Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

inş. iyidir bebegin sana el sallar güzelce üzmez o melek annesini ben nasıl olayım canım ya bekle bekle bekle hoş bi ugrasta vermiyorumya etrafın sıkıştırmasıda epey canımı sıkıyo bu regl bekliyorum doktora gitcem artık biyerden başlamak lazım ama accayip doktor fobim var o vajinal muayene yokmu çok ürkütüyo beni beklerken tirtir titriyorum bakalım kısmetimizde ne varsa yasıcaz hayırlısı diyorum

Selmaaaaaaaaaaaaaa
canım hoşgeldin yaaaa nerelerdeydin
anne iyi baktı snaa dimiiiiiiiiiii yoktun özledik vallaaa

ahhh deryam ahhh evlensende yemın edıyorum yınede baba evı gıbısı yok ama allahta dusurmesın tabı
rahata alıstım acım yemek dıe bagırıyordum evde :) onume hemen sofra getırırdı anacım
ama eve bı geldım zorla yemek yapıp zorla yıyp sonra kusu verdım
sen nasılsın tatlım bata nekadar var senın var daha sanırım

Son düzenleme:

hep solumda genelde ama batmayı anladımda bide dokunamıyorm oraya agrıyo

amin canım hayırlısı inş ama yinede aksatma git bence en azından ne var ne yok anlıyo insan sıkıntı etme tatlım ne gelrse allahtan oda güzeldr sagol teyzesi ya inş hayırla saglıkla gelr

sende bana baksana sende banA BAKSANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Bakarım yavrumm gel bakiyiim yamacımaaaaaaaaaaaa

Ah canım benim bilmem mi aynı hep hala önüme gelir herşey
allah onları başımızdan eksik etmesinnnnn inş amin..
cnım inş tez zmnda geçsin bu kusmaların,
benim daha var canım 22 aralık gibi bekliycem
Serfik'i bekliyoruz en yakın bakalım bebiş geliyormuuuuuuuuuuuuuu

Kızlar biz kaçar bebiş midemi bulandırıyo yemek lazım sanırım namazda kılalım duamdasınız öglen görşrz inş öptk siziiiiiiiiiiiiiiiiiiii

benim canım tatlı pek istemiyor canım , turşuya yoğunlaştım ama psikolojiktir belki bu ay çok farklı şeyler yaşadım anlamıyorum kendimi hamileyim desem kendimi
inandırıp hayallere kapılmak istemiyorum içimi susturuyorum şuan aslında bugün çok test yapmak istedim ama eczaneye giremedim boşverdim hayırlısı güzelim, sarı akıntım var idrarla birlikte gelen yani peçeteye geliyor bakalım kısmet

ay şerfçim dün gece bende uykuda nasıl aşure çekti canım uykuya yenik düştüm ama gece kalkıp yiyemedimm ama tatlı istedigi bende regl habercisi hayırlısı bakalım

benim canım pek tatlı istemiyor canım evde çikolata var öncedne olsa yerdim şimdi dokunmuyorum off beklemek ne zor

amin canım inş.. gelmezler konmuştur bebegin göbişinee :)

inşallah melekcim inşallah

bekleyin beni anacım geliyorum

Kuzucuklarım ne bu böyle sabah sabah amma kaynatmışsınız yaw turşular tatlılar ohh
tansel hoşgeldin canım ana gibisi yok valla nasılsın

Oynatmayaaa az kaldııııııııııı doktorum nerdeeeeeeeeeeeeee
Buuuuu veletlerrrrrrr yüzünden çıldırıcağımmmmmmmmmmmm

Kuzucuklarım ne bu böyle sabah sabah amma kaynatmışsınız yaw turşular tatlılar ohh
tansel hoşgeldin canım ana gibisi yok valla nasılsın

Haticem yaaaaaaaa hoşgeldin de nerde kalıyosun sen böyle sabahları bakayımmmmmmmm
olmuyooooo daha erken gel yanımızaaaaaa

ahanda başladık yineee bestekarlığa sen çal ben oynayım kuzum

Çalmadan oynaaarrr bizim ayılarrrrrrrr

Ammaaan kürd aliiiiiiii canımmm kürd aliiiiiiiiiii oyna bana kürrd ali Çal bana kürrd aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bursalımıısnnnnnnn kadifeli gelinnnnnnnnn çaydan mı geçtiiiiiiiin
yanakların al al olmuş tokat mı yedin ahhhhh, şaplak mı yedin

Son düzenleme:
evlenmeden önce de beraber oturma düşüncesi vardı ama ben ve ailem kabul etmedik ve olmadı.şimdi nerden esti bilmiyorum.kayinvalidem dünya iyisidir o demez ama kayınpederim biraz fena hala otorite kurmaya çalışıyor.her pazar kahvaltıya gidilir kayinvalidem kızar çağırma onların da bir pazarı var diye ama anlamaz.benimki de babasına düşkün.dublekste otursak da ayrı olurmuş. olmaz dedim görürsün.ne yaparsa yapsın aramız bozulursa da kendi suçu bıraktim artık

Kayınvalidenin fenasını anlıyorum da kayınpederinkini hiç anlamıyorum ya
be adam ne karışırsın gelmişin kaç yaşına tövbe tövbe
sen sakin ol canım düzelir herşey
istersen senin kayınbabaya da bi beste yapayım hemen acılısından :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…