Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sanal aşklarım benimmmmmmmmmmmmmmmm

Herbişeyi boşveriyorum canım bekliyorum tevekkül ediyorum ama yine demeden
geçemiyorum rabbim mucizemi bu ay göndermiş olsun bana sağlıklı ve hayırlı bi şekilde
relax oluyorum şimdi uyku moduna geçiyorum:):):):)

şşşt ses yapmayın sserfik uyuyoooooooooooooooo :26:

deryaaa avatar cuk oturmuş bebemm:) burdan bakınca çok güzel görünüyosun

serpilim en dorusu uyut sen beynini düşünmee biz burdayız hep bekleriz o veletleri...:)

sanal aşk ewet haklısınız valla burda yaşadığımız bu bencede....iyiki varsınız...

Alla seni ne yapmasın koptum burada nerden buldun bunu getiriyim mi hunini hahahaha

ayhh bende koptum çok fenaaaaaaaaaaaa ayh karnım ağrıdııııııııııııı

artık sürekli istemek beklemek yokkkkkkkk yok bak direkt ordaaaa yazıyoooooo her an her saniye çıkarıp takabilirimmmmmmmm

rengi tutturamadım ama olsun o kdrda kusurrrrrrr

pouhahhhaaaaaaaaaaaaaa

ama ben bu avatarı gördükçe kırmızı huniyi getiresim geliyor

esma ben beynimi uyuttum da hani merak ettiğim bişey var , hamilelikte leke gelmese de olur mu,
hiç leke görmeden hamilelik olur mu yani

Serpil hala gelmemiş kız ohhh
Esmacım paşama hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah el emeğinin güzelliğini hiç bir şeyde bulamıyor insan
yokh avatar cuk olmuş

sağolun canlarım paşam sağlıklı günlrde kullanır inş pikesini. mis gibi kokusu siner onlara.:)

ama ben bu avatarı gördükçe kırmızı huniyi getiresim geliyor

esma ben beynimi uyuttum da hani merak ettiğim bişey var , hamilelikte leke gelmese de olur mu,
hiç leke görmeden hamilelik olur mu yani

cnm olur tabikide. bnm ikinci ayda olmuştu leke. kimilerinin ilk reglde olabiliyor bnm ilkde değil ikincide oldu. takma bunları boşver. yarın patlat güzl bi haber olmadım dha gel ve gelmesn kırmızılar....:)

kızlarrr facede bi video paylaştımm ayy karnım sızladı gülmekten izleyin olurmu:))) bitane velet banyoda oynuyo hele hele anteplim şarkısına

görümcem adet günü leke gördü de hani benimde bugün adet günüm bişey gelmedi hoş daha gün bitmedi ama o zaman gelmemesi de normal yani eğer gebelik varsa, yarın ne olacak bakalım biran önce sabah olsun istiyorum cuma ya kadar olmazsam test yapacağım esmacım hayırlı haberlerle inş ama kırmızıyı da bekliyorum hazırlıklıyım , dua edin benim için her zaman sağlıklısını istiyorum rabbimden duysun sesimi

çıkıyorum kızlar sizi çok seviyorum iyiki varsınız yarın güzel haberler vermek dleğiyle kendinize iyi bakın

Serpil hala gelmemiş kız ohhh
Esmacım paşama hayırlısıyla kullanmayı nasip eder inşallah el emeğinin güzelliğini hiç bir şeyde bulamıyor insan
yokh avatar cuk olmuş

sorma haticem yaaaaaa sonunda kendime göre bi avatar buldummmmmm

Görüşürz yarın canımmmmm hadi by by
kırmızısız gel bekliyoruzz sabahaaaaaa inş güzel haberlerlee

s.a kızlar bugün giremedm pek dr gittm ama çok kalabalıktı olamadım muayene yarın olucam inş serpilim daha olmamışsın ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok meraklandm ben ya inş hayırlısıyla gelmez pis kırmızılar

serpiiiiilllllll hadi hayırlısı tatlım benim de kasık ağrım olmuştu adet günümden 1 gün önce başlayıp sonraki 1 hafta devam etti hiç idrar testi yaptın mı bu ay canım ayy çok meraklandım şimdiii !!!!!!!!!,

bugün bebişimi strese soktum gereksiz yere işte biriyle tartıştım ama öyle böyle değil kendimi tanıyamadım:26: sonra başlarım işine dedim kendimi sakinleştirdim kızlar... daha sesleri duyamıyordur ama ruh halimden illa ki etkileniyordur diye düşünüyorum benim bir parçam ne de olsa şu an nasıl her organımız stresten salgılanan hormonlardan etkileniyorsa o da etkilenebilir..

sizleri öpüyorum çok serfikimden haber bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…