- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.761
canım bende hepinizi çok seviyorum, sanal aşka inanmazdım ama oluyomuş demek
Yavrum bak onlara takılma o niye oldu bu niye oldu
ben geçen ay neler yaşadım bilsen ama hiçbi açıklaması yokmuş bak adet geldi
bişeyler oluyo vücudumuzda evet kontrol edemiyoruz
umarım senin bu değişimlerin o minik mucizenin eseridir, şuanda aksini düşünmeyelim.
Ama değilse de altında başka şeyler arama, insan psikolojisi olmıcak şeyi oldururuz bizde bu kapasite varken :)
sanal aşklarım benimmmmmmmmmmmmmmmm
Herbişeyi boşveriyorum canım bekliyorum tevekkül ediyorum ama yine demeden
geçemiyorum rabbim mucizemi bu ay göndermiş olsun bana sağlıklı ve hayırlı bi şekilde
relax oluyorum şimdi uyku moduna geçiyorum:):):):)
şşşt ses yapmayın sserfik uyuyoooooooooooooooo :26:
işşşte buuuuuuuuu
Bende buldum avatarımı
Alla seni ne yapmasın koptum burada nerden buldun bunu getiriyim mi hunini hahahaha
ayhh bende koptum çok fenaaaaaaaaaaaa ayh karnım ağrıdııııııııııııı
artık sürekli istemek beklemek yokkkkkkkk yok bak direkt ordaaaa yazıyoooooo her an her saniye çıkarıp takabilirimmmmmmmm
rengi tutturamadım ama olsun o kdrda kusurrrrrrr
pouhahhhaaaaaaaaaaaaaa
deryaaa avatar cuk oturmuş bebemm:) burdan bakınca çok güzel görünüyosun
serpilim en dorusu uyut sen beynini düşünmee biz burdayız hep bekleriz o veletleri...:)
sanal aşk ewet haklısınız valla burda yaşadığımız bu bencede....iyiki varsınız...
serpil hala gelmemiş kız ohhh
Esmacım paşama hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah el emeğinin güzelliğini hiç bir şeyde bulamıyor insan
yokh avatar cuk olmuş
ama ben bu avatarı gördükçe kırmızı huniyi getiresim geliyor
esma ben beynimi uyuttum da hani merak ettiğim bişey var , hamilelikte leke gelmese de olur mu,
hiç leke görmeden hamilelik olur mu yani
sağolun canlarım paşam sağlıklı günlrde kullanır inş pikesini. Mis gibi kokusu siner onlara.:)
cnm olur tabikide. Bnm ikinci ayda olmuştu leke. Kimilerinin ilk reglde olabiliyor bnm ilkde değil ikincide oldu. Takma bunları boşver. Yarın patlat güzl bi haber olmadım dha gel ve gelmesn kırmızılar....:)
kızlarrr facede bi video paylaştımm ayy karnım sızladı gülmekten izleyin olurmu:))) bitane velet banyoda oynuyo hele hele anteplim şarkısına:d
Serpil hala gelmemiş kız ohhh
Esmacım paşama hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah el emeğinin güzelliğini hiç bir şeyde bulamıyor insan
yokh avatar cuk olmuş
görümcem adet günü leke gördü de hani benimde bugün adet günüm bişey gelmedi hoş daha gün bitmedi ama o zaman gelmemesi de normal yani eğer gebelik varsa, yarın ne olacak bakalım biran önce sabah olsun istiyorum cuma ya kadar olmazsam test yapacağım esmacım hayırlı haberlerle inş ama kırmızıyı da bekliyorum hazırlıklıyım , dua edin benim için her zaman sağlıklısını istiyorum rabbimden duysun sesimi
çıkıyorum kızlar sizi çok seviyorum iyiki varsınız yarın güzel haberler vermek dleğiyle kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?