- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.881
bebiş gelmeden şişirdi seni hazırlıklı yani yaaaaaaaaa çok isterdm ama benm koca malum ailemi bile anca göreyrum
harika bi fikir tuttum bunu bak bu pazar işimde yok
canlarım ezan okunuyr serpilim ilk sana dua ettm tabi sonrada kızlara sırada sen varsn diye abdest alayım kaçıyrm kızlar dr kontrlm var ikindide belki giremem ama gelnca serpil için grcem meraklardayım a.e.olun öptkkkkk bebişimle
hehehacaba öyle mi ben halen konduramıyorum kendime gebeliği bugünü de atlatalım yarın daha rahat konuşurum sanırım sonra patlamayayım:):)
olabilir diyorsun yani hatice duydun mu ama esmanın işi varmış
yokh atla gel yaaa cidden buluşalım ne güzel lur sabah seni yenikapıdn alıım ben sonra kadıköye geçer kızlarla buluşuruz akşama da bindiririm seni idoya uğurlarım:)
saol cnm cok sukur artık ıyıyım kusmalarım bıttı sımdı sımdı hamıle oldugumun farkına vardım
bız bugun 16 haftaya gırdık yaa saka gıbı gobusumuzde cıktı artık teyzesı
sen istanbula gelene kadar ben bursaya gelirim dedim canım hemen hemen aynı yerde oturuyoruz zaten
harika bi fikir tuttum bunu bak bu pazar işimde yok
hoşgeldin maşallah kuzucuğuma ohh keyfini çıkarma vakti geldi artık
ayy ne körüm yaa hatice sen yazmışsın zaten bende yokh yazdı sanımHeyecanıma verin
he vallaa öyle olcak en sonunda
annemle gelirsek gelceğimiz yer avrupada zati cumadan geliriz yada ctesi sbh kalırız akşam orda pazar akşam ben dönerim
annemler kalır
Selmacım hoşgeldinnnnn maşşallah diyelim yine başlamasınlar kuzum
olleyyyyyyyyyy
bencede bursada da bi çıkartma yapalım
Gaza getirmeyin beni kızzzzzz bu hafta olurmu ki öyle ha deyince, ya şu şrketin işi belli olaydı belki haftayada o olcak:44:
kasık ağrım yok şuan canım hiçbişey hissetmiyorum, belime arada sızı vuruyor arada da karnım ağrıyor adet olacağım gibi , beyaz parlak bi akıntım var ama peçeteye geliyor:)
dünde sarıile karışıktı , göğüslerimde farklılık var şekil olarak değil ama acı olarak uçlarına dokununca bariz ağrıyor bide göbeğim çok şiş dün akşam 5 aylık gebe gibiydim patladım yani:):) bugünde gelmezse giderken test alacağım şuan hiç adet olacakmış gibi hissetmiyorum hee bide çabuk yoruluyorum nefes nefese kalıyorum
aşkım yaa ne durumda olduğumu bilmiyorum arada vuran karın ve bel ağrısı dışında hiç bişey hissetmiyorum bide göğüslerim acıyor o kadar , halen kırmızı bekliyorum
hehehacaba öyle mi ben halen konduramıyorum kendime gebeliği bugünü de atlatalım yarın daha rahat konuşurum sanırım sonra patlamayayım:):)
olabilir diyorsun yani hatice duydun mu ama esmanın işi varmış
:)))) ben bu hafta işim yok. Esmam yanımda zaten onu istediğim zaman görürüm sabah akşam :)
yokh tansel sizide bursada bulurum canlarım
serpil senide bigün eminönüne gelince arıycam.
Ben sizi bulurumm
gözlerim şaşı oldu he bi yandan ateş topikinize bakıyom millet ne yorum yapmış diye bi yandan buraya. Inş serpilim güzel haberler gelcek gibi hala gelmedi baksana....
Bnm işlerimi düşünmeyn yaa ben her koşulda çıkar gelirim:) aslan gibi kocam var o halleder işleri:) anacığımda yakın zaten bana bi iş yaptırmıcaklar biliyom bn sadece süs olarak beklicem yanlarında.
Hatice doğru diyon valla. Canın sıkıldımı in sahile koşa koşa gelirim bn:)
gözlerim şaşı oldu he bi yandan ateş topikinize bakıyom millet ne yorum yapmış diye bi yandan buraya. inş serpilim güzel haberler gelcek gibi hala gelmedi baksana....
bnm işlerimi düşünmeyn yaa ben her koşulda çıkar gelirim:) aslan gibi kocam var o halleder işleri:) anacığımda yakın zaten bana bi iş yaptırmıcaklar biliyom bn sadece süs olarak beklicem yanlarında.
hatice doğru diyon valla. canın sıkıldımı in sahile koşa koşa gelirim bn:)
pazar günü yalnızdım sahile indim papatyada bi kaç bardak çay içtim kalktım tek başıma seni arıcaktım ama pazar diye aramadım bida ararım :)))
pazar günü yalnızdım sahile indim papatyada bi kaç bardak çay içtim kalktım tek başıma seni arıcaktım ama pazar diye aramadım bida ararım :)))
:)))) ben bu hafta işim yok. Esmam yanımda zaten onu istediğim zaman görürüm sabah akşam :)
yokh tansel sizide bursada bulurum canlarım
serpil senide bigün eminönüne gelince arıycam.
tamam eminönü uyar bana karşıya da geçerim :):)
Ben sizi bulurumm
aşkolsun istediğin zaman ara yavrumm. bnm kocamn takıntıları yoktur çok şükür onu ihmal etmediğim sürece kafama göre takılırım:) bidaha olmasın heee:)
serpil aç düğmeleri koy ver gitsin yavrucağı sıkıştırma şimdiden:)
[Eki Görüntüle 307461 Eki Görüntüle 307463 Eki Görüntüle 307464 Eki Görüntüle 307462
kızlar bu tonlardan hangisi sizce
Şu buluşma işimiz bi netleşse çok sevinicem bakalım bizim haftayaki muhbbet ne olacak:26:
haftaya işle ilgili olmasa bile ben gelirdim ama haticem yok
sonraki hafta yılbaşı
sonraki haftada bnm doğum günüm
gene ocak ortasına halıyoruz ya en iyi ihtimalle :S
[Eki Görüntüle 307461 Eki Görüntüle 307463 Eki Görüntüle 307464 Eki Görüntüle 307462
kızlar bu tonlardan hangisi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?