- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.261
Annemin aldığı tulumun birinin Üzerinde anne uyuyor baba perişan bir şekilde bebeği sallıyor. Saat sabahın 4 ü... ve yazıyor ki;
Anneciğim sen uyu, babam bakar işi ne !
çok güldüm :))))))))))))))))))))
esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sizi gevezeler ben geldimm:) çok yoğundum bugn yaaa anca geldim. geçmişi bilem okumadım:) okuyacam bişiler yazım burda olduğumu bilin istedim.
bide size koca göbeğimn resmlerini göstertimm dedim:) kardeşimle göbek yarıştırıyoruz:) resmn birinde gözümn biri kapalı çıkmış nasıl becerdm bilemiyom
Eki Görüntüle 319500 Eki Görüntüle 319501
aneeemmm bu tulumdan bende aldım hemide aynısı:)
sürekli eşime gösteriyomsimdiden baskı yapıyom adama
haticeeemmmmm bn geldm herkesler gitti.
slm hoşgeldin özge hatice ben
üçbuçuk yıldır evliyim ist dayım çocuk için bu ikinci denememiz klomen-çatlama iğnesi kullandım beklemedeyim bugün kanda belli olur 13 gün oldu iğne vurulalı ama dr gitmeye korkuyorum bi kaç daha beklicem
sizi gevezeler ben geldimm:) çok yoğundum bugn yaaa anca geldim. geçmişi bilem okumadım:) okuyacam bişiler yazım burda olduğumu bilin istedim.
bide size koca göbeğimn resmlerini göstertimm dedim:) kardeşimle göbek yarıştırıyoruz:) resmn birinde gözümn biri kapalı çıkmış nasıl becerdm bilemiyom
merhaba kizlarrr
bgun giremedim hic ama simdi gecmisi okudum yine kaynatmissiniz masaallah:))
hepinizin iyi olmasina da ayriyeten sevdigimi belirteyim cici kuslarim
lugesmacim sana ve gobisine bayildim.. bu arada sana bakinca bende kendimi bgun ole gorebilcek miyim acaba merak ettim bi an da
gelelim nden giremedgime esim bir hafta izinli hatta suresiz izne bile cikabilir is durumumuz karisik bu aralar istifa etmesi bile soz konusu(
kurtaji yasadim daha kotusu olamaz dedim hayatimda simdi de bu cikti..walla duyarsizlastim zaten artik aciya dunya yansa aman o da bise mi dicem nerdeyse....ne olucak bilmiyoruz cok skntli bi surece girdik yani anlayacaginiz bu gdisle benim ocak ayi deneme startim da yalan olucak bu stresle..
evde cok huzursuzum cunku..napalim herseyin hayrlisi olsun bakalim kismetimiz nerelerdeyse yda herneyse onu yasicaz..
karambolden kendimizi istanbul da bile bulabilirz buna iki kat daha sevinirim sahsen daha simdiden bi suru arkidasim var siz varsiniz cunkiii:)))
opuyorum hepinizi kuslarim musait oldukca girer cikarim ins..
bana dua edin olur mu buna cok ihtiyacim var((((((((((((((((((((((((
günaydın kızlarrr,
esmacımmmm çok tatlı olmuşsun yaaa maşallah sana göbüş büyümüş de büyümüş
rose hayırlısı diyelim canım sıkma canını her şer de bir hayır vardır derler herşey gönlüne göre olsun....
kızlar 7. haftaya girme şerefine bugün ilk defa kustum , geliyor diye diye banyoya zor attım kendimi çok
berbat bi durum ama halimden memnunum şikayet etmiyorum
günaydın canım hoşgeldinnn,
demek çıkardın hee sonundaa hadi hayırlısı artık, inş fazla sürmezzz yormazz seni
veee bugün salııı kaldı 1 günnnnnnnnn perşembeyeeeee :)
slm kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz yeni yılı yeni en güzel haberlerle geçirmemizi nasip etsin mevlam ... dün doktorum herşey yolundaydı ben seni güzel haberlerle bekliyodum dedi başka bir arkadaşına yönlendirecek beni ama bundan önce rahim filmi istedi çok korkuyorum ya anlatılanlara bakılırsaaranızda muhakkak istanbul içince rahim filmi çektiren vardır beni bilgilendirirseniz sevinirim nasıl ve ne kadara çektirdiniz ...
hee çıkardım canımm iğrenç bi durum ama mutluyum bebeğim iyi olsun yeter tabi
çok uzun sürmesine gerek yok:) evet yaa az kaldı yokh çok heyecanlıyım doktorun odasından
sırıtarak çıkmak istiyorum...
Bu arada rumantik resminizi msn de gördüm
serpil sonunda çıkardın yani inşallah uzun sürmez bu süreç canım.
kızlar bende miğde bulantısı falan hiç yok donuyorum ben çok resmen içim titiriyor ara ara
kasıklarımdan ara ara rahatsız edici bi kasılma bide kabız oldum
slm kızlar uzun zamandır görüşemiyoruz yeni yılı yeni en güzel haberlerle geçirmemizi nasip etsin mevlam ... dün doktorum herşey yolundaydı ben seni güzel haberlerle bekliyodum dedi başka bir arkadaşına yönlendirecek beni ama bundan önce rahim filmi istedi çok korkuyorum ya anlatılanlara bakılırsaaranızda muhakkak istanbul içince rahim filmi çektiren vardır beni bilgilendirirseniz sevinirim nasıl ve ne kadara çektirdiniz ...
serpil sonunda çıkardın yani inşallah uzun sürmez bu süreç canım.
kızlar bende miğde bulantısı falan hiç yok donuyorum ben çok resmen içim titiriyor ara ara
kasıklarımdan ara ara rahatsız edici bi kasılma bide kabız oldum
kuzummmmm göbüşünnn çokk tatlııı :)) maşalahhhh kocaman olmuş... allah nazarlardan sakınsın....bu arada kardeşinde sana yaklaşmış o kaç aylık
merhaba kizlarrr
bgun giremedim hic ama simdi gecmisi okudum yine kaynatmissiniz masaallah:))
hepinizin iyi olmasina da ayriyeten sevdigimi belirteyim cici kuslarim
lugesmacim sana ve gobisine bayildim.. bu arada sana bakinca bende kendimi bgun ole gorebilcek miyim acaba merak ettim bi an da
gelelim nden giremedgime esim bir hafta izinli hatta suresiz izne bile cikabilir is durumumuz karisik bu aralar istifa etmesi bile soz konusu(
kurtaji yasadim daha kotusu olamaz dedim hayatimda simdi de bu cikti..walla duyarsizlastim zaten artik aciya dunya yansa aman o da bise mi dicem nerdeyse....ne olucak bilmiyoruz cok skntli bi surece girdik yani anlayacaginiz bu gdisle benim ocak ayi deneme startim da yalan olucak bu stresle..
evde cok huzursuzum cunku..napalim herseyin hayrlisi olsun bakalim kismetimiz nerelerdeyse yda herneyse onu yasicaz..
karambolden kendimizi istanbul da bile bulabilirz buna iki kat daha sevinirim sahsen daha simdiden bi suru arkidasim var siz varsiniz cunkiii:)))
opuyorum hepinizi kuslarim musait oldukca girer cikarim ins..
bana dua edin olur mu buna cok ihtiyacim var((((((((((((((((((((((((
ay canım çok tatlı çıkmışsınn maşallah süphanallah rabbim bizlerede nasip etsin inş.
melekk darısı başınıza inş. her kendime baktığımda hepinz aklımdan geçiyorsunuz tez zamanda sizlerede nasip olsun.
herkeslere günaydınnnn
günaydın kuzucuklarımmmmmmmmmm
Günaydınlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr :2:
Esmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
süper çıkmış yaa bayıldım göbüşüne oğluşumuz nasılda kıvrılmış içerde hayal ettim birden ayy :))
daha da büyüyecekkkkkkkkkkkk koskocaman olucak veee tosun çıkacak inş :)
Rose'cum sıkma canını olur iş yaşamında böyle şeyler
yeni bi kısmet çıkar bakarsın sizin için daha iyi olur
herşeyde bi hayır var demişler
sen içini ferah tut siz birlikte olun destekçi olun da birbirinize hepsi hallolur
dualarımız seninle, sende rahat ol sıkma canını stres herşeyin düşmanı bak.
günaydın kızlarrr,
esmacımmmm çok tatlı olmuşsun yaaa maşallah sana göbüş büyümüş de büyümüş
rose hayırlısı diyelim canım sıkma canını her şer de bir hayır vardır derler herşey gönlüne göre olsun....
kızlar 7. haftaya girme şerefine bugün ilk defa kustum , geliyor diye diye banyoya zor attım kendimi çok
berbat bi durum ama halimden memnunum şikayet etmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?