Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

toprağım boşver en iyisi çalışmak genede yada alıştık diye ne bileyim ievdeyken insanın bi süreden sonra canı sıkılıyor yada ben öyleyim

Vallaaa şöyle sıkılcak kadar evde oturmayalı o kdr zmn olduki ondan belkide ben anlamıyorum haticem
yoksa bende çok böle yerinde duramayan evde 2 gün üst üste oturamayan bi tipim yani
çalışmasam da boyna bi yerlere çıkmam lazım, onada ne koca dayanır ne bütçe :))
ondan böyle pinekliyoruz işte

arkadaş doğduğu gün sünnet etirdi hem senin için hem çocuk için rahatlık canım erkek çocuklarında ilk zamanlarda şeyinden sorunuda ortadan kalmkmış oluyor 1 gün fazladan kaldı sadece.

walla canım iyiyim gün saymaya başladım bakalım gelirse cumartesi günü kırmızıları bekliyorum gelmezse daha iyi olur tabi heyecanlı bekleyiş başladı :26:

Ayy inş gelmez yılbaşına kırmızılarla girme inşş cnm
bebiş sana hediye gelsin :)

denedim onayladım ve çok beğendim al bencede

Valla reklamdakı kıtırlar gayet güzel fransızı italyanı...
ama kombonun kendisi nasıl bilmem daha yemedim maleseff
Ayy çok çapkın gördüm kendimi

ne diim kız sana:) moods demiyom kombo diyom ben reklamda ilk komboyu yamyamlar buldu diyo yamyamlar kazanda çikolata dolu bisküviyi ona batırıyo falan işte tam o bahsettiğim.:)

arkadaş doğduğu gün sünnet etirdi hem senin için hem çocuk için rahatlık canım erkek çocuklarında ilk zamanlarda şeyinden sorunuda ortadan kalmkmış oluyor 1 gün fazladan kaldı sadece.

hatice ya bnde öle istiyom ama işte laf anlatamıyom. adama fazla sarılsam oğluşumu ezersin diyo içi gidiyo adamın bırak sünneeti. dayanamazmış biraz büyüsün öle yaptırırmısız bişi olmazmış. şimdiden içi gidiyo doğduğunda nasıl olcak bilmiyom bizim aile biraz böle hırpalayarak sever çoçukları bu onada daynamaz şimdiden teyzemle anlaşma yapıyo bni döv kolumu bacağımı kır ama oğlumu hırpalama diyo. bunu dyen adam doğar doğmaz sünneti kabul etmiyo haliyle. bi yapsınlar o fatihi keserim diyo yeni doğan çoçun acı eşiği yüksek olur canı acımaz diyom ama faydası yok:)

Selam kızlar nasılsınız
hoşgeldin bizler çok iyiyzz sen nasılsın...

hahahahaaaaaaaaaaa
ay omu yaaa çok güldüm tamam ben karıştırdım napim reklam dikkat çekiciydi o kalmş aklımda :)
Şimdi anladım neyseki
hemen düzelteyim yamyamlara karşı özel bi ilgim yok tabi yanlış anlaşılma olmasın

vaaay vaay vayyyyyyy

kız güya bilmiyodun yemek yapmayı hangi ara öğrendin bunları maşallah :))

afiyetler olsun yarasın paşamızaaaaaa.

kızlaarrrrrrrr ne yerdeyım nede gokte zıncırı ben kırıyorum
cok saglıklı bır kızım olucak inş
hepınızı cok sevıyoruuuummmmm

vaaay vaay vayyyyyyy

kız güya bilmiyodun yemek yapmayı hangi ara öğrendin bunları maşallah :))

afiyetler olsun yarasın paşamızaaaaaa.

sorma tatlım bende ne cevherler varmışda ben bılmıyormusum yaa bilmiyorum değil aslında biliyorumda aklıma yemek gelmıo hala bi misafir gelecek olsa ne yapıcagımı sasırıyorum yemege alacağım üç aile var sırada ben evleneli 7 ay oldu hala eşimin ailesini ve kendi ailemi yemeğe alamadım pratik değilim vede servis sıralarını falan karıştırıyorum

kızlaarrrrrrrr ne yerdeyım nede gokte zıncırı ben kırıyorum
cok saglıklı bır kızım olucak inş
hepınızı cok sevıyoruuuummmmm

ALLAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHH
İŞTE BUU GELİYOR KISÇEMİZ
BİLİYORDUM SELMACIM KIZIN GELİYOR İŞTEEEEE
İÇİMİZE DOĞAN OLDU RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERDİİİİİ
YİRİM ONUU BEN YAA GÖZÜN AYDIN CANIM

Gaza geldim büyük harfe geçtim iyimi :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…