Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

arkadaşlar merhaba bugün 500 tane yasin okutmaya niyetlendim aranızda arapçadan yasin okumak şartıyla okumak isteyen varsa bana mesaj olarak veya burdan haberdar ederseniz sevinirim şimdiden hepinizden Allah razı olsun ark. rabbim tez zamanda hamile kalmamı ve evladımı sağlıklı bir şekirde kucağıma almamı nasip etsin hayırlı evlatlar nasip etsin Amin.

tmm canım ben 250 tane okurum sen sıkma canını rabbim dualarımızı kabul etsin

ıyılık kuzum sen nasılsın bugun hıc gıremedım sımdı gecmısı okuyordum kısların laklaklarına bakıyrdum

ıyılık kuzum sen nasılsın bugun hıc gıremedım sımdı gecmısı okuyordum kısların laklaklarına bakıyrdum
sağol csanım bende iyiyim....evet yaaa seni bayağıdır görmüorum daha doğrusu son zamanlarda ne mfalcon, ne zozdemir ne srdrhyl yı görebiliorum gelmiolar herhalde eskisi gibi :)
bu arada kaç aylık oldun cinsiyet bellimi?

evet cnm dun ogrendım kızım olucak kısmetse topıgın zıncırını kırdım bu seref bana aıt oldu oyuzden dahada mutluyum
zuhal işten cıktıktan sonra artık eskısı gıbı gırmıyor
hulyada arada takılıyor ama bu ara gırdı oda kulakları cınlasın oda ogluna alısverıs yaptan topıgı bosladı
mfalcon evet buara yok gecenlerde gırdı okadar
sende bayadır yoktun

nörüyimmm yaaa fil gibi yedim halen açım ,
sabahları öğürmelerim başladı tuhaf bi kokuda
ve aklıma tuhaf şeyler geldiğinde hatta şuan bunu bile yazarken
öğürüyorum

Ayyyy maşallah yarasınnnnnnnnnn :)
aklına tuhaf şeyler getirme bari
hoop ne öğürüyon len suratıma

günaydınnnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

toprağım naber yaww 1000 adet sipariş ettim

Haticem hoşgeldin günaydın,

kartvizitler için çok tenks yani berhudar olasın evladım

akşama doktora gitçen dimeeeeeee heycanlımısın bakim

sen gel ist a ben böhh yapa yapa oturacağım yanında işin var benimle,
getirmemeye çalışıyorum ama wc ye girmek ölüm geliyor bana

evet canım heyacanlı olmazmıyım o kadar pazarlık yaptım bugün olsun diye doktorla :)))))

doktorlar sitesine dün sormuştum bugün keseyi görebilirsiniz haftayada kalp atışlarını duyarsınız yazmış mutlu oldum :))))))

bugün bebğinle buluşuyorsun haticemmm mini mini bir kesecik göreceksin nokta kadar canım yaa:)
VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs a gir caım hafta hafta bebek gelişimini gösteriyor çok değişik yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…