- Konu Sahibi haticemavi
-
- #12.921
senn için en hayırlısı olsun bitanem namazımda dua ettm sana hadi sabır canımgelmedi canım ne oluyor bana yaaa kasıkta başladı allahım hayır olsun ne olur
kasıkta başladı canım minik bebeğim inş yapıyordur offfffffffffffffffff
kaynatalım serpilim düşünme gelene kadar gelrse kısmet gelmezsede bize süpriz olucak inş allahım göndermş olcak bebişini ama herşeyi bebişe yormayalım seni hissetlklerini anlıyrm olumsuz olunca insan üzülüyr o yüzden başka konu konuşalım bence
senn için en hayırlısı olsun bitanem namazımda dua ettm sana hadi sabır canım
kaynatalım serpilim düşünme gelene kadar gelrse kısmet gelmezsede bize süpriz olucak inş allahım göndermş olcak bebişini ama herşeyi bebişe yormayalım seni hissetlklerini anlıyrm olumsuz olunca insan üzülüyr o yüzden başka konu konuşalım bence
senn için en hayırlısı olsun bitanem namazımda dua ettm sana hadi sabır canım
sendende bitanem bencede hadi ne konuşalım aklım durdu benmde yavvvvvvvvvvvvvvvv biliyrmsnz kızlar ütü yapmam gerek ama hiç sevmyrm ütüyü ve ayrıca belmde agrıyo yapmk hiç içimden gelmyr ama kocişinde bişisi kalmamış zavallım aynı şeyleri giyip duruyr şu ütü ne pis şey yavvvvvvAllah razı olsun senden canım , hayırlısı doğumlar nasip etsin mevlam , başka şeyler konuşalım evet unutayım şu ağrılarımı korkuyorum zaten
her wc ye giderken
sendende bitanem bencede hadi ne konuşalım aklım durdu benmde yavvvvvvvvvvvvvvvv biliyrmsnz kızlar ütü yapmam gerek ama hiç sevmyrm ütüyü ve ayrıca belmde agrıyo yapmk hiç içimden gelmyr ama kocişinde bişisi kalmamış zavallım aynı şeyleri giyip duruyr şu ütü ne pis şey yavvvvvv
sendende bitanem bencede hadi ne konuşalım aklım durdu benmde yavvvvvvvvvvvvvvvv biliyrmsnz kızlar ütü yapmam gerek ama hiç sevmyrm ütüyü ve ayrıca belmde agrıyo yapmk hiç içimden gelmyr ama kocişinde bişisi kalmamış zavallım aynı şeyleri giyip duruyr şu ütü ne pis şey yavvvvvv
ayyy bende toz almaktan ve bulaşık makinası boşaltmaktan nefret ederim ütüyü seviyorum yaaa ama 2 saat ayakta durmak hiç iyi olmuyor:)
Mamaları yedim geldimmmmmmmmmm
Özledini mi beni bakiyim
Mamaları yedim geldimmmmmmmmmm
Özledini mi beni bakiyim
özlemez miyim yavrıııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hemide kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Gelin o zaman bi sarılayım sizeeeeeeeeee
oy anammmmmmmmmmmmmm bak şimdi bdakka kollarımı hazırlayayım geliyooooooooooooooooooooooooom açılın yoldannnnnnnnnnnnnn
aynen valla insanda bel kalmıyo bende toz alırken hapşuruyrm alerjmmi var ne
Gelin o zaman bi sarılayım sizeeeeeeeeee
geçen gün eşim bana kuranı kerm hediye almış bitane tek vardı evde yetmyr çok güzel bi hadiye oldu bana hep niye bana bişiler almıyosun diye yakınıyrm
Hadi bakalım cuppa cuppaaaaa :118::118::118:
Hadi bakalım cuppa cuppaaaaa :118::118::118:
ömrümce hiç sevmedim toz almayı anamın evinde de kaçardım toz almaktan o yüzden evime kıldır gıcık şeyler koymadım hemen indirip tozu alıyorum hoopp yerine bazen kocişe yaptırıyorum o seviyor:)
annnneeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ne güzel bir hediye bana da kocam çiçek dışında bi hedaye almaz özel günler dışında tabi en son saat almıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?