- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #14.661
tost yap tost en kolayı:):)
allah seni ne yapmasın, kartvizit bastır bide hunili tam olur
tamam len bide 2 ters 2 yüz emzik sana hadi ağlamasın bebekim kıyamam
ayy kiyamam kuzum sana sen bana verseydin ya siparisleriiielim deymisken bi tencere de sana kaynatrdim kizz
git bakam chicco ya bedava ne verio sana
neyse cnm siz yabancı değilsiniz bi 10 bin atın ortaya yeter
ayhhhh gobeeem acıyo bnm yaa amalyat yerim :26:
gormeyeli trikotaj isine girmissin kanka hayirdirdogurmaktan eyiice umidi kestik zatii biz
utucu lazim mi utucu benden de iyi son utucu olur bakk hergun yaptgm is nde olsa
sen orersin bende dar gelen yerlere bi ilik utu basarim
ayipli mal olarak kakalariz topik eee heheheheeeeee
vayy be teyzeye bak para da alıyor bizden:)
aa niye acıyor dikkat et kendine canım
heaaa keşke öyle yapardık baah yuvarla ordan tencereyi ramazana kdr gelir buraya iftar açarız onla da
walla iyi fikirmis ama ben sana asagida kaliyom canim yuvarlayamam da firlatabilirim anca uyar bana diyosan ramazan da ilk iftariniz benden olsun hii olar miiii
vallaa süper olar hazır yemek gibisi var mı be
en sevdiğim şey
arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.
ayy tamam oleyse kimseye soz vermeyinnn onumuzdeki ramazan ayinin ilk gunu bendensin ben atcam sen tutcann al sana hazir yemekkk
canim marketten takilsana sen bgun ya tavuk kroket felan doldur sepete git yda pizza ohh miss al sana hazir yemek yinee
ne zamana kadar okunacak canm ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?