Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Aynen cnm ya, neyse ben bi yolunu bulucam artık
siz doğurmadan gelicemmmmmm allahın izniyle

alaraburcu bu arada allah razı olsun ağzına sağlık ne güzel hatim ediyorsun kısa sürede,
allah dualarını kabul etsn inş bebeklerimiz sağlıkla gelsinler,
biz bekleyenler için de dualarını esirgeme emi hayırlı hamilelkler nasip olsun isteyen herkese..

pelinn yine gel biz hep burdayız :) evde olsam bnde ev işi yapsam keşke...
yemeğimizi yedik geldik. ütüne bide bahceye indik bu soğukta kıçım dondu yawww nekadr soğukmuş hava....

geldiim canım...calışmak zor ya bende bekarken bir iki yerde calışmıştım ama dayanamayıp cıkıyodum...evlenincede eşim izin vermedi zaten...ama kendine dikkat et hava cok soguk bebişte üşümesin...

selam kızlar işlerimi yaptım geldim yoruldum ama ne yemek yapcam diye derdim yok... bu akşam kociş beni yemege getircek

amin canm rabbim hepimizden razı olsun sen merak etme ben kendimden önce sizlere dua ediyorum tabi duada bekliyorum

hoşgeldiinn dinlen bakalım şimdi
ohh iyi yemek derdide yokmuş, bgn benmde derdim yok valla annem sağolsun.
yarın başlarım yine telaşa :)
bende artık eve gidip uzanmak istiyorum belim çok ağrıdı bu sandalye tepesinde
makamm koltuğu yaptırcam kendime artık olmuyo böyle

Son düzenleme:

hoşbulduk canım dinleniyorum valla evde olmak gibisi yok...sanada kolay gelsin calışmak zor ya...yaptır tabi en dogal hakkın senin

hoşbulduk canım dinleniyorum valla evde olmak gibisi yok...sanada kolay gelsin calışmak zor ya...yaptır tabi en dogal hakkın senin

Flört ederken evlenince çalışmasan daha iyi diyen eşime ne isyanlar çektim
sen karışamazsın çalışıcam işte diye, adamı da inandırdım buna herşey iyi güzel dee
bu sefer adam alıştı ben istemiyorum iyi mi, keşke yine çalışma evinde otur dese
hoş zorla çalıştırmıyo tabi de işin şakası bunlar alıştık bi kere ne biliyim...
ah ah evde oturmayı öyle özlüyorum ki, hele şu kış aylarında hiç çekilmiyo.
hayırlısıyla bi gebe kalıp doğursam da evimde otursam bebemle onu hayal ediyorum valla...

Son düzenleme:
rabbim gönlüne göre versin esma kıza 1 erkeğe 2 dir akika.ayy ne heyacanlı kız

ewt cnm ya bakalım ilkini doğduğunda 2. sünnetinde nasip olursa öle istiyoruz. babamızı ikna edemiyom doğduğunda sünnet ettrmeye canı acırmış dayanamazmış o arada karnımı dürtüyom diye kızıyo bna yaa şimdden çok kıymetli oğluşu

bakalım cnm nasıl olcam ozmana çok merak ediym kendimi yattığım yerden çeker kendimi göndeirirm sze

esmam ben burdayımkıııııııı

bn baktığımda kmseckler yoktu kız.

offf tanselde gelmediiii!!!!!!!

benim eşimde nışanlıyken calışmamaı istemiyodu evlenince hic istemedi ama hayat musterektir iki kişi calışmakta güzel oluyo aslında sadece su sabah kalkmaları olmasa bide soguklarda zor olur dedigin gibi...inş en kısa zamanda hamiş kalırsında evinde bir güzel vakit gecirirsin...
bn yine geriden gelmeye başlamışım yaa
kızlar eti kombo diye bişi çıkarmış yaa deneyin bence harikaaaaa

ayy ben market alışverişi yapcam bugun alıyım bari merak ettim tadını şimdi:26:

bn yine geriden gelmeye başlamışım yaa
kızlar eti kombo diye bişi çıkarmış yaa deneyin bence harikaaaaa

Valla reklamdakı kıtırlar gayet güzel fransızı italyanı...
ama kombonun kendisi nasıl bilmem daha yemedim maleseff
Ayy çok çapkın gördüm kendimi

Son düzenleme:

toprağım boşver en iyisi çalışmak genede yada alıştık diye ne bileyim ievdeyken insanın bi süreden sonra canı sıkılıyor yada ben öyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…