- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.801
hayırla gelsn bebişimiz inş yaaaaaaaaaaa ayyyyyyyy allahım sen serpilimin yüzünü güldr eger hayırlıysa ama sabır canım herşeye hazırlıklı olmalıyız kısmette ne varsa o olsun inş
serpilim düşünme bence bugünde hiç bunları sen. bende baktım ateş topikine herkesler nerdeyse bebek var demiş inş öledir cnm:)
bnde oğluma sordum var diyo :) hadi hayırlısı cnm...
amin canım yaa inşallah , bekliyorum zaten kendimi kırmızıya yoğunlaşıtırıyrum ama gelmedikçe de insan umutlanıyor ama karnım ağrıdıkça umudumu yine yitiriyorum
Melek Özge hoşgeldiniz fıstıklar
ya adam meslektaşlıgı filanmı düşünmş laftan anlamıyan biriymş böyleleryle münakaşa bile edlmez bugün dr kontrlm canım inş bebişim iyidr senn test haftayamı inş hayırlarla gelrsnama karşımdaki adam çok kabalaştı o bağırdı ben bağırdım ortalık karıştı, bir meslektaşıyla hem de bir kadınla nasıl konuşacağını bilmeyen ukala sevimsiz ve beceriksiz biri !!! neyse iyiyim şimdi haklısın canım sen nasılsın bebiş nasıl ne zaman kontrolün var en yakın benimki haftaya cuma ikili test yapılacakmış
serpilim düşünme bence bugünde hiç bunları sen. bende baktım ateş topikine herkesler nerdeyse bebek var demiş inş öledir cnm:)
bnde oğluma sordum var diyo :) hadi hayırlısı cnm...
umudunu yitirme sadece herşeye hazırlıklı ol tatlım inş senn için en hayırlısı olucak karnının agrısı deme bana ayrıca bende ölmştm agrıdan sanki boşalacak dedm içimden ama senn için kalktım uyku tutmadı hakkında hayırlısı bitanem
oyyy teyzesi yesin onuu , melek o hissetmiştir o zaman arkadaş doğruracağım oğluşuma:)
sağol bitanem benim karnım ağrıdıkça aklıma sen geliyorsun zaten özgenin de ağrmıştı diyorum teselli ediyorum kendimi amannn ne olacaksa olsun valla yokh un huniyi ben geçireceğim kafama şimdi:):)
bu sesleniş varya yüregime dokundu oyyyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy oy
oyyy teyzesi yesin onuu , melek o hissetmiştir o zaman arkadaş doğruracağım oğluşuma:)
sağol bitanem benim karnım ağrıdıkça aklıma sen geliyorsun zaten özgenin de ağrmıştı diyorum teselli ediyorum kendimi amannn ne olacaksa olsun valla yokh un huniyi ben geçireceğim kafama şimdi:):)
bak hiç merak etme bizde sennle beraber geçirrirz bu kez işimiz var deryanın hunisiyle
bak hiç merak etme bizde sennle beraber geçirrirz bu kez işimiz var deryanın hunisiyle
Niyeküne kızzzzz çok mu duygulu söyledim
Hunimi vermemmmmmm kimselereeee siz kendinze yeni alın hıh
hepinize rengarenk huniler benden o zaman
sen iste yeterki katılırım sana
bugünde geçsin yarın hepimize yarın benden huni
ama kırmızısı yokh onu kimselere vermez ona özel
İvitttttttt o benimdirr o benim milletimindir ancak
kürtaj için gittiği hastanede bebeğini 6 bin liraya sattı. Şimşek doğumdan sonra ağlama krizine girince gerçek ortaya çıktı
habere bakarmısınız. rabbim bizlere verse gözümüz gibi bakmazmıyız pamuklara sarmazmıyız. içim acıyo bunları okurken allah herkese hidayet versin.
kürtaj için gittiği hastanede bebeğini 6 bin liraya sattı. Şimşek doğumdan sonra ağlama krizine girince gerçek ortaya çıktı
habere bakarmısınız. rabbim bizlere verse gözümüz gibi bakmazmıyız pamuklara sarmazmıyız. içim acıyo bunları okurken allah herkese hidayet versin.
bu gibi insanlardaki vicdanı anlamak zor hatta bence yokki yapılablyr ben kürtaj olmaya bile zor dayandım ölü bile olsa bebgimin alınması bana çok acı verdi allahtan sabrımı diledm yoksa inan yıkımlarda olurdm allah ıslah etsn böylelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?