- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.621
allah hepimizin gönlüne göre versin canım.erkekler çok tuhaf oluyorlar ben 2 gündür mutfağa hiç girmedim suyumu bile getiriyor :))))) sürekli göbeğimi seviyor dua ediyor.sadece çok şaşkınım çok mutluyum diyor okadar başka bi cümle duymadım ağzından :)))))))))))
eşim 10 yaşındayken babası daha vefat etmiş.büyük çocukta eşim. Hadi be sende koymamki asla cıngar çıkartırım asla. Bana çok saçma geliyor bırak herkes ne yaparsa yapsın.sanane yani. Düşünsene kızdın çocuğa bişey söylüyosun seni bilmem naptımı arifi bilmem neyin arifi diye ama işte düşünse söylemez böyle.:))))))))))))))))))))))))))))))))
allah bozmasın inş bu mutluluğunuzu daim etsin haticem
haklısın canım, aslında karışmamak lazım sen zaten çocuklarının ismini koymuşsun torununa ne karışıyorsun
bırak anası babası koysun, geçen bende isimleri söyledim kaynanam suratıma baktı napıyım hazırlıklı olsun
yapacak bişey yok:)
haklısın canım, aslında karışmamak lazım sen zaten çocuklarının ismini koymuşsun torununa ne karışıyorsun
bırak anası babası koysun, geçen bende isimleri söyledim kaynanam suratıma baktı napıyım hazırlıklı olsun
yapacak bişey yok:)
sinir olurum bende böyle isimlere karışanlara onlara noluyosa kendi doğurduğuna koysaymış
sen ne düşünüyosun canım belli mi isim olayıda ayrı bi kafa yormaca yani iyi araştırmak lazım anlamı vs
söyle söyle şimdiden hazırlıklı olsunlar.ayar oluyorum böyle şeye yaww
kız olursa defne
erkek olursa göktuğ
aslında defne den vazgeçmek istemiyorum ama yunancaymış
araştırdım sinirim bozuldu halbuki 7 senedir bu isimlerle
çağırıyorduk bebiklerimizi ama erkek olacak benim ki hissediyorum
babası göktuğ koyacak ismini:)
kız olursa defne
erkek olursa göktuğ
aslında defne den vazgeçmek istemiyorum ama yunancaymış
araştırdım sinirim bozuldu halbuki 7 senedir bu isimlerle
çağırıyorduk bebiklerimizi ama erkek olacak benim ki hissediyorum
babası göktuğ koyacak ismini:)
hımmm öylemiymiş
ikiside çok güzel ismiyle yaşasınlar inşşşşşş bebiklerimiz
Bakalım sana da tosun mu gelecek :)
inşallah o zamanlarda görürüz canım.isim işini çok dikkat etmek gerek. Evlat 3hak için babaya gidermiş
bana güzel isim koydunmu, bana dinimi kuranı öğrettinmi,bide beni zamanında evlendirdinmi diye diğer bütün herşey için anneyeye gidermiş
eneeem sizin bebişler daha fasulye
Benimki eşek kadar oldu 36+3 üm...
biliyorum canım anlamı güzel olan isimler koymak lazım o yüzden
ahirette hesap soruluyormuş
defne yaprakları hep yeşil kalan mis kokulu yaprak ,
göktuğ da padilşahların başına taktıkları başlıklarda bulunan
püskülün gök renkli olanı manaları kötü değil iki isim koysam pek de istemiyorum
aslında erva ismini de buldum kız ismi olarak güzel ahlaklı kız demek 7,5 ay içinde
bakalım değişiklik olacak mı:)
7.5 aymı kaldıı aman sende çoğu gitmiş kızz :))))
7.5 aymı kaldıı aman sende çoğu gitmiş kızz :))))
ayyh ilaaahi hatçeeee
ne gülüyon kızım şunun şurasında 8 ayım kaldı sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?