- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.161
çok geçmiş olsun melekcim çok şükür iyi çıkmış sonucun , rabbim bir daha göstermesin....
evet canım başladı bir haftadır var öğürüyorum kokulara hassaslaştım biraz hiç yakınmıyorum şuanda çok şükür bebeğim sağlıklı olsunda sorun değil bunlarda geçer
geçmiş olsun canım şükür temiz çıkmış dikkat et kendine
slm kızlarr gunayydınn desem kendım ıcın yerıdır sanırım
hılal ıyı olmana cok cok sevındım cnm benım ıns hep ıyı ol dularım senınle
serpılll kız benımde oyle baslamıstı basta ogurmelr sonra kusmalara döndürdü ve buzdolabı kabusum 3 ay surdu ama sımdı superım cok sukur
esma derya melek nasılsınız bakalım
günaydın uykucu anne...
deme yaa benimde çoşacak mı acaba sein gibi selma yandım desene... senin kaçıncı haftada başlamıştı , aynen buzdolabı kabus gibi bide banyo
allah tan sabahları oluyor yoğunlukla
ayyy cosmasın ıns cnm ama benım 6 haftada baslamıstı 8 haftada berbat dereceye ulastım sadece cıkartıp yatıyordum dua et evde durmuyosun her daım ben annme gıdınce bı kademe ıyı oluyordum eve gelınce yıne baslıyordu evım kokuyordu yanı bana
benimde bir hafta önce hafif öğürmelrrim başladı, sonra kokular hassaslaştı, bazı yemekleri yiyemiyorum , sabah yataktan kalkıp evde dolanmaya başladığım anda
başlıyor öğürmeler kendimi sıkıoyurm tutuyorum inş ağır geçirmem senin gibi canım bende başka evlerde rahatım ama kendi evime gelince başlıyor aklıma geldi yine böhhh
ayyyy cnm o gunler aklıma geldı kustursa kustururdu 1 hafta olmus baslayalı demek sen boyle ıdare etcen ıyı barı sadece mıgdenı bos bırakma o dahada beter yapıyor eve gıdınce cıkma odadan esın yapsın getırsın yemek ıdare etcen boyle guzelım bırkere cıkartırsan devamı elır
YOĞUN BİR GÜNNNN OFFFFFFFFFF
selma iyiyim cnm işe dinlenmeye geldim yoruldum haftasonu:)
serpilim aklına getirme hiç bulantını inş hafif atlatacksın. bnde işyernin servisinden tiskinmiştim yaa kokusu bni mahvetmişti. eşim alıyodu bırakıyodu işe ara ara servisle gidip geliodum. inince eve gidene kadr çıkartıydum...aklıma geldi içim bi tuaf oldu yaaaa....
melekkk çok geçmiş olsun cnm. hemencik iyileşirsin inş.
bugün size koca göbeğimin resmini koycam kızlar ama azcık işim var rapor hazırlamam lazım. ondan sonra koyarım:)
buneya 2 dk gittim böggler bulantılar dolmuş burası :)))))))
ben iyiyim çok şükür
s.a bende deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsınız kızlar
buneya 2 dk gittim böggler bulantılar dolmuş burası :)))))))
ben iyiyim çok şükür
sakın detırgın olma kuzun duyarsın bak kendını bellı edıyor zaten ama kalp atısınıda duyacaksın hepımız gıbı ıcın rahat olsun
benım ılk gebelıkte duymamıstım ama hıc bır hamılelık belırtım yoktu ne ogurtu ne koku hassasıyetı oyuzden ıcın rahat olsun sadece delı gıbı bel agrım vardı zaten ılk 3 ay dakı bel agrıları ıyı deılmıs
s.a bende deldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim nasılsınız kızlar
haticeeee yeni gördüm ay çok çok çooooooooooook sevindim canım yaa Allah nazarlardan saklasın yeni yıl hediyen gelmiş maşallahhh benim de 4.yıla girmeden geldi ebiş llah a şükür..
ama malesef biraz kötü haberlerim var kızlar, ben çok iyiydim hep ama dün nöbetten çıktım biraz yorgundum akşam kahverengi akıntı geldi dün gece ve bu sabah hastanedeydim,bebek iyi ama plasenta çevresinde kanamalar varmış dr 10 gün rapor verdi progesteron iğnesi vurdurdu, ve hap verdi devamında.. düşük tehdidim var yemek ve tuvalet dışında kalkamıyorum yerimden yatıcam 10 gün sonra kontrol, bebişim öyle oturuyor içerde elini ağzına falan sokuyor yavrum dünyadan haberi yok kıyamam yaa, bi sağ salim kavuşsak korkuyorum biraz ama herşey yolunda gidecek diye düşünüyorum başucumda kitaplarım suyum atıştırmalıklarımla yatıyorum kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum kayınvalidem eşim öyle etrafımda dönüyorlar yazık, annem de yolda geliyor. inşallah herşey güzel olacak bana dua edin öpüyorum hepinizi
ayyyyyyyy sorma selmacım çatlicam ya ama 15 inde dr erken demşti tam net belli olur en azından sabredemiyrm bende ama napalım artık kısmeta s kız senın dr nezaman bakalımm artık cınsıyet bellı oluuurrr
aman iyi ol haticemmm başlamasın sakın, bu arada büyümüş kelebek 6+2 olmuşuz
inşallah tanselim yaa dua et bizim için bel ağrılarım geçti çok şükür ilk zamanlar yerleşmeden dolayı oldu sanırım ağrıdı zamanlarda zaten koyu kanama olmuştu hafif belliydi sebebi, 2 hafta önce gördüm çocuğumu o da sadece kesesi alttan baktı yaa uzak çekimşimdi büyümüştür dimi kalp atışlarım hızlanıyor heyecandan gel perşembe gellll
a.s canım iyidir çok şükrü sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?