Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ama kızlar bi ögrensemde cinsiyeti kızım yada oglum diye sevsem iki arada bi derede kalıyorum ya eşimin agzından hep oglum çıkıyo bende kızıyrm belki kız olcak oda isteyerek olmuyo diyo ne biliyim içimden öle geçiyr diyr zaman uzadıkça dahada heveslenyrz bian önce ögrensemda rahatlasam

ayyyyyyyy sorma selmacım çatlicam ya ama 15 inde dr erken demşti tam net belli olur en azından sabredemiyrm bende ama napalım artık kısmet

bu cınsıyet olayı ınanılmaz heyecanlı hele 12 haftaya gectıgınde artık ıcını kemırmeye baslıyor ben hıc heyecanlanamadıgım kadar heyecanlandım kızımı ogrendıgım gun dr tıtreyerek gırdım dr sagolsun cok tatlı ba kadın heyecandan bayılcaktım agzının ıcıne baktım ne dıycek dıe oanlarımı unutamam

dikkat et kendine canım, bulantı başlamadı canım sadece sabahları öğürme var koku sorunu nedeni ile bide bazı yemekleri yiyemiyorum ama yemeğimi gayet güzel yiyorum , bende korkuyorum bu öğürmeler bile yeteli gelmiyor bana acaba bebeğim iyi mi diye düşünüyorum belki hafif atlatacağım ve bebeğim gerçekten iyi

kasınmayın kasınmayın var olanaların neler cektıgını ıyı bılıyosunuz
var demek bebek ıyı demek anlamına gelmıyor yok olmasıda kotu anlamına gelmıyor bak suanda ne bel agrım ne kasık agrım ne bulantım bısıyım yok ama bebesım cok saglıklı cok sukur
gobusumu gormesem gebe oldugumu unutuyorum

haklısın canım hilalin hiç midesi bulanmamış mesela herkeste farklı oluyor gebelerin yarısında
bulantı olmuyormuş ben bi göreyimde ondan sonra pek takmam kafama bunları

benimde kocaman göbişim var :)))))))))))

masallah kız hatcem sımdıden cıktıysa sonrası dusunemıyorum
benım gobus 14 haftadan sonra portledı resmen

nasıl uyku bastırdı yaaa, şimdi gürül gürül yanan bir sobanın yanına kıvrılıp saatlerce uyumak vardı

evet evetttt hadi gell

zaten vardı göbiş şimdi boş değil bari :)))))))))))))

Pouhahahaaaaa
aynen yaa bu ara iştahım iyi yedikçe o şişiyo valla başka yerime gitmiyo
heryerim zayıf bi önden göbek sallanıyo
acilen benmde bi kılıfa ihtiyacım varrrrrrrrrrr bebiş gelsin konsun da bahanem olsun yav
yoksa kocam dalga geççek benlen şişko diyeeeeeee

nasıl uyku bastırdı yaaa, şimdi gürül gürül yanan bir sobanın yanına kıvrılıp saatlerce uyumak vardı

yaaa ama yapılmazki buuuuuuuuuuuuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…