Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Haydiii tuttun kuççük parmaaaaaaaaaağmı
yallaaaaaaaaaaaaahhh
hayde halayaaaaaaaaaaa
iyi alıştık halaya valla bu ara totomuz yer görmüyooooo
allah bozmasın inşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
Ayyyyyyyyyy bunaldım vallaaa,

10 dk snra çıkıciiiiiiiim inanamıyorum

kızlarrrrr sizi öptüm en kocamanından kendinize iyi bakın

yarın çarşamba sakın çarşafa dolanmayın sabah burda bekliyorm ona göre

Görüşürüzzzzzzzz

kızlaarrrrrrrr ne yerdeyım nede gokte zıncırı ben kırıyorum
cok saglıklı bır kızım olucak inş
hepınızı cok sevıyoruuuummmmm

biz biliyoduk bunuu:) hepimizin içine kız doğmuştu. hayırlı bi evlat olsun inş çok sevndim cnm senn adına.
zuhal sorma kız kimin oğluna alcaz biz bu küçük prensesi ben alımmı lütfennnn:)

mina hn hoşgelmişş sefalar getirmiş.....

kızlar yazıp kacmıs gıbı oldum ama ınanın sadece sıze haber vermek ıcın gırdım evde deıldım sımdı eve gırdım
yarın kutlarız topıgımızın ılk kıscesı ayyyyy cok mutluyummm

kız allah gönlüne göre vermiş ne güzel kızın olucak bak şimdiden talipleri pek çok minanın

AYYY TANSELIMM CANIM BENIM KUZUM HAYIRLI OLSUN MELEK KIZIN TATLIMMM SIMDIDEN HEYCANLANDIM WALLA SENIN ADINA ALLAHIM NAZARDAN SAKLASIN SENI VE KUCUKHANIMEFENDINI....
HOSGELDIN ARAMIZA PRENSESSS MiNAAAA......SAFALAR GETIRDINNNNNN...
OHH TAPPTATLII BI KIZCE GELIYOO NETTEN BU RESMI BULDUM SANKI MINAYMIS GIBI EKRANDAN SEVDIM WALLA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 315508

roooossssseeeeeeeeeee ben o kısceye bayıldı ayyy ınsan bak bak doyamaz kız ayyy cnm benım darısı basına tez zamanda ıns sabrın sonu selamat
cok sukur sabretmeye calıstık rabbım sımdı gonlumuzdekı verıp odullendırıyor inş

ayy canim benim ya gel bi sarilayim once sanaa
resmi bende cok sevdim ya senin prensesin de bole olucak bi dusunseneee
tekrar tebrik ederim kuzuummmm evet sen cok sabrettin bak melegine kavustunn
insaallah bitanem darisi bize olsun bekleyen herkese bizim sabrimizin sonu da selamet olsun insaallah Allahimm

ıns rosem bak 2 ayın dolmus ben 3 ayımın domasına 1 hafta varken calısmalara basladım sukur coktabekletmedı melegım inş senınkıde cok bekletmeden gelır

ıns rosem bak 2 ayın dolmus ben 3 ayımın domasına 1 hafta varken calısmalara basladım sukur coktabekletmedı melegım inş senınkıde cok bekletmeden gelır

evet canim yarin tam iki ay gecmis oluyo..cok sukur ki regl oldum kimisi benim gibi operasyon gecirdikten sonra regl bile olamiyomus Allahima binlerce sukurler olsun ki benim duzenim o derece bozulmadi 28 ekimde kurtaj olmustum 29kasimda ilk reglmi oldum bu kez de26 aralikta geldi kirmizilar.. bana duzenli olmusum gibi geldi ama yinede bilmiyorum sence de normal mi bitanem bu zamanlamalar??? insan bole syler yasayinca saglikli olduguna yatip kalkip sukretmek istiyo..insaallah kuzum benim melegim de cok bekletmez annesini ebnde artik hazirim yeniden denemeye cunku...

Günayyydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

Haticem seni bekliyorum kan sonucunu getir çabuk ikizler mi geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…