Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

canım öyle durumlara girme hiç ilk sen etkilenrsn ve buda herşekilde vücunuda etkiler artık bebiş var onun için daha dikkat etmelsn çünkü hamilelk nasıl geçerse bebişte öyle oluyo inan

canım öyle durumlara girme hiç ilk sen etkilenrsn ve buda herşekilde vücunuda etkiler artık bebiş var onun için daha dikkat etmelsn çünkü hamilelk nasıl geçerse bebişte öyle oluyo inan

ama karşımdaki adam çok kabalaştı o bağırdı ben bağırdım ortalık karıştı, bir meslektaşıyla hem de bir kadınla nasıl konuşacağını bilmeyen ukala sevimsiz ve beceriksiz biri !!! neyse iyiyim şimdi haklısın canım sen nasılsın bebiş nasıl ne zaman kontrolün var en yakın benimki haftaya cuma ikili test yapılacakmış

günaydın kızlar , henüz adet olmadım arada karın ağrısı vuruyor duygu karmaşası yaşıyorum , korkuyorum
göğüslerimdeki ağrı dışında hiç bir belirti yok kasığımda ağrımıyor ne biliyim işte üfffffffff

canım dün telden okudum yazdıklarını face den yazdım sana, halen olmadım ne olacak bilmiyorum endişeliyim hiçbişey hissetmiyorum dualarınıza ihtiyacım var ve diliyorum ki içimde minik bir canlı vardır

günaydınnn......

heyoooo serpilim çok sevndm yaaa inş gelmez gelmeyesiceler:)

günaydın canım hakkında hayırlısı ne ise onu vermiştir rabbim hiç düşünme bırak gelirlerse gelsinler gelmezlersede 9 ay boyunca defolup gitsinler pis kırmızılar

bu arada heycan yapıp sizleri atladım kızlar kusura bakmayınn...

melekk 2828 nasılsınn?
greenmoon aman sakın ol cnm boşver milleti gerildiğine değmez valla. bebeğini düşün böle durumlarda o içini huzurla doldurur...
özgeee muayene olamamışsın inş bugün güzel haberler alırsın bebişinden. belki cinsiyetinide gösterir artık annesi:)
haticeeeeee mesaiye geç başlıyosun yne nerelerdesn bakım sen:)
bu arada mfalcon gelmedi dün. sesimize kulak ver tatlım nasılsın bebek nasıl...

günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr
sabah sabah otobüse deli oldum gelmedi resmen yaa yrm saat .ötüm dndu beklerken of.

serpilim oley kırmızı gelmemişşşşşşşşşş
zaten şimdi tablona baktım bugün de gelcekler gibi durmuyo ateşin sabit,
hayırlısı cnm yaaaaa
inşş gelmezler ve biz burda bayram yaparızzzzzzz

günaydın yokhh, hava burada o kadar soğuk değil , dağlara kar düştü
üşümeye başladın:)

gelemdi kırmızlar bitanem inş gelmezler, karnım ağrıyor bugün de gelmezse yarın idrar testi yapacağım çıkmzsa pazartesi kan vereceğim gelmezlerse tabi
korkuyorummmmmmmmmmm

günaydın canım iyiyim hamdolsun sende iyisindir paşamızında keyfi yerindedir inş.

yaa burdada hava iyi aslında güneşli fln bide
ama mal gibi etek giydim bugün ondan böle oldu kanımca :)
korkçak bişi yok serpillllllll saçmalamaaaaaaaaa
dediğin gibi yrn sbh idrarı bi denersin yine
olmadı doğru kana gidiyoruzzzzzzzz
şu 3 günü yine temkinli geçirelim de,
ya julia yada ronya fln gelsede şu tablona bi yorum yapsalar ya girmiyolar kaç gündür.

inşallah sevinç gözyaşların olurlar tatlım. ağlama hem herşeye hazırlıklı değilmiyiz zaten.

neden ağladığımı bilmiyorum ki zaten sadece kafam karışık bide pantolonlarıma sığmıyor göbeğim çok çıktı sabah zor kapadım düğmeyi nefes alamıyorum, olacaksa olsun şiştim artık patlıyorum ya da bebeğim olsun ona göre kıyafet alayım kendime:)

bende etek giyemiyorum üşürüm diye dün elbise giydim kat kat çorap giydim altına malum bölgeyi üşütmeyelim:):)
bugün olmazsa yarın test yapıyorum negatifse pazara kadar bekliyorum eğer olmazsam kana gidiyorum planı yaptık tamam,
evet yaa julıa yorum yapıyordu bana girse de bi görse halimi:)

hayırla gelsn bebişimiz inş yaaaaaaaaaaa ayyyyyyyy allahım sen serpilimin yüzünü güldr eger hayırlıysa ama sabır canım herşeye hazırlıklı olmalıyız kısmette ne varsa o olsun inş

serpilim düşünme bence bugünde hiç bunları sen. bende baktım ateş topikine herkesler nerdeyse bebek var demiş inş öledir cnm:)
bnde oğluma sordum var diyo :) hadi hayırlısı cnm...

ayyyyy inş esmacım ya ama cinsiyet için erken deglmi göreblrmym sence daha 10+5 iz yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…