- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.561
çok şükür canım daha iyiyiz biliyosun lekem vardı şimdi yok galiba bi defayla atlattık inş tabi, bel agrım çok ama yinede çok şükür yarın kontrlm var bakalım minik nasıl geldn kaçtın canım neler yapıyosun
iyi canım yaa bekliyorum işte gelmeyecekler inş, istemiyorum bu sefer çok heyecanlıyım bugünün geçmesini istiyorum biran önce offffffff
Allah ım ne olur kırmızılar gelmesin bu sefer
Selmaaaaaaaaaaaaaa
canım hoşgeldin yaaaa nerelerdeydin
anne iyi baktı snaa dimiiiiiiiiiii yoktun özledik vallaaa
senın solundamı ayyy benımkı sagda cnm bende bunddan once dr gıttıgımde solum kasım cok agrıyor ama tek taraflı dedım baskı yapıyor sankı bana norma dedı ama yarın sende dr muhakkak sor hatta not al bence normal benım hala varya sagım kasıyor 3 4. Aylarda olurmus
inş. Iyidir bebegin sana el sallar güzelce üzmez o melek annesini ben nasıl olayım canım ya bekle bekle bekle hoş bi ugrasta vermiyorumya etrafın sıkıştırmasıda epey canımı sıkıyo bu regl bekliyorum doktora gitcem artık biyerden başlamak lazım ama accayip doktor fobim var o vajinal muayene yokmu çok ürkütüyo beni beklerken tirtir titriyorum bakalım kısmetimizde ne varsa yasıcaz hayırlısı diyorum
hep solumda genelde ama batmayı anladımda bide dokunamıyorm oraya agrıyo
sende bana baksana sende banA BAKSANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ahhh deryam ahhh evlensende yemın edıyorum yınede baba evı gıbısı yok ama allahta dusurmesın tabı
rahata alıstım acım yemek dıe bagırıyordum evde :) onume hemen sofra getırırdı anacım
ama eve bı geldım zorla yemek yapıp zorla yıyp sonra kusu verdım
sen nasılsın tatlım bata nekadar var senın var daha sanırım
serfıkım bu tursu askı nedırya ben tursu sevnezdım ama hamıle oldugum ayyy varya oldum tursu dıe esımle aldık marketten ama hamıle oldugumu daha bılmıyorum elıme aldım kavonozu geldım odaya nasıl yedım varya anlatamam ozaman dedım ıste sanırsam hamıleyım
zaten ben hamıle oldugumu anlamıstım oyuzden adetıme 1 gun kala test yaptım ve cıktı cokta sasırmadın ınsan anlıyor ya
ay şerfçim dün gece bende uykuda nasıl aşure çekti canım uykuya yenik düştüm ama gece kalkıp yiyemedimm ama tatlı istedigi bende regl habercisi hayırlısı bakalım
amin canım inş.. gelmezler konmuştur bebegin göbişinee :)
Bakarım yavrumm gel bakiyiim yamacımaaaaaaaaaaaa
Ah canım benim bilmem mi aynı hep hala önüme gelir herşey
allah onları başımızdan eksik etmesinnnnn inş amin..
cnım inş tez zmnda geçsin bu kusmaların,
benim daha var canım 22 aralık gibi bekliycem
Serfik'i bekliyoruz en yakın bakalım bebiş geliyormuuuuuuuuuuuuuu
Kuzucuklarım ne bu böyle sabah sabah amma kaynatmışsınız yaw turşular tatlılar ohh
tansel hoşgeldin canım ana gibisi yok valla nasılsın
Kuzucuklarım ne bu böyle sabah sabah amma kaynatmışsınız yaw turşular tatlılar ohh
tansel hoşgeldin canım ana gibisi yok valla nasılsın
Oynatmayaaa az kaldııııııııııı doktorum nerdeeeeeeeeeeeeee
Buuuuu veletlerrrrrrr yüzünden çıldırıcağımmmmmmmmmmmm
ahanda başladık yineee bestekarlığa sen çal ben oynayım kuzum
haticem yaaaaaaaa hoşgeldin de nerde kalıyosun sen böyle sabahları bakayımmmmmmmm
Olmuyooooo daha erken gel yanımızaaaaaa
haticemmm nerdesin yavurkuşum yaa geç geldin , klasik kırmızı sendromu canımKimimizin tatlı çeker kimimizin ekşi:)
evlenmeden önce de beraber oturma düşüncesi vardı ama ben ve ailem kabul etmedik ve olmadı.şimdi nerden esti bilmiyorum.kayinvalidem dünya iyisidir o demez ama kayınpederim biraz fena hala otorite kurmaya çalışıyor.her pazar kahvaltıya gidilir kayinvalidem kızar çağırma onların da bir pazarı var diye ama anlamaz.benimki de babasına düşkün.dublekste otursak da ayrı olurmuş. olmaz dedim görürsün.ne yaparsa yapsın aramız bozulursa da kendi suçu bıraktim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?