- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.141
hadi hayırlısı diyelim o zaman
hımmm üşütmeyesin canım idrar yolların falan enfenksiyon olmasın devam ederse bi doktora git
bide iltihapla uğraşma sıcak tut ayaklarını bol su , yumurtlama zamanınsa o da yapıyordur ateş ölçüyor musun
Valla olabilir bilmiyorum ki o gün halvetten sonra bi acıdı bi daha geçmedi, ayaklarımı fln sıcak tutayım dediğin gibi,
bugünde ağrıyo brz ani hareketlerde fln, ya yumurtlamaya yakınım bu ara ateş de ölçüyorum
ama yumurtalık ağrısı gibi değil bu değişik bişey anlayamadım
onun dışında bu hafta yımırtlararı çatlatacaz hayırlısıyla:)
Valla olabilir bilmiyorum ki o gün halvetten sonra bi acıdı bi daha geçmedi, ayaklarımı fln sıcak tutayım dediğin gibi,
bugünde ağrıyo brz ani hareketlerde fln, ya yumurtlamaya yakınım bu ara ateş de ölçüyorum
ama yumurtalık ağrısı gibi değil bu değişik bişey anlayamadım
onun dışında bu hafta yımırtlararı çatlatacaz hayırlısıyla:)
allah allahh neden o kadar ağrıdı ki bak geçmezse git hemen doktora canım ihmal etme ayaklarına kalın çorap çetik
falan ne varsa giy:) bu ay bol bol çatlat yımırtaları gelsin artık ufaklık:)
halvet esnasında çığlık attım resmen dedik noluyo sonra geçer dedim baktım geçmedi bu sabahta yataktan kalkarken fln depreşince acıyo
geçmezse gidicem canım artık ne yapalım
ayaklarım varya buzzz gibi şuanda demir sanki ısınmıyo ya hiç böyle olmazdı
ben sağlam üşüttüm sanırım
ctesi günü bütün gün mutfaktaydım çok sıcakladım fln soyundum boyna askılı badiyle durdum o ara mı üşüttüm naptım bilmyorum :s
evde zaten ev botu patik çetik ne varsa giyiyorum görsen :)
canım yaaa sen git doktora o esnada da olduysa bi görün bence yanii aferin sana da bide bu havada ince askılıyla evde dolaştın
seni alkışlıyorum yaniii üşüttün sen fena halde çatlak kız
mrb kızlarr yazdım ama kimseler görmemiş nasılsınızz ? haticecim tebriklerrrr bizlerede dua et emi
Haticeeeeeeeeeee kızz niye ssesin çıkmıyooooooooooo
mrb kızlarr yazdım ama kimseler görmemiş nasılsınızz ? haticecim tebriklerrrr bizlerede dua et emi
Haticeeeeeeeeeee kızz niye ssesin çıkmıyooooooooooo
yokh yakalaıdm snei nerelerdesin kayıp prenses :)
Canımmmm :)
bitek burdayım vallaaaa senle denk gelemedik kaç gündür, nasılsın bakalım, bebiş nasıl
yeni yılın kutlu olsunnnnnn
ay nabim sürekli ocak fırın başında ateşler bastıııııııııııııııı :)
sonrada böyle çekiyorum işte
Görmemişim cnm cidden, iyilik senden naber yoktun bayadır nasıl gidiyo
hoşgeldik melek ççok şükür canım sen nasılsın
ateşli kadın seni:123:
hoşgeldik melek ççok şükür canım sen nasılsın
ateşli kadın seni:123:
evet göğsümde bir kitle vardı onun için doktora gitmiştim aynı gün hemen ameliyata aldı 2 hafta raporluydum neyseki kötü bişe deilmiş patoloji sonucu temiz şimdi iyiyim dikişlerim halen iyileşmedi ama iş başı yapmak zorundaydım öyle işte haticeden sonra sıra sende allahın izniyle sonrada bende ben bu ayı boş geçirdim herseyin hayırlısı bir kez daha anldım insanın hayatta en önemli seyi sağlıgı
hamdolsun iyiyim sen nasılsın bulantılar başlamış ufaktan inş. dahada fazlalaşmadan atlatırsın bu dönemi
evet göğsümde bir kitle vardı onun için doktora gitmiştim aynı gün hemen ameliyata aldı 2 hafta raporluydum neyseki kötü bişe deilmiş patoloji sonucu temiz şimdi iyiyim dikişlerim halen iyileşmedi ama iş başı yapmak zorundaydım öyle işte haticeden sonra sıra sende allahın izniyle sonrada bende ben bu ayı boş geçirdim herseyin hayırlısı bir kez daha anldım insanın hayatta en önemli seyi sağlıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?