- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.901
ortadaki ya da en alttaki olabilir canım ama ortadaki daha baskın bende
sondaki resime daha yakın saçım yarın gidicemde değiştirsemmi diye düşünüyorum.ama yine açık rekn oluyor beyazlardan dolayı çünkü
Şu buluşma işimiz bi netleşse çok sevinicem bakalım bizim haftayaki muhbbet ne olacak:26:
haftaya işle ilgili olmasa bile ben gelirdim ama haticem yok
sonraki hafta yılbaşı
sonraki haftada bnm doğum günüm
gene ocak ortasına halıyoruz ya en iyi ihtimalle :S
yokhh senin doğum günün ne zamandı kuzum tam olarak ,
sanırım biz doğuracağız arabalar elimizde buluşacağız
o zaman sondaki şekerim yakışır sana
benim saçım bi koyulaştı bi daha açamıyorum yaa illa kuaföre mi gitmek lazım
kaldım koyu koyu vayy anasını
çogunluğa bakın kızlar ben bulurum sizi 25 uygunsa herkes siz buluşun bence. doğum günün nezaman canım belki ayın 8 gelirim ben bursaya
yokhh senin doğum günün ne zamandı kuzum tam olarak ,
sanırım biz doğuracağız arabalar elimizde buluşacağız
hamile olan arkadaşlar dahada ağırlaşmadan buluşalım derim ayarlayın bişiler
tabiki önce saçının açılması için boyuyor sonra boyanı boyuyor ve istediğin renk çıkıyor meydana saçınada zarar vermeden tabi
Ya canım oraya kdr gelmişken herkesi göriyim istiyorum ben de ama kısmet bakalım
yine haberleşiriz haftaya ne olucak bakalım durumlar,
7 si bnm doğum günüm cnm 8inde gelirsennnn burlardayım yani :)
Pouhahah ay yok o kdr taakatim yok serpillll
7si bnm cnım dgünüm şansıma ctesiye denk geliyo bu yıl :)
Ya o da doğru bu kızların göbekler aldı başını gidiyo napıcizz ya
nerden boyadım yaaa beyazlarda parlıyor çıkınca güya kahverengi siyaha daha yakın kırmızılar gelirse giderim kuaföre yoksa 9 ay tık yok bende
az kalmış kuzum keşke gelsende erkenden kutlasak :)
niye kızım bu ay sende hamile kalabilirsin haticemden de umudum var yola girdi o da minnacık karınlarımızla gezeriz bizde,
koca göbüşlülerinde koluna gireriz destek oluruz:1.
yok kızlar yok allahıma cok sukur benım ıyı olcagım falam yok tam bıttı kusmalarım dıyorum hoooppp basa donuyoruz yıne ıcım parcalanırcasına kustum napcam ben yaaaa
yok kızlar yok allahıma cok sukur benım ıyı olcagım falam yok tam bıttı kusmalarım dıyorum hoooppp basa donuyoruz yıne ıcım parcalanırcasına kustum napcam ben yaaaa
Ay keşke şekerim yaa du bakalı bi ayar çekicez artıkın
yaa bebek arabası elimde olan ana kadar bekleyemem yani sizinle görüşmeyi o bakımdan
Kıyamam cnm ya
ne yapmalı selma ya bilemiyom valla sen böle dedikce bnm içimde gidiyo kuzum ya. bal ye bi kaşık mideyi sarar bulantıyı önlermiş bnide çok rahatlatmıştı dene cnm bunuda bi.
kızlar bncede biran önce toplanalım yaa benm sn alarıma denk gelirse olmaz he taşıyamam o koca göbeği gezerkene
ben geldm kızlar randevum saat 4 te bakayım hemen serpilime dedm
olablyr canım her iki durumdada var bu agrı ama bşz hayra yoralım bitanem allahım sen duy bebişimle sesimizi serpilimede tatlımı tatlı minicik bişi koy göbüşüne sabır bitanem meyvasını alırız inşkuzummm belim çok çok ağrıyor şuan
gelmedi hala demi serpilim inş gelmez yaaa...
özgeee erken git kız muayeneni ol bugün:)
gelmedi hala demi serpilim inş gelmez yaaa...
özgeee erken git kız muayeneni ol bugün:)
olablyr canım her iki durumdada var bu agrı ama bşz hayra yoralım bitanem allahım sen duy bebişimle sesimizi serpilimede tatlımı tatlı minicik bişi koy göbüşüne sabır bitanem meyvasını alırız inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?