- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.821
ayyyyy inş esmacım ya ama cinsiyet için erken deglmi göreblrmym sence daha 10+5 iz yaaaaaaaaaa
kürtaj için gittiği hastanede bebeğini 6 bin liraya sattı. Şimşek doğumdan sonra ağlama krizine girince gerçek ortaya çıktı
habere bakarmısınız. rabbim bizlere verse gözümüz gibi bakmazmıyız pamuklara sarmazmıyız. içim acıyo bunları okurken allah herkese hidayet versin.
özgecim bize doktor 11 haftada erkğe benziyo %90 demişti ve yanılmadı :) bi tahmnde bulunur mutlaka.
amin canım Rabbim kıymetini bilecek insanlarada versin evlat diye yanıp tutuşanlar versin inş. aminn
Haticeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hadi ya ama daha 11 olmadım ama inş bişiler görür yaaaaaaa çok heyecanlandm
cnm 11 haftadasın şuanda nasıl 11 olmadın:) 10hafta 5 günlk.hadi bakalım hayırlısı sorun yapma bn böle dedim diye he kimileri göstermeye biliyo:)
haticeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ya bana göre 11 e daha girmedm yanlışmı hesaplıyorm ben yaaaaa yok canm sorun yapmıyrm kısmet ne zamansa o zaman ögrenrz zaten ama tahminde bulunursada heyecanlanırım
serpillllll!!!! ateş topiğine bakıyorum da yine çekmişsin isyan bayraklarını kzıyom ama he. başka topicklerde yazmak istemeedm ama sopa geliyo bnden demesi.
bu arada eski hatunlar ateşmi ölçüyolarmış? bnce bi döngün vardır o günün geçmez çok ekstra bi durum olmadıkca. sen sata göre yap hesabını. takma tabloya falan rahatlat kndini azcık. bu zamana kadr geçikmem olmadı diyosan bu ay olduysa var bebiş inş
Günaydın kuzularım nasılsınız
serpilim hala olmamışsın rabbim duy bizi inşallah bu ay güzel şeylere ihtiyacımız var
sabah bende duydum o haberi o kadını bana verseler varya si.m .y.. Ne olsun
pıtırcığım 11 haftayı bitireceksin sen 2 gn sonra. bnm mesela 24hafta 5 gün ya 24 haftayı bitirdim 25 haftadayım 2 gn sonra 26 haftaya gircem:) hangi haftanın üstüne +... gün diyosan o haftayı bitirmiş oluyosun:) bu şekilde hesaplanıyor bnm bildiğim duyduğum gördüğüm:)
Günaydın kuzularım nasılsınız
serpilim hala olmamışsın rabbim duy bizi inşallah bu ay güzel şeylere ihtiyacımız var
sabah bende duydum o haberi o kadını bana verseler varya si.m .y.. Ne olsun
haticeeee hoşgeldinn....
demişsin ya bana verseler si.m .y.. Ne olsun belkide ondan hoşlanıyodur kız. bence bi ceza yöntemi değil:) bu kadr iyi olma ya:d
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haticeeee hoşgeldinn....
demişsin ya bana verseler si.m .y.. Ne olsun belkide ondan hoşlanıyodur kız. bence bi ceza yöntemi değil:) bu kadr iyi olma ya:d
allahın iznyle döner inş canım ya stres yapma sabır tatlım hadiçok kafam karıştı yaaa o yüzden geriliyorum yoksa kırmızıları bekliyorum esmam, bu zamana kadar hiç gecikmem olmadı rahatlıkla söylüyorum
her zaman takvim tutmuşumdur mevsim değişmelerinde erken olurum o kadar eve tbu ay ilk defa geciktim ve bu gecikmemin bana bebekle dönmesini istiyorum
haticeeee hoşgeldinn....
Demişsin ya bana verseler si.m .y.. Ne olsun belkide ondan hoşlanıyodur kız. Bence bi ceza yöntemi değil:) bu kadr iyi olma ya:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?