- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.601
neeeee kızıma mı
adama malum mu oldu kızz yoksa :)
eeee artık herşey puanla şekerim nerde kanalı açsam beğenmedim 3 puan :)))ahahahaaaaaa hayırdır ya sürekli bi puan verme durumu yarışmadamıyız noliyi
ee biraz öyle tabüküüüüallah yardımcın olsun valla ayy ne zordur kız kaynanayla aynı evde yaşamakta
gir şekerim girrrhemen hemen girip bakayım:))
yok şkerim çok soluk sade biraz şöleee canlı renklisi yokmuydu?aa niye beğenmedin kız çizelgemi ne güzel leylek ler getiriyor :)))))
bazen üzülüyorum ama kocişe napıyım elimde değil..
yok yaa hiç müsrif değilim ama koktu napıyım yaaaa:
biraz garib :))) bi avatar daha güzeli yokmuydu kız?benim avatara baksanaaaa çookkk tatlıııı
benim eşimde öyledir, haşatını çıkartır çocuklarn severken bende panikimdir tam tersi nazik nazik böyle :)
herkesin çocuğuna yapmadıgını bırakmadıgı için millet gardını aldı bizim veledi bekliyor
ah sizin bi olsun bizde ona neler yapcaz görün diye
ama bizimki hemen sinirleniyo hiçbişi yapamazsınz kafanızı kırarım elletmem diyo :)
başka türlü tadımı çıkar eşimde bende böyle arkadaşların çocukları sıkıştıra sıkıştıra severiz.yemek yemedikleri zaman çocukları bizi ararlar (eşim göz kapağını çeviriyor adıda boncuk ) çabuk ye bak yoksa boncuk gelir diye :)))))))))))))
sizinde olsun bak biz neler yapçaz diye söylenirler :)))))
akşam hatta konuştuk kimse dokunamaz benim kızıma elletmem kimseye diyor :)))
ay bilemedim ki yaa önümde iş yığılı iş yapasım yok
boş boş ekrana bakıyorum :126:
eeee artık herşey puanla şekerim nerde kanalı açsam beğenmedim 3 puan :)))
ee biraz öyle tabüküüüü
gir şekerim girrr
yok şkerim çok soluk sade biraz şöleee canlı renklisi yokmuydu?
eeee hadi öyle olsunnnn dicem ama dökmeyeydin kocan yeseydii :)))
biraz garib :))) bi avatar daha güzeli yokmuydu kız?
eeeeehhh siz durun ben gitmişimm çenenizzz düşmüşşşş eehhhh yazdım bi yere :))) hadi ben dicem mi dedim gidiom gene çocuğu okuldan alıcam :)))))
Az önce arkadaşım aradı birbuçuk yaşında kızı var hatice teyze demeyi öğretmiş tel açtım biri yırtıyo kendini :))))
hamile olduğumu söyledim uçtu havalara nee diyosun diye bi bağırdıı ağladı benide ağlattı deliiiii
aaa kız mı dedin eşin gönlüne göre rabbim inşallah yakışır size de ben haticem mini mini hanımefendi prenses
yirim onu ben isim düşündünüz mü hiç:)
insana bazen daral geliyor dimi aynı şeyleri yap dur aç oyun oyna azcık kafan dağılır
zeynep-elif-ali
hepsi güzel canım benim Rabbim isimlerinin kulaklarına okunduğu günü de gösterir inşallah
hepsi güzel canım benim rabbim isimlerinin kulaklarına okunduğu günü de gösterir inşallah
başka türlü tadımı çıkar eşimde bende böyle arkadaşların çocukları sıkıştıra sıkıştıra severiz.yemek yemedikleri zaman çocukları bizi ararlar (eşim göz kapağını çeviriyor adıda boncuk ) çabuk ye bak yoksa boncuk gelir diye :)))))))))))))
sizinde olsun bak biz neler yapçaz diye söylenirler :)))))
akşam hatta konuştuk kimse dokunamaz benim kızıma elletmem kimseye diyor :)))
haticem allah gönlünüze göre versin. Bnm kocada hep kız dedi ama erkek olduğunu öğrenince ayrı bi sevndi. Ilk başlarda hayal'im diye seviyodu şimdide herkese oğluşum diyo:d erkekler sevnçli olduklarında çok şapşal oluyolar yaaaa....:)
kızlar bide bnm adam bebek tutamaz kucağına alamaz biliyomusunuz uzaktan sever tüm çoçukları. 4-5 yaşındaki bebeleri alır kucağına. Bişi yaparım diye korkar. Böle olursan yandım bn diyom oda kendi çoçumu yerlere göklere koyamam merak etme diyo bakalım nasıl olcak:)
ay inşallah kaynanam duymasın tabi. Arif olucak çocuğunun adı hiç düşünmeyin onun adı belli diye söyleniyor ben evlendiğimden beri :))))))) kaynatamın adı
haticem allah gönlünüze göre versin. Bnm kocada hep kız dedi ama erkek olduğunu öğrenince ayrı bi sevndi. Ilk başlarda hayal'im diye seviyodu şimdide herkese oğluşum diyo:d erkekler sevnçli olduklarında çok şapşal oluyolar yaaaa....:)
kızlar bide bnm adam bebek tutamaz kucağına alamaz biliyomusunuz uzaktan sever tüm çoçukları. 4-5 yaşındaki bebeleri alır kucağına. Bişi yaparım diye korkar. Böle olursan yandım bn diyom oda kendi çoçumu yerlere göklere koyamam merak etme diyo bakalım nasıl olcak:)
anammm kaynana faktörü yine girmiş araya aman boşver kimliğini o mu çıkaracak canım , aslında arif ismi de güzel de kaynana araya girince insan koymak istemez
anammm kaynana faktörü yine girmiş araya aman boşver kimliğini o mu çıkaracak canım , aslında arif ismi de güzel de kaynana araya girince insan koymak istemez
ay inşallah kaynanam duymasın tabi. Arif olucak çocuğunun adı hiç düşünmeyin onun adı belli diye söyleniyor ben evlendiğimden beri :))))))) kaynatamın adı
allah hepimizin gönlüne göre versin canım.erkekler çok tuhaf oluyorlar ben 2 gündür mutfağa hiç girmedim suyumu bile getiriyor :))))) sürekli göbeğimi seviyor dua ediyor.sadece çok şaşkınım çok mutluyum diyor okadar başka bi cümle duymadım ağzından :)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?