zati afiyet şeker olsun yarasın bebiş olsun

gunaydın canlarım dun evıme geldım gıreyım bı kendımı hatırlatayım dedım gecmısı okudum serpıl safak 1 hadı bakalım hayırlısı cnm

maşallah diyelm o zaman hayırlı saglıklı olsunda bu arada ilki kızmı

ufff benim kesin bugün turşu alıp yemem lazım gece uyuyamam yoksa

tansel kuzummmmmmmmmmmm hşgeldin nasılsın

hatice nerde yawww

esma da yok

gunaydın canlarım dun evıme geldım gıreyım bı kendımı hatırlatayım dedım gecmısı okudum serpıl safak 1 hadı bakalım hayırlısı cnm

günaydın bitanem nasılsın özledim seni yaa , miden bulanıyor mu halen nasıl oldun, evet bat 1 canım inş gelmez kırmızlar çok heyecanlıyım

hoşgeldn canım nasıl oldun

ozgecım asermedıgın ıcın yanı ne kadar bence sukretsen azdır onceden yıyıp yıyıp kılo almayanları kıskanırdım sımdıde hamıle olup rahat gecırenlerı kıskanıyorum
1 haftadır annemde daha ıyıydım cnm ama aksam evıme geldım yıne kusmalara basladım zaten bu evı sevmezdım ıyce sevmez oldum kokuyo sankı ne bıleyım yaaa puuuuffff

serfıkım bu tursu askı nedırya ben tursu sevnezdım ama hamıle oldugum ayyy varya oldum tursu dıe esımle aldık marketten ama hamıle oldugumu daha bılmıyorum elıme aldım kavonozu geldım odaya nasıl yedım varya anlatamam ozaman dedım ıste sanırsam hamıleyım
zaten ben hamıle oldugumu anlamıstım oyuzden adetıme 1 gun kala test yaptım ve cıktı cokta sasırmadın ınsan anlıyor ya

ufff benim kesin bugün turşu alıp yemem lazım gece uyuyamam yoksa

tansel kuzummmmmmmmmmmm hşgeldin nasılsın

hatice nerde yawww

esma da yok

ay şerfçim dün gece bende uykuda nasıl aşure çekti canım uykuya yenik düştüm ama gece kalkıp yiyemedimm ama tatlı istedigi bende regl habercisi hayırlısı bakalım

ya aşerme olmuyo sanırım dedgn gibi bende ilk hafiften vardı sanki ama şimdi yok ama bulantım ve agız acılıgım hala devam nefret ettm kusmam yok hani insan bişilerden tiksnr ya sende evndenmi tiksindn ne yaaaaaaaaaaa allah yardımcın olsun şekerm eminim zordr inş bian önce geçmesi dilegyle bide tanselcm solumda sıkışma oluyo ve elimle dokunamıyorm acıyo normalmi

psikolojik mi acaba canım bu durum niye böyle oluyorsun yaa taşın o evden o zaman iyice soğudun zaten yazık sana

Selmaaaaaaaaaaaaaa
canım hoşgeldin yaaaa nerelerdeydin
anne iyi baktı snaa dimiiiiiiiiiii yoktun özledik vallaaa

senın solundamı ayyy benımkı sagda cnm bende bunddan once dr gıttıgımde solum kasım cok agrıyor ama tek taraflı dedım baskı yapıyor sankı bana norma dedı ama yarın sende dr muhakkak sor hatta not al bence normal benım hala varya sagım kasıyor 3 4. aylarda olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…