Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aneeemmm bu tulumdan bende aldım hemide aynısı:)
sürekli eşime gösteriyom simdiden baskı yapıyom adama

esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

haticeeemmmmm bn geldm herkesler gitti.

harika görünüyorsun maşallah tosunuma

aneeemmm bu tulumdan bende aldım hemide aynısı:)
sürekli eşime gösteriyom simdiden baskı yapıyom adama

haticeeemmmmm bn geldm herkesler gitti.

ciddennnnnnnn resim süper ama ya koptum görünce bende akşam eve geldim gösteriyorum bak bak ne babalar varmış gece yarısı anne uyuyor baba ayakta gör görr gözüne soktum :))))))))))))))

canım bende uyelıgımı yenı actım aranıza katılarak bırseyler paylasmak ıstedım bende 1.5 yıldır evlıyım 2 aydır korunmuyorum ama bebıs yok hasta oldum artık umudumuz 3.aya da bende kı garıp olan ne ılıskılerımden sonra bende bagırsak duzenszılıgı basaladı normalde bagırsak tembellı olan bırıyım ama su ıkı aydır bende bagırsak duzenszılıgı ve de gaz bırıkıntısı oluyo yanı karnımdan farklı faklı sesler gelıyo bır ortam paylasamaz oldum ınsanlar faklı anlayack dıye acaba normal mı yoksa bır anormallık mı var bende bılmıyorum

kuzummmmm göbüşünnn çokk tatlııı :)) maşalahhhh kocaman olmuş... allah nazarlardan sakınsın....bu arada kardeşinde sana yaklaşmış o kaç aylık

merhaba kizlarrr
bgun giremedim hic ama simdi gecmisi okudum yine kaynatmissiniz masaallah:))
hepinizin iyi olmasina da ayriyeten sevdigimi belirteyim cici kuslarim
lugesmacim sana ve gobisine bayildim.. bu arada sana bakinca bende kendimi bgun ole gorebilcek miyim acaba merak ettim bi an da
gelelim nden giremedgime esim bir hafta izinli hatta suresiz izne bile cikabilir is durumumuz karisik bu aralar istifa etmesi bile soz konusu(
kurtaji yasadim daha kotusu olamaz dedim hayatimda simdi de bu cikti..walla duyarsizlastim zaten artik aciya dunya yansa aman o da bise mi dicem nerdeyse....ne olucak bilmiyoruz cok skntli bi surece girdik yani anlayacaginiz bu gdisle benim ocak ayi deneme startim da yalan olucak bu stresle..
evde cok huzursuzum cunku..napalim herseyin hayrlisi olsun bakalim kismetimiz nerelerdeyse yda herneyse onu yasicaz..
karambolden kendimizi istanbul da bile bulabilirz buna iki kat daha sevinirim sahsen daha simdiden bi suru arkidasim var siz varsiniz cunkiii:)))
opuyorum hepinizi kuslarim musait oldukca girer cikarim ins..
bana dua edin olur mu buna cok ihtiyacim var((((((((((((((((((((((((

ay canım çok tatlı çıkmışsınn maşallah süphanallah rabbim bizlerede nasip etsin inş.

herkeslere günaydınnnn

Günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :2:

Esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
süper çıkmış yaa bayıldım göbüşüne oğluşumuz nasılda kıvrılmış içerde hayal ettim birden ayy :))
daha da büyüyecekkkkkkkkkkkk koskocaman olucak veee tosun çıkacak inş :)

Rose'cum sıkma canını olur iş yaşamında böyle şeyler
yeni bi kısmet çıkar bakarsın sizin için daha iyi olur
herşeyde bi hayır var demişler
sen içini ferah tut siz birlikte olun destekçi olun da birbirinize hepsi hallolur
dualarımız seninle, sende rahat ol sıkma canını stres herşeyin düşmanı bak.

günaydın kızlarrr,

esmacımmmm çok tatlı olmuşsun yaaa maşallah sana göbüş büyümüş de büyümüş

rose hayırlısı diyelim canım sıkma canını her şer de bir hayır vardır derler herşey gönlüne göre olsun....

kızlar 7. haftaya girme şerefine bugün ilk defa kustum , geliyor diye diye banyoya zor attım kendimi çok
berbat bi durum ama halimden memnunum şikayet etmiyorum

Günaydın canım hoşgeldinnn,
demek çıkardın hee sonundaa hadi hayırlısı artık, inş fazla sürmezzz yormazz seni
veee bugün salııı kaldı 1 günnnnnnnnn perşembeyeeeee :)

slm kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz yeni yılı yeni en güzel haberlerle geçirmemizi nasip etsin mevlam ... dün doktorum herşey yolundaydı ben seni güzel haberlerle bekliyodum dedi başka bir arkadaşına yönlendirecek beni ama bundan önce rahim filmi istedi çok korkuyorum ya anlatılanlara bakılırsa aranızda muhakkak istanbul içince rahim filmi çektiren vardır beni bilgilendirirseniz sevinirim nasıl ve ne kadara çektirdiniz ...

günaydın canım hoşgeldinnn,
demek çıkardın hee sonundaa hadi hayırlısı artık, inş fazla sürmezzz yormazz seni
veee bugün salııı kaldı 1 günnnnnnnnn perşembeyeeeee :)

hee çıkardım canımm iğrenç bi durum ama mutluyum bebeğim iyi olsun yeter tabi
çok uzun sürmesine gerek yok:) evet yaa az kaldı yokh çok heyecanlıyım doktorun odasından
sırıtarak çıkmak istiyorum...

Bu arada rumantik resminizi msn de gördüm

burcu hoşgeldin, hiç rahim filmi çektirmedim ama araştırmıştım eskisi gibi artık acı hissedilmiyormuş , bayıltarakta yapabiliyorlarmış ama fiyatını bilmiyorum canım,
ne güzel bir sorun yok içini rahat tut en kısa zamanda meleğin seninle olur inşallah

serpil sonunda çıkardın yani inşallah uzun sürmez bu süreç canım.

kızlar bende miğde bulantısı falan hiç yok donuyorum ben çok resmen içim titiriyor ara ara
kasıklarımdan ara ara rahatsız edici bi kasılma bide kabız oldum

eheheheeee nee kaddaaan rumatikizzzzz dime :)
sırıtarak çıkıcan tabi canımmmgörücen mercimeğini :)

Haticemmm hava çok soğuk yani normaldirrrr üşümennn
kabıza ne iyi gelirdiiiiiii bişiler ye içte rahatla cnm

hoşgeldin canım rahim filmi kişiden kişiye değişir canım eğer sorun yoksa ağrılı oluyor derler ama korkma ben geçen sene çekilmiştim anestezili değildim ben zaten 15-20 dk kadar sürüyor ve dayanabilicek bi ağrı yada ben alıştım ağrıya :))))))))
araştır her hastanenin farklıdrı ücreti anadolu yakasında isen bi kaç yer söyleyebilirim 300-500 arası bir rakam verirler

sabah uyandıım neden midem bulanmıyor dedim giyindim çıkacağım hoppp geldi ter içinde kaldım
çok uzun sürmeden atlatırım inşallah..

bende donuyorum canım hamilelikten herhalde hiç ısınmıyorum bide cildim kurudu anlatamam krem sürmeme
rağmen parmak aralarım çatlıyor acıyor, o kasılma en son şiddetli bi şekilde cumartesi oldu bende de canım bebiş büyüyor sanırım:)
kabız olmadım daha ama olmak istemiyorum benim çatlama problemi var basur gibi direkt kanama oluyor çok korkuyorum

canlarım günayydınnnnn...bn geldim...
berbat uzub sürecek bi toplantı var bugün onun gergnliği var heryertde

kuzummmmm göbüşünnn çokk tatlııı :)) maşalahhhh kocaman olmuş... allah nazarlardan sakınsın....bu arada kardeşinde sana yaklaşmış o kaç aylık

kristall saol tatlım. kocaman oldu göbüşümde oğlumda çok şükür rabbime:)

rose herşeyde hayır vardır canım. hayatın her aşamasında sınanıyoruz sende peşpeşe denk geldi. canını hiç sıkma. herşey bundan sonra çok daha güzel olur inş.

günaydın kuzucuklarımmmmmmmmmm

günaydınn... nasılsınnn kuzum...

deryaaa inş sizin göbişlerinde büyüdüğünü görcez hepbirlikte:)
normalden büyük sanırım göbişim bnm eee paşa taşıyozz demi ama

hayırlı olsunnn hayatım... bebeğimiz artık bn varım ben burdayım diyo çok şükür. inş perşembe günüde mutlu bi şeklde gelceksin yazacaksn bize.
şikayetci olma zaten meleğin sana günaydınn dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…