Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tosun büyüdükçe baskı yapıyor annesi ne yapsın azcık zorlanacaksın:)
canım senin ilk haftalarda kasık ağrın oldu mu hiç

keşke yaaaaa ama bendeki kocayla köşedeki bakkala bile gidilmez evet canım urfa ailem antepte ondan karışıyo

yokh atla gel yaaa cidden buluşalım ne güzel lur sabah seni yenikapıdn alıım ben sonra kadıköye geçer kızlarla buluşuruz akşama da bindiririm seni idoya uğurlarım:)

saol cnm cok sukur artık ıyıyım kusmalarım bıttı sımdı sımdı hamıle oldugumun farkına vardım
bız bugun 16 haftaya gırdık yaa saka gıbı gobusumuzde cıktı artık teyzesı

ayyyyyyyyy maşallah ya canım çok sevndm ama çıkar keyfini gebelgn artık cinsiyeti naptın ne zaman diger kontrl

ayyyyyyyyy maşallah ya canım çok sevndm ama çıkar keyfini gebelgn artık cinsiyeti naptın ne zaman diger kontrl

okonuda meraktan catlamak uzereyım bana kalsa hemen bugun gıtcem ama esım sabretmeyı ogren dedı aksam haklı kontrolum ayın 26 sında bakalım bıraz daha sabredıcez
sende gecen soylemıssın merak edıyor ınsan senıde anlıyorum cok ıyı

tosun büyüdükçe baskı yapıyor annesi ne yapsın azcık zorlanacaksın:)
canım senin ilk haftalarda kasık ağrın oldu mu hiç

bitanem bendede kasık ağrısı bacak ve bel ağrısı olmuştu. özellikle bacakalrım çok ağrımıştı. ki kasık ağrılarım geri geldi iğne batıyomuş gibi hissediyorum :) ama artık büyüdüğümüz için ağrım var şuanda. bide karnım çok şişmişti patlıcak gibi hissediyodum kendimi. akıntımda vardı beyaz. ama hrkeste farklılık gösteriyo bunlar takılma belrtilere bakalım akşama doğru ne olcak. gelmez inş kırmızılar. bnce bi test al bugünde yap bakalım ne olcak. teste çok dikkatli bak ayrıca çok çok silik çıkabiliyo :)

hatice paylaştığın olayı her duyduğumda dümdüz küfürediyorum. insanları anlayamıyorum ben. bi otobüse minübüse binince bile başka bi erkeğin kolu değse ürperiyorum bn. bide çoçuk yaştakilerin bunları yaşaması dayanılır gibi değil...

kızlar daha şimdiden minik bi karın çıktı bende normalmi ayyyyyyyy çok degişik duruyr yada acaba göbekmi bagladım ne

benim bile koca göbeğim var senin olması çok normal bugün ki pantolonuma sığmıyor nerden giydiğim allahım pörtledi karnım:)

saol cnm cok sukur artık ıyıyım kusmalarım bıttı sımdı sımdı hamıle oldugumun farkına vardım

maşallah büyüdü artık görümcemle aynı gibisiniz canım doktor ikili tstinde erkeğe benzetti ultrasonda da pipisini gördüm ben ama doktor kesin değil dedi,
senin de belli olsun artık yaaa :)

kıskanıyoyummmmmmmmmmm ama yavvvvvvvvvvvvv

sende gel kuzum başımızın üzerinde yerin var:)

sen istanbula gelene kadar ben bursaya gelirim dedim canım hemen hemen aynı yerde oturuyoruz zaten

saglıklı olsunlarda oda olur canım ya ayyyy evet bende meraklardayım hemde baya kısmet artık ne zamanaysa bugün dr kontrlm var ignelerm bitti inş bebişim iyidr

bebiş gelmeden şişirdi seni hazırlıklı yani yaaaaaaaaa çok isterdm ama benm koca malum ailemi bile anca göreyrum

kızlar daha şimdiden minik bi karın çıktı bende normalmi ayyyyyyyy çok degişik duruyr yada acaba göbekmi bagladım ne

allahhhh maşallahh göbişlerinize. bnm 12 haftadan sonra belirmeye başlamıştı kilo göbeği gibi duruyodu:) 20 haftadan sonra birden büyümeye başladı. şimdi direk önde koca bi çıkıntım var görenlerde erkekmi sivrilmiş iyice diyolar

tansel cnm ya çok sevndm bulantıların geçmesine. artık iştahın acılmaya başlar. güzel güzel korkusuzca ye canın ne isterse ama çok yüklenme heee tıka basa yiyincede çıkarma gereği duyuyosun

ne zaman buluşuyoruz kızlarrr bu haftasonu oğluşumun odası boyanacak oana göre heee

kasık ağrım yok şuan canım hiçbişey hissetmiyorum, belime arada sızı vuruyor arada da karnım ağrıyor adet olacağım gibi , beyaz parlak bi akıntım var ama peçeteye geliyor:)
dünde sarıile karışıktı , göğüslerimde farklılık var şekil olarak değil ama acı olarak uçlarına dokununca bariz ağrıyor bide göbeğim çok şiş dün akşam 5 aylık gebe gibiydim patladım yani:):) bugünde gelmezse giderken test alacağım şuan hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum hee bide çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum

cccccccccccccnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm be nım yaaaaaaa aayyyyyy harıka haber bu suan ne durumdasın

aşkım yaa ne durumda olduğumu bilmiyorum arada vuran karın ve bel ağrısı dışında hiç bişey hissetmiyorum bide göğüslerim acıyor o kadar , halen kırmızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…