Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aynen öyle.. ya kızlar ne dicem biz ne zaman buluşucaz...........................................................................

offf şu konu sinir etti beni yaa ne güzel aralıkta gelcektim olmadı
ben ancak ocakın 2 yada 3 haftası gibi gelebilcem sanırım canım ...

zozdemir günaydın canım hoşgeldin
deryacım çok teşekkür ederiz
serfik kız bereber gidiyik galiba senle :)))

evet şu konuya bi açıklık getirin artıkın ne zaman buluşuyoruzzzzzzzzzzzzzz

zozdemir günaydın canım hoşgeldin
deryacım çok teşekkür ederiz
serfik kız bereber gidiyik galiba senle :)))

evet şu konuya bi açıklık getirin artıkın ne zaman buluşuyoruzzzzzzzzzzzzzz

evet yaaa birlikte gidiyoruz hatice haftaya perşembeye ayarla da güm gümleri aynı gün duyalım:)::)
derya kuzusu ocakta gelecek sanırım

selam kızlar..
tam 7 hafta 1 günlük bebişimle geldik..
dün öğrendik tam 7 haftalıkmış..
2 hafta sonra tekrar gel dedi doktor..
yalnız aşırı içim bulanıyor halsizim ve yemek yiyemiyorum ekmek peynir süt kraker falan işte..
doktor zorlama bebek küçük zaten kuru ekmek bile yeter dedi..
bulantı hapı verdi sabah aldım daha iyiyim sanki ama deli gibi uyuyasım var..
akşam 9da yattım sabah 8 buçukta kalktım ama hala uyku uyku

HOŞGELDİN CANIM MAŞALLAH RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYIDA NASİP ETSİN
BENDE BUGÜN GİTÇEM ACABA BEN KAÇ HAFTALIĞIM SALI 1542 ÇIKMIŞTI DEĞERİM

hoşgeldin dilek maşallah büytmüşsün
kuzunu ne zaman başladı bulantıların canım
benimde öğürmelerim başladı , bir hafta sonra bebikimi görcem inş

canlarım bn geldim. okadr sinirlerimi bozdularki oturup ağlamak istyom sinirden midem ağrıyo bişi yemedmde. cnm hiç istemedi.
zuhall uyu bol bol canm en güzeli valla şimdiden doy uykuya uykusuz saatler gelcek:)
hatcemm bugn büyük gün inş görcen miniği:)
serpilll öğürürken çok zorlama kendni insanın boğazları mahvoluyo valla:) büyüyo kuzucuk maşallah...
dilek hoşgldin. ilaça başlamasaydın hemen keşke. tabi bnm düşüncem bu. pek ilaçları sevmeyen biri olrak:) büyümüşsünz baya sizede maşaallah...
deryaaa karvizite numaranı yazıp gönderirmisin banada

esmacım hoşgeldin, senin neden bu aralar bu kadar sinirini bozuyorlar anlamadım yazık sana yaagit bişeyler yee günah sana da oğluşuna da
bulnatı yok da öğürtü var esnerken bile öğürüyorum yaa ne tuhaf ama bugün bi tuhafım sanki her an bulantılar başlayacak gibi hissediyorum, bde karnım ve belim ağrımaya başladı böyle olunca korkuyorum yine mi gelecek diyorum geçer inşallah

esmacım hoşgeldin hayırdır noldu niye bu kadar sinirlendin yemek yemicek kadar

Esma bende seni bekliyodum bişey sorcam şimdi fatih karnımdanmı bakar yoksa yan odadaki çataldamı napçam ben şimdi hadi tecrubem benim :))

az tecrübeli olarak alttan bakacağını düşünüyorum hatice:)

Selam kızlar

Herkese merhabalar nasılsınız bakalım..Geçmişi okuyamadım kusura bakmayın..

hoşgeldin funda iyidir sen nasılsın

s.a kızlar nasılsınız hatice canım bu degerle alttan göreblrsn bende 1500 dü alttan gördm kesemi serpilcim bel agrısı kötü çok agrıdıgında daha kötü çok iyi bilirm ve ayrıca iyiyde degl canım agrıdıgında dinlenmeye çalış sırt üstü yat ve ayaklarını havaya kadır belinin altınada yastık koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…