Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kıyamam sana yaaaaaaa ama işte tek teselli yermz bura burda paylaşmk bilebüyük rahatlık paylaş canım ya içine atma inan kimse olmayınca anlatmaya insanın içine afakanlar basıyo evet yaşıyrz ama en azından anlatabilelm yoksa kahroluruz benmde olanlar oluyo ama aileme hep iyiymş gibi gösteryrm eşim biraz daha iyi ailesine göre ama annem beni ziyarete geldgnde kayınbabam lafını esirgemez ben yokken saçmalıklarına başlamış annemde sen neler çekiyon kızım dedi elimi öptü aglayasım geldi zor tuttum kendimi yok anne kayınbabam ne dedigini bilmez dedm eşim bana iyi o yeter dedm tabi anne bu içi sogurmu benm kaynana tarafıda kapalı eski kafalılar ayrıca helede kayınbabam tam cahil kök söktryr avlulu evde oturylr eski evler varya ondan gerisini sen düşün beni istemyrdu aslında kendi gidip bulayım demş eşim reddetmş ilk istemede ne dedi biliymsn telefonda anneme oglum ögretmen kızın bulmuşta bunuyr kapısına ögretmen gelmşte şart koşuyosnz anla yani nasıl bi insan

a.s canım c, canım sıkılıyor yaaa yarın bat günüm sabah bişeyim yoktu ama karnım ağrımaya başladı , istemiyorum gelmesin kırmızılar

yerm ben seni hemen kötü düşünme allahtan ümit kesilmez benmde karın agrım olmuştu hemde nasıl regli sancısı yani boşaldı boşalacak içimden dedm kırmızılar ama bebişim benmleymş inş allahım sanada bu duyguyu yarına hayırlıysa nasip etsn bak hayırlıysa eger ama strse başlama şimdiden lütfen

ayrıca serpilcim aşkolsun küçügüm diye bişi bilmicemmi tab yapıyrm ya lahmacun hemde nefis eşim bayılıyo bide bi acı yapıyorm harika oluyo gel sanada yapayım tabi hamuru fırıncılardan ben içini hazırlarım onlarda gerisini tamamlar biliysndr belki güneydoguda öyle olur

günaydınlar herkeseee

allah yardımcın olsun özgecim ,işin zor cahille uğraşmak daha da zor allahtan kocan iyi bide ondan ızdırap çekseydin allah korusun

yok canım aşkolsun lafım olur mu sana marfetli pıtırcık:) ama ben acı yiyemem ölürüm valla:) bizim burda da yapılıyor öyle içini hazırlayıp götürebiliyorsun geçen canım çekti hopp gittim yedim dünde bi turşu yemişim midemin ağrısından öldüm gece

allah yardımcın olsun özgecim ,işin zor cahille uğraşmak daha da zor allahtan kocan iyi bide ondan ızdırap çekseydin allah korusun
allah razı olsun canım ya çok şükürki eşim biraz yardımcı oluyo gerçi bazen oda arada tabi enteresan oluyo ama yinede çok şükür betern beteri var allah herkesn yardımcısı olsun zor çünkü her biri birinden daha zor durumda

offf bir an önce yarın olsun istiyorum çok heyecanlıyım özgecim yaaa tabiki hayırlısı rabbim işini bilir regl sancısı olabiliyor yanii

offf bir an önce yarın olsun istiyorum çok heyecanlıyım özgecim yaaa tabiki hayırlısı rabbim işini bilir regl sancısı olabiliyor yanii

sana hatırlatayım regli sancısı ne demek sadece regli belirtilerm vardı kesin dedm ya öncekiler gibiydi karnım feleket bel agrım arada agrıdı yani gebelikle ilgili belirti arama çünkü olmayabiliyr herkeste ben ilkindede aynı regli sancıları yaşadım ve yine olmadı yani şimdiden stres yok tamam hakkında inş en güzeli olsun ama hayırlıysa rabbm gönlündekini nasip etsn inş duam sennle

İyiim kuzummmmmmm
nescafe yaptım kendime onu içiyorummmmm :)

yanındada cigara ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne ala olurdu nescafe içemyoyummmmmmmmmmmmm 2.5 aydır kolada tabi gerçi arada içtm ama artık yok portakal suyu sadece offfffffffffff afiyet şeker olsunnnnnnnnnnnnnn kıııııııııııııııııııııııııııııııııı

anladım canım , görümcemde hiç belirti olmamış anlamamış ikinciye hamile bide adet günü leke görmüş o kadar , bide dün bebişimizin ultrasonunu görüdm maşallah çok iyi galiba pipisi var ablaları doktor kesin bişey dememiş ama hülyanın tosununun resmindeki pipiye çok benziyordu ahaa erkek bu dedim çok yakışıkl ama yüzü çok belli galiba halasına benzeyecek

aaaaaaaaaaa ben acıya bayılıyorum eşimde tabi eeeeee urfalı olunca normal tabi turşumu hiç deme serpil yaaaaaaaa inanmayacaksın ama 30 kilo turşu yaptım bayılırdım ama şimdi tiksinmşm yemyrm sen niye yedn bakim bu arada regliye yakın tatlı ister canım kan kaybı olucagından sendede istek varmı gerçi ekşide isterdi benm canım ama daha çok tatlı çikolata mesela

maşallah tosunlar artıyo bende istyrm ama kısmet tabi yaaaaaaaa hayırlı salihli saglıklı olsunda iyi oluşuna sevndm çok şükür allahım korusun onları yani serpil sende pipiye nasıl dikkat etmşsn kıııııııııııııııııııııııı

urfalıyam ezelden diyorsun yani yok yaa acı mahvediyor midemi canım , midem bozuk da azcık:):) sen o turşuları bana gönder ben yerim ağzım sulandı vallahi, çikolatayı çok severim ama pek düşkün değilim bu aralar belirti aramak istemiyorum psikolojikte olabilir sonunda patlamayayım ama bir kavanoz minicik turşulardan yiyebilirim şuan:)

amin canım yaa...yaa hülyanın tosunun rsminde gördüm o söyledi baktım aynı şekil yatmış bizim sıpa bariz ortada ama her an süpriz yapabilirim kısçede olabilir ama doktor kesin olmamakla birlikte erkek demişti zaten , erkek olsun yaa yerim onu ben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…