Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ama nereye gidiyosun ki:) bu mutlu eğlenceli topic bırakılırda gidilirmi?

şerefine pıtırcıkkk:) fazla portakal suyu içmee he gaz yapar:d

günde bir bardak canım vitamin deposu mandalina suyu içiyrm taze sıkılmş bide artık ben diiiiiiiiiiilim pıtırcık anne serpil olsun yavvvvvvvvvvvvvvvv

koş yawrum koş biraz ben koşayım biraz sen koş ortada buluşalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
anca atarım enerjimi

Koşuyooooooooooommmmmmmmmmmm haticemmmmmmmmmmm
açın kollarınıızııııııııııııııııııııııııııııııııı

Sonunda ya 1 sattir uğraşıyorum tamda yapılandıracak zamanı buldular yaww serpil nerdesin kuzucum

Yaa hakkaten bakım yapcak bugünümü buldular küfür edicem şimdi
4+3 günlükmüş mail yazışıyoz serpille
ay yirim onu yaaa
kılzar bakın içimiz ne kadar temiz ne dedm ben doğum günü hediyem gelicek serpil dedimmmmmmmm
geldi işte hediyem

Tanseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel
kızzzzzzzzz kal mı geldi haydi kkatılsana halayaaaa geçmişi okuyo o şimdi napsın
merak adamı hasta eder :))

Kızlar yemek saati geldi ben şmdi çıkıyorum
gelcem 1 saat sonra lkaybolmayın muckk

kk benı cıldırttı sonra face den konustum esma ve serpılle sımdıde gecmısı okuyordum
mutluluktan kal geldı kıslar toplanalımda halaya oyle baslayalım darısı hatıcem ve deryacım senın basına ıns tez zamanda bu ayyy

amin canım amin ikimiz kaldık deryamla
Varya kendi haberimi almış kadar çok sevindim sen nasılsın

sana ne dedık oyle delı gıbı calısmanın anlamıyok olcagı varsa olur dedım haftada 2 gun yap o bıle tutar dedık
ve tuttu cnm hemen kendıne cızelge yap hadı

cnm mıgdem bulanıyor demısın ama suanda pskolıjık ve kendını hazırlayıp dusunme olurmu cunkı bulantılar 6 haftada baslıyor kı inş başlamaz
kızzzzz kocan ne yaptı anlat bakıyııııımmmm

Serpilllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

bak yaaa canımsın haticemmm sizin veletlerde orda sanırım görüyorum :)

sana ne dedık oyle delı gıbı calısmanın anlamıyok olcagı varsa olur dedım haftada 2 gun yap o bıle tutar dedık
ve tuttu cnm hemen kendıne cızelge yap hadı

tek atışta desem yeridir canım:) ben çizelge yapamıyorum esma nerde yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…