- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.781
serpiiiiilllllll hadi hayırlısı tatlım benim de kasık ağrım olmuştu adet günümden 1 gün önce başlayıp sonraki 1 hafta devam etti hiç idrar testi yaptın mı bu ay canım ayy çok meraklandım şimdiii !!!!!!!!!,
bugün bebişimi strese soktum gereksiz yere iştebiriyle tartıştım ama öyle böyle değil kendimi tanıyamadım:26: sonra başlarım işine dedim kendimi sakinleştirdim kızlar... daha sesleri duyamıyordur ama ruh halimden illa ki etkileniyordur diye düşünüyorum benim bir parçam ne de olsa şu an nasıl her organımız stresten salgılanan hormonlardan etkileniyorsa o da etkilenebilir..
sizleri öpüyorum çok serfikimden haber bekliyorumm
canım öyle durumlara girme hiç ilk sen etkilenrsn ve buda herşekilde vücunuda etkiler artık bebiş var onun için daha dikkat etmelsn çünkü hamilelk nasıl geçerse bebişte öyle oluyo inan
serpiiiiilllllll hadi hayırlısı tatlım benim de kasık ağrım olmuştu adet günümden 1 gün önce başlayıp sonraki 1 hafta devam etti hiç idrar testi yaptın mı bu ay canım ayy çok meraklandım şimdiii !!!!!!!!!,
bugün bebişimi strese soktum gereksiz yere iştebiriyle tartıştım ama öyle böyle değil kendimi tanıyamadım:26: sonra başlarım işine dedim kendimi sakinleştirdim kızlar... daha sesleri duyamıyordur ama ruh halimden illa ki etkileniyordur diye düşünüyorum benim bir parçam ne de olsa şu an nasıl her organımız stresten salgılanan hormonlardan etkileniyorsa o da etkilenebilir..
sizleri öpüyorum çok serfikimden haber bekliyorumm
günaydın kızlar , henüz adet olmadım arada karın ağrısı vuruyor duygu karmaşası yaşıyorum , korkuyorum
göğüslerimdeki ağrı dışında hiç bir belirti yok kasığımda ağrımıyor ne biliyim işte üfffffffff
günaydın kızlar , henüz adet olmadım arada karın ağrısı vuruyor duygu karmaşası yaşıyorum , korkuyorum
göğüslerimdeki ağrı dışında hiç bir belirti yok kasığımda ağrımıyor ne biliyim işte üfffffffff
günaydınnn......
heyoooo serpilim çok sevndm yaaa inş gelmez gelmeyesiceler:)
günaydın canım hakkında hayırlısı ne ise onu vermiştir rabbim hiç düşünme bırak gelirlerse gelsinler gelmezlersede 9 ay boyunca defolup gitsinler pis kırmızılar
günaydınnnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrr
sabah sabah otobüse deli oldum gelmedi resmen yaa yrm saat .ötüm dndu beklerken of.
serpilim oley kırmızı gelmemişşşşşşşşşş
zaten şimdi tablona baktım bugün de gelcekler gibi durmuyo ateşin sabit,
hayırlısı cnm yaaaaa
inşş gelmezler ve biz burda bayram yaparızzzzzzz
günaydın esmacım, gelmedi henüz çok korkuyorum karnıma ağrı vurdukça ne olur gelmesin diye dua ediyorum sabah oturdum ağladım neden
ağladım onuda bilmiyorum nötr um şuan
bu arada heycan yapıp sizleri atladım kızlar kusura bakmayınn...
melekk 2828 nasılsınn?
greenmoon aman sakın ol cnm boşver milleti gerildiğine değmez valla. bebeğini düşün böle durumlarda o içini huzurla doldurur...
özgeee muayene olamamışsın inş bugün güzel haberler alırsın bebişinden. belki cinsiyetinide gösterir artık annesi:)
haticeeeeee mesaiye geç başlıyosun yne nerelerdesn bakım sen:)
bu arada mfalcon gelmedi dün. sesimize kulak ver tatlım nasılsın bebek nasıl...
günaydın yokhh, hava burada o kadar soğuk değil , dağlara kar düştü
üşümeye başladın:)
gelemdi kırmızlar bitanem inş gelmezler, karnım ağrıyor bugün de gelmezse yarın idrar testi yapacağım çıkmzsa pazartesi kan vereceğim gelmezlerse tabi
korkuyorummmmmmmmmmm
inşallah sevinç gözyaşların olurlar tatlım. ağlama hem herşeye hazırlıklı değilmiyiz zaten.
yaa burdada hava iyi aslında güneşli fln bide
ama mal gibi etek giydim bugün ondan böle oldu kanımca :)
korkçak bişi yok serpillllllll saçmalamaaaaaaaaa
dediğin gibi yrn sbh idrarı bi denersin yine
olmadı doğru kana gidiyoruzzzzzzzz
şu 3 günü yine temkinli geçirelim de,
ya julia yada ronya fln gelsede şu tablona bi yorum yapsalar ya girmiyolar kaç gündür.
hayırla gelsn bebişimiz inş yaaaaaaaaaaa ayyyyyyyy allahım sen serpilimin yüzünü güldr eger hayırlıysa ama sabır canım herşeye hazırlıklı olmalıyız kısmette ne varsa o olsun inşgünaydın kızlar , henüz adet olmadım arada karın ağrısı vuruyor duygu karmaşası yaşıyorum , korkuyorum
bu arada heycan yapıp sizleri atladım kızlar kusura bakmayınn...
melekk 2828 nasılsınn?
greenmoon aman sakın ol cnm boşver milleti gerildiğine değmez valla. bebeğini düşün böle durumlarda o içini huzurla doldurur...
özgeee muayene olamamışsın inş bugün güzel haberler alırsın bebişinden. belki cinsiyetinide gösterir artık annesi:)
haticeeeeee mesaiye geç başlıyosun yne nerelerdesn bakım sen:)
bu arada mfalcon gelmedi dün. sesimize kulak ver tatlım nasılsın bebek nasıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?