Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Allah bozmasın inş bu mutluluğunuzu daim etsin haticem

haklısın canım, aslında karışmamak lazım sen zaten çocuklarının ismini koymuşsun torununa ne karışıyorsun
bırak anası babası koysun, geçen bende isimleri söyledim kaynanam suratıma baktı napıyım hazırlıklı olsun
yapacak bişey yok:)

allah bozmasın inş bu mutluluğunuzu daim etsin haticem

kimsenin huzuru mutluluğu ağız tadı bozulmasın canım.çocuk gibi seviniyor akşam kan sonucunu bekliyoruz kaç kere gitti odaya hadi daha çıkmadımı önce ben alcam ben bakçam hemşire bağırıyor fatih bey sonucunuz yarım saate aldık :)))))))))

sinir olurum bende böyle isimlere karışanlara onlara noluyosa kendi doğurduğuna koysaymış
sen ne düşünüyosun canım belli mi isim olayıda ayrı bi kafa yormaca yani iyi araştırmak lazım anlamı vs

söyle söyle şimdiden hazırlıklı olsunlar.ayar oluyorum böyle şeye yaww

sinir olurum bende böyle isimlere karışanlara onlara noluyosa kendi doğurduğuna koysaymış
sen ne düşünüyosun canım belli mi isim olayıda ayrı bi kafa yormaca yani iyi araştırmak lazım anlamı vs

kız olursa defne
erkek olursa göktuğ

aslında defne den vazgeçmek istemiyorum ama yunancaymış
araştırdım sinirim bozuldu halbuki 7 senedir bu isimlerle
çağırıyorduk bebiklerimizi ama erkek olacak benim ki hissediyorum
babası göktuğ koyacak ismini:)

Hımmm öylemiymiş
ikiside çok güzel ismiyle yaşasınlar inşşşşşş bebiklerimiz
bakalım sana da tosun mu gelecek :)

inşallah o zamanlarda görürüz canım.isim işini çok dikkat etmek gerek. Evlat 3hak için babaya gidermiş
bana güzel isim koydunmu, bana dinimi kuranı öğrettinmi,bide beni zamanında evlendirdinmi diye diğer bütün herşey için anneyeye gidermiş

biliyorum canım anlamı güzel olan isimler koymak lazım o yüzden
ahirette hesap soruluyormuş
defne yaprakları hep yeşil kalan mis kokulu yaprak ,
göktuğ da padilşahların başına taktıkları başlıklarda bulunan
püskülün gök renkli olanı manaları kötü değil iki isim koysam pek de istemiyorum
aslında erva ismini de buldum kız ismi olarak güzel ahlaklı kız demek 7,5 ay içinde
bakalım değişiklik olacak mı:)

7.5 aymı kaldıı aman sende çoğu gitmiş kızz :))))

burcuu mutlu ol lütfen burda mutsuzluğa yer yok:) çatlatma iğnesnden sonra 12 -15 gn sonra regl olursun geçikme olmaz cnm. ama inş olmazsn bebiş vardır. lütfen mutsuz olmaaaaaaa gelmedk kırmızıdan umut kesilmez gelen kırmızılar gelmeyene kadr biz hep burdayız sabırla bekleriz.

daha gelen giden yok inş da olmaz da bende burda halay çekerim çok teşekkür ederim cnm morel buldum valla çok sevdim ben hepinizi yaw geç gelen mutluluk bu olsa gerek

kısçeler önemli olan bebişi tutturmak tutturdun mu zaman çabuk geçiyo bak daha dün gibi size hamileyimm diye yazdığm gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…