Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

senin ardından esmayla deryayla da konuştuk 5 ayda çok güzel bi dostluk oluştu kızlar.seninle ağlamaktan konuşamadıkki deli kız

güzelmiş

senin ardından esmayla deryayla da konuştuk 5 ayda çok güzel bi dostluk oluştu kızlar.seninle ağlamaktan konuşamadıkki deli kız

evet yaa ben sizi çok sevyorum ve biz artık buluşmalıyız derya seni bekliyoruz yaaa...
karşılıklı ağladık bitanem benmi yaa nasıl gözyaşı döktün kardeş bu kadar dökmez beee
seviyorum seniii

Son düzenleme:

sen deyince akla hemen huni gelyo kııııııı napak

catlak kızlar sızı ee bulusun artık hadı barııııı
2. bulusmada bursada olucak kızlar ona gore ben karısmam yoksa

evet yaa ben sizi çok sevyorum ve biz artık buluşmalıyız derya seni bekliyoruz yaaa...
karşılıklı ağladık bitanem benmi yaa nasıl gözyaşı döktün kardeş bu kadar dökmez beee
seviyorum seniii

bende seni seviyorum deli kız bu seferki mutluluktan çok mutlu ettin beni rabbime binlerce şükürler olsun. dayak yiye yiye doğru yolu buldun :)))

kıskanıyoyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum ama yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kıskanma güzelim seni deçok seviyorum bennn canım benim

catlak kızlar sızı ee bulusun artık hadı barııııı
2. bulusmada bursada olucak kızlar ona gore ben karısmam yoksa

bursaya da geleceğim kimse durduramaz beni heyttttt

3.de urfadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

oraya da gelriz kuzum Allah büyük yolumuz düşer birgün:)

ama hatıcemya bız kımı dovcez sımdı ama
deryaaaaa sopalanma sırası sana geldı kuzum kacısın yokkkk

kıskanma güzelim seni deçok seviyorum bennn canım benim

bursaya da geleceğim kimse durduramaz beni heyttttt

oraya da gelriz kuzum Allah büyük yolumuz düşer birgün:)

ilgi manyagı oldum bende sıkılıyomuyum ne yaaaaaaa sıkıntıdan eşime dalaşıyom kızıyrm canım sıkılıyo bazen çok yaaaaaaaaaa

bende seni seviyorum deli kız bu seferki mutluluktan çok mutlu ettin beni rabbime binlerce şükürler olsun. dayak yiye yiye doğru yolu buldun :)))

çok şükür haticem bende mutlu olmak istiyorum artık seninde haberini alacağız birlikte büyütmemiz yaş farkı olmasın litfen:):)
hee valla az mı vurdun kafama kafama

serfikcim diğer tarafta hayırlı olsun demiştim ama görmedin sanırım
tekrar hayırlı olsun canım, tebrik ederim

seviyorum seniii

bu kız tam çatlak haticem huni getireceğim ona bide ben galiba çerceve yapacaktım bişeyleri unuttunuz mu yokh hanım:):)

Yaaaaaa bence bugün resmi tatil ilan edilmeli çalışamıyorum bennnnnnnnnnnn
inadına da iş getiriyolar önüme
ayhh daraldım vallaaa neşemi kursağımda bırakcaklar dövecem hepsini şimdi
yavrularım sizi görmeyi çok istiyorum allah inş en kısa zmnda bizee buluşmayı nasip etsinnnnnnnn
hunimle geleceğim

serpil yaa sahi şuan beynim durmuş durumda neydi o bişeyi çerçevelettircektim sana ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…