Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kaynatalım serpilim düşünme gelene kadar gelrse kısmet gelmezsede bize süpriz olucak inş allahım göndermş olcak bebişini ama herşeyi bebişe yormayalım seni hissetlklerini anlıyrm olumsuz olunca insan üzülüyr o yüzden başka konu konuşalım bence

senn için en hayırlısı olsun bitanem namazımda dua ettm sana hadi sabır canım

sağol bitanem allah razı olsun senden hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah sana da... evet başka şeyler konuşalım aklıma geldikçe daha çok ağrıyor karnım

senn için en hayırlısı olsun bitanem namazımda dua ettm sana hadi sabır canım

Allah razı olsun senden canım , hayırlısı doğumlar nasip etsin mevlam , başka şeyler konuşalım evet unutayım şu ağrılarımı korkuyorum zaten
her wc ye giderken

Allah razı olsun senden canım , hayırlısı doğumlar nasip etsin mevlam , başka şeyler konuşalım evet unutayım şu ağrılarımı korkuyorum zaten
her wc ye giderken
sendende bitanem bencede hadi ne konuşalım aklım durdu benmde yavvvvvvvvvvvvvvvv biliyrmsnz kızlar ütü yapmam gerek ama hiç sevmyrm ütüyü ve ayrıca belmde agrıyo yapmk hiç içimden gelmyr ama kocişinde bişisi kalmamış zavallım aynı şeyleri giyip duruyr şu ütü ne pis şey yavvvvvv

ayyy bende toz almaktan ve bulaşık makinası boşaltmaktan nefret ederim ütüyü seviyorum yaaa ama 2 saat ayakta durmak hiç iyi olmuyor:)

ayyy bende toz almaktan ve bulaşık makinası boşaltmaktan nefret ederim ütüyü seviyorum yaaa ama 2 saat ayakta durmak hiç iyi olmuyor:)

Mamaları yedim geldimmmmmmmmmm
Özlediniz mi beni bakiyim

Son düzenleme:
geçen gün eşim bana kuranı kerm hediye almış bitane tek vardı evde yetmyr çok güzel bi hadiye oldu bana hep niye bana bişiler almıyosun diye yakınıyrm

aynen valla insanda bel kalmıyo bende toz alırken hapşuruyrm alerjmmi var ne

ömrümce hiç sevmedim toz almayı anamın evinde de kaçardım toz almaktan o yüzden evime kıldır gıcık şeyler koymadım hemen indirip tozu alıyorum hoopp yerine bazen kocişe yaptırıyorum o seviyor:)

Gelin o zaman bi sarılayım sizeeeeeeeeee

annnneeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

geçen gün eşim bana kuranı kerm hediye almış bitane tek vardı evde yetmyr çok güzel bi hadiye oldu bana hep niye bana bişiler almıyosun diye yakınıyrm

ne güzel bir hediye bana da kocam çiçek dışında bi hedaye almaz özel günler dışında tabi en son saat almıştı

eşinmi sevyr benmki evle ilgili şeylerde kaçıyo ögrenciyken çok yaptım artık evle ilgili hiç bişi duymk bile istemyoyummmmmmmmmmmm diyr ne talihsizim yavvvvvvvvvvvvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…