- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.861
ewet cnm öle olacak.
kızlar bu aralar wcye gitmek büyük bir sorun haline geldi yaa:))) birden bire sıkışıyom gidene kadr altıma kaçırmış gibi hisssediyom kendimi gidiyom bi iki damla bişiden sonrası yok:) zaman ilerledikce daha çok yaşıcam bunu sanırım.
hoşdeldin canım nasılsıngecmısı okuyamadım gunaydın kızlar
serfık kırmızılar gelmedı sanırım
Bizz derken bu ikimizmi oluyoruz hani Bursaya fln gelirsin darılırım yoksa sizz orda ist da mı buluşuyosunuzzzzz?
biliyim de ona göre kıskançlık krizine gireyim,
valla tepemi attırmayın annem istanbula gidelm diyodu geçenlerde bi akrabaya
takılır onlara gelirim görürsünüz
Bence kalmıycak, ama olsun ben senin vesilenle açıklamış olayım bilmeyenler öğrensin :)
Gel kuzum sende atla uçağa hemencik burdasınnnn
urfadaydın dimi sen anteple karıştırıyom hep ya
Bizz derken bu ikimizmi oluyoruz hani Bursaya fln gelirsin darılırım yoksa sizz orda ist da mı buluşuyosunuzzzzz?
biliyim de ona göre kıskançlık krizine gireyim,
Bence kalmıycak, ama olsun ben senin vesilenle açıklamış olayım bilmeyenler öğrensin :)
Gel kuzum sende atla uçağa hemencik burdasınnnn
hoşdeldin canım nasılsın
yokh atla gel yaaa cidden buluşalım ne güzel lur sabah seni yenikapıdn alıım ben sonra kadıköye geçer kızlarla buluşuruz akşama da bindiririm seni idoya uğurlarım:)
saol cnm cok sukur artık ıyıyım kusmalarım bıttı sımdı sımdı hamıle oldugumun farkına vardım
bız bugun 16 haftaya gırdık yaa saka gıbı gobusumuzde cıktı artık teyzesı
gecmısı okuyamadım gunaydın kızlar
serfık kırmızılar gelmedı sanırım
ayyyyyyyyy maşallah ya canım çok sevndm ama çıkar keyfini gebelgn artık cinsiyeti naptın ne zaman diger kontrl
tosun büyüdükçe baskı yapıyor annesi ne yapsın azcık zorlanacaksın:)
canım senin ilk haftalarda kasık ağrın oldu mu hiç
günaydın canım, gelmediler henüz :26:
kızlar daha şimdiden minik bi karın çıktı bende normalmi ayyyyyyyy çok degişik duruyr yada acaba göbekmi bagladım ne
saol cnm cok sukur artık ıyıyım kusmalarım bıttı sımdı sımdı hamıle oldugumun farkına vardım
kıskanıyoyummmmmmmmmmm ama yavvvvvvvvvvvvv
bizz derken bu ikimizmi oluyoruz hani bursaya fln gelirsin darılırım yoksa sizz orda ist da mı buluşuyosunuzzzzz?
Biliyim de ona göre kıskançlık krizine gireyim,
bence kalmıycak, ama olsun ben senin vesilenle açıklamış olayım bilmeyenler öğrensin :)
gel kuzum sende atla uçağa hemencik burdasınnnn
okonuda meraktan catlamak uzereyım bana kalsa hemen bugun gıtcem ama esım sabretmeyı ogren dedı aksam haklı kontrolum ayın 26 sında bakalım bıraz daha sabredıcez
sende gecen soylemıssın merak edıyor ınsan senıde anlıyorum cok ıyı
benim bile koca göbeğim var senin olması çok normal bugün ki pantolonuma sığmıyor nerden giydiğim allahım pörtledi karnım:)
maşallah büyüdü artık görümcemle aynı gibisiniz canım doktor ikili tstinde erkeğe benzetti ultrasonda da pipisini gördüm ben ama doktor kesin değil dedi,
senin de belli olsun artık yaaa :)
sende gel kuzum başımızın üzerinde yerin var:)
yokh atla gel yaaa cidden buluşalım ne güzel lur sabah seni yenikapıdn alıım ben sonra kadıköye geçer kızlarla buluşuruz akşama da bindiririm seni idoya uğurlarım:)
kızlar daha şimdiden minik bi karın çıktı bende normalmi ayyyyyyyy çok degişik duruyr yada acaba göbekmi bagladım ne
bitanem bendede kasık ağrısı bacak ve bel ağrısı olmuştu. özellikle bacakalrım çok ağrımıştı. ki kasık ağrılarım geri geldi iğne batıyomuş gibi hissediyorum :) ama artık büyüdüğümüz için ağrım var şuanda. bide karnım çok şişmişti patlıcak gibi hissediyodum kendimi. akıntımda vardı beyaz. ama hrkeste farklılık gösteriyo bunlar takılma belrtilere bakalım akşama doğru ne olcak. gelmez inş kırmızılar. bnce bi test al bugünde yap bakalım ne olcak. teste çok dikkatli bak ayrıca çok çok silik çıkabiliyo :)
hatice paylaştığın olayı her duyduğumda dümdüz küfürediyorum. insanları anlayamıyorum ben. bi otobüse minübüse binince bile başka bi erkeğin kolu değse ürperiyorum bn. bide çoçuk yaştakilerin bunları yaşaması dayanılır gibi değil...
cccccccccccccnnnnnnnnnnnnnnnnnnmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm be nım yaaaaaaa aayyyyyy harıka haber bu suan ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?