Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyy akşam çok komik bişey oldu
tam halvet sırasında tanselin şu lafı geldi aklıma
hani demişti ya eşim bi farklılık hissetmiş ilişkide diye öğrenmeden bigün önce
eşime dedim bi farklılık varmı
kal geldi adama nee nasıl yani dedi
tmm dedim ..ktir et

pouhhahahaaaaaaaaaaaa

ahhhhhyyyyyyh karnıma ağrılar girdiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
bu arada kızlar haftaya gri sayıma başlıcam bn yaaa.... 6 ayımız bitcek 100den geriye başlıcaz saymaya.
çok sanslısınız heee tecrübeli bi hamiş olcak topicde:)

bide bide bu mutluluğa turp sıkmış gibi olmımda sizinde fikrinizi almak istedim. şimdi odamız beyaz mavi olcak bizde winnie the pooh ile dizayn yaptırmayı düşündüm halı perde duvar stickerı vs şeyleri sizce nasıl olur. bn çok seviyom ayıcığı bide şu halılardan hangisi olur. bana bi fikir verin ya. derdim büyük karar veremiyom
bn maviyi daha çok beğendim ama sizce

ay kız beni onu duyduğumdan beri hep soruyom artık bıktı

hoşbuldum canım
uğurluysa hiç gitmeyeyim
ŞAFAK : 4

şaşmazsa bu ay 24 olması gerek şekerim kader ortağım

topice bak beee:)
hamilelik arifesinde olan birsürü kişi var... hepiniz patır patır gelin kızlar hamişim diye.
bn bu ay bide haticemden umutluyum nedense:)
yokhh adam farklı şeylr düşüncek o sırada sorulurmu hiç aklı başka yerlere kaycak adamcağızın konsantrasyonu bozulcak... ama doğru bişi farklılaşıyomuş bnm eşimde demişti bana kremmi sürdün sen nedn böle yumuşak demişti bnde işim yokta senn için kremmi sürcem demiştim... haahaayyyy

hımm odanın duvarı karyolası perdesinde lambasında mavimi ağırlıklı yeşilmi hangisi daha belirginse onu al bence

ahh şekerimmmmmm ihale bize kaldı vallaa bak benimde 22 gibi bekliyorum
haftaya bombalar patlıycak yine burda ay geldi gelmedi kırmızı mor derken ay sonu sapıtçaz yine hatçeeeee

hoşbuldum canım
uğurluysa hiç gitmeyeyim

Ohh azcık kalmış, hadi bakalım hayırlı haberler inş

Ben sağdakini daha çok beğendim sanki şekerim yeşilli mavili pek güzel renk katar yani
ama odada mavi hakimse daha çok soldaki de olabilir

bende kocama sordum anlamadı bizimki hemde bat günüydü ne anlamayan kocam varmış ama yanma oluyordu yokh farklılık vardı:)

hadi bakalım arayı açmayalım lütfen çalışın çalışın:)

hoşbuldum canım
uğurluysa hiç gitmeyeyim

topiğimiz gerçekten uğurlu canım inşllah hamilesindir:)

işte bu yaaa hayatımın aşkı winnie bende kalabilir miyim tosunla aynı odada çok seviyorum yaa soldakini beğendim bende bebeğim odasını winnie ile yatak odamın tavanında bile winnie var benim

farklılık derken
ayy bende sorcam kocama

hımm odanın duvarı karyolası perdesinde lambasında mavimi ağırlıklı yeşilmi hangisi daha belirginse onu al bence

mavi ağırlıklı cnm bnde o yüzden soldaki daha iyi gibi düşündüm. bakalım bi düzenlensnde ona göre karar vercem artık.

bnde çok seviyom winnie harika yaa tosuncuk

bende kocama sordum anlamadı bizimki hemde bat günüydü ne anlamayan kocam varmış ama yanma oluyordu yokh farklılık vardı:)

he valla benimkide bi cahil, anlamadı bi türlü, ya bnmde acıdı baya kasıklarım
şuanda da sol kasığım böle zonk zonk ediyo sızlıyoooooooooooo
kaç gndür bişeyim yoktu bak bugün çok yaptık gebelk muhbbeti bende belirtiler başladı yine

inşallah gelecek bu ay canım rahat ol yeter ki:)
allah ım inanamıyorum yaa daha düne kadar geberiyordum bebek için şimdi tavsyelerde bulunuyorum çok şaşkınım çok

pohhahahhaaaaaaaaaaa
şaşkaloz seniiiiiiiiii
bu işler böyle güzelimmmmmm 5 dk da değişir bütün işler

mavi ağırlıklı cnm bnde o yüzden soldaki daha iyi gibi düşündüm. bakalım bi düzenlensnde ona göre karar vercem artık.

bnde çok seviyom winnie harika yaa tosuncuk

ayyy bende esmacım nasıl seviyorum çocuk gibi oyuncacıklarda vitrine yapışıyorum koca kadın

ayyy haticem çok güzeller yaaa )

yokh benım ılk belırtımdı cnm sol kasıgımın zonklaması bıde bel agrım bıde sarı akıntım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…