Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayyy olsada yesek ya dmi
aa bi dakka ama burda yemekten bahsetmek ikinci bi emre kadar yasaklansin bence aramizda ptirciklar var

s.a kızlar bi dinlenyrm bi kalıkıyrm nolcak halim bilmyrm serpilcim sana demedmmi 3 gün sonra degern kese degerne kadar yükselr görürsn yarın keseni tam göreblrsn gerçi randevun varmış zaten bende 1500 dü gidip gördmkesemi hadi bakalım artık iyi düşün emi canım deryacım senn içinde hayırlısı olsun inş ama kış kış kırmızılar kış kış yapıyorz rose nbr canım nasılsın tanselcim iyi oldunmu biraz daha

slm kızlar bn 1.5 senelık evlıyım bnde bi melegım olsun ıstıyorum ıns dualarınızla olur bu arada sayfa hayırlı olsun asılama hakkında bılgısı olan varrsa yazabılırmı yaptırmak gereklımı

tanselcim 26 sına az kaldı nasıl heyecanlımısın bizde merak ettk hadi bakalım yarmaz kendini göstersn artık bide canım bebişin hangi tarafta esmacım ya senn bebiş hangi tarafta

as. canim hosgeldin iyi gibiyim cok sukur nolsun iste beklemeye devam ediyoruz sabirla..sen nasilsin minigin nasil bakalim

deryacım sana hayranım lütfen imzalı ilk resmini bana gönderrr :) paris'e gittiğinde özellikle gece mavisi palet işlemeli bi elbise al unutmaa

şeker leblebi hoşgeldin tekrardan hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip etsn inş.

özge yata kalka geçcek cnm zaman yapcak bişiciğimiz yok. inş ağrıların diner biran önce.

serpil sakın kendini cinsiyte kaptırma hee sonrada onu kafaya takarsın. banada hep kız dediler ama paşam geldi..

, melek63, , serfik, , yokh, , tansell, , lugesma, nideennn tonusmuyosunuz kizlar...?!!!
ayda yilda bi geldim hepiniz kacaksiniz yaaaa

tanselcim 26 sına az kaldı nasıl heyecanlımısın bizde merak ettk hadi bakalım yarmaz kendini göstersn artık bide canım bebişin hangi tarafta esmacım ya senn bebiş hangi tarafta

cnm bnm bebeğim solda:) hep orda hissediyom.
solda olana kız sağda olana erkek derler ama doğru değil:)

as. canim hosgeldin iyi gibiyim cok sukur nolsun iste beklemeye devam ediyoruz sabirla..sen nasilsin minigin nasil bakalim

inş canım geicek bekletmeden ben inanıyrm topik cıvıl cıvıl olucak nolsun canım ya minik daha şimdiden mahfetti beni bel agrısı baş agrılarım yogunlaştı canım ya bazen agır gelyr inan ama yinede elhamdülillah iyi olsunlarda çekerz

az diyeblrm deryacım ya yinede sık sık devam edyr sabredicez artık allahın iznyle senn durumlar nasıl ayyyyyyyyy inş bi bebişimiz daha gelsn çok hayacanlandm ya allahım sesimizi dusn

yoook kuzum ya böyle heveslenmeyin sizide üzüyorum diye üzülücem bi daha
ateş ölçmesem ümitlenirdim de ateşim düştü canım, en geç yarın gelirler yani :)

, melek63, , serfik, , yokh, , tansell, , lugesma, nideennn tonusmuyosunuz kizlar...?!!!
ayda yilda bi geldim hepiniz kacaksiniz yaaaa

yavrum gelmeye çalışıyorum görüşmeler arasında bugün trafk brz yoğun ofisteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…