Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

rc ederım bebegım benım bız bugunlerı gorduk ya daha ne olsun dımı kocanı anlat hadı cok meraklandım ne dedı ne yaptııı

rc ederım bebegım benım bız bugunlerı gorduk ya daha ne olsun dımı kocanı anlat hadı cok meraklandım ne dedı ne yaptııı

çok şükür yaaa haticemi deryamı, meleği de görcez inş. hiçbişey hatırlamıyorum desemmm... ofiste herkes ağladı kocamı aradım söyledim sonra suratına kapadım herkesi aradım çok karmaşıktı:):) biraz önce konuştum halen şaşkın eşim ve çok mutlu akşam olsun da göreyim diyorum onu, ben hissetmiştim dedi bana kaç haftadır yorgunsun hemen uyuyorsun nefesin çabuk tıkanıyor demek hissetmiş kocacım:)

evet bıtanem hıssedıyorlar benımde esım demıstı bana hatırlarsın sen hamılesın dıe agzından ılk defa boyle cumle kurmustu ve cıktıda
demekkı senın esınde hıssetmıs senı okadar ıyı anlıyorumkı suankı yogun duygularını hersey cok gzel olsun cnm hemne kendıne dr arastır ben 5+5 gıtmıstım kesemı cok guzel gormustuk sende bı 10 gun sonra gıt kesenı gor ıns dıkkat et kendıne asla agır kaldırma bır yere uzanma tmmm

evet doğruymuş canım kocalar hissediyor:):) doktorum var güzelim mesaj attım hemen cevap bekliyorum benim değerim normal dimi 119 senin kaç çıkmıştı pazartesi kan vercem yine, allah ım yaa bunları konuştuğuma inanamıyorummmm

pzt sı nıe kan verıp cnm mıgdenı bulandırıyorsunkı bana bak ben kan testı falam yaptırmadım ılkınde cok pıpırklılık yaptım kan vermıstım hemen basıma gelmeyen kalmadı bundaaaa aman dedım ıdrarda cıktı ıste 10 gun bekledım dr gıttım
tmm hamılesın ıste degerınde guzel bıdaha bıdaha nıe kan verıyorsnkı benım fıkrım boyle ama sen bılırsın tabıykı cnm benım

yemek yedim geldim cnlarım.
sabah o heycanla yapacağım ne varsa unutmuştum yazmam ve okumam gereken mailler vardı onları hallettim geç kaldım braz.
serpilim çok güzel olmuşş çizelgen güle güle kullan :) sağlıkla sonunuda görürüz inş.

serfçim çizelgeni ben halen 40 hfta görürüyorum sizde normalmi?
yok güzelim normal gözüküyor şuanda

görümcem hastanede çalışıyor pazartesi gel bütün testlerini yapalım sonrada randevu alır doktoruna gidersin dedi bikerecik daha veriyim sonra doktor ne derse onu yaparım:)

sağol bitanemmmmm benim de işler aksadı ama patron görmemezlikten geliyor:):)

serpilcim burdayım canım çizelgen hayırlı uğurlu olsun canım benim

canım benim bitanemmm darısı başına inşallah , sesini duymak çok güzeldi
derya da aradı bi açtın hunumi isterim diyor

canım benim bitanemmm darısı başına inşallah , sesini duymak çok güzeldi
derya da aradı bi açtın hunumi isterim diyor

hahahaa çok güzeldi yaaa tlf
açtım serpil hn la mı görüşüyorum dedim böyle titrek bi sesle evet benim dedi
şey dedim hunimi kaybettimde ben gördünzmü acaba hunimi isterim dedim
deryaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye çığrındı sonra
iyice hunili deli bellendim yani adım huniyle anılıyo

seni yerim ben yer çatlak kız seni o heyecanda huni ne diye aklımdan geçirdim
birden jeton düştü sonra canımsın yaaaa:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…