- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.281
eheheheeee nee kaddaaan rumatikizzzzz dime :)
sırıtarak çıkıcan tabi canımmmgörücen mercimeğini :)
Haticemmm hava çok soğuk yani normaldirrrr üşümennn
kabıza ne iyi gelirdiiiiiii bişiler ye içte rahatla cnm
eheheheeee nee kaddaaan rumatikizzzzz dime :)
sırıtarak çıkıcan tabi canımmmgörücen mercimeğini :)
Haticemmm hava çok soğuk yani normaldirrrr üşümennn
kabıza ne iyi gelirdiiiiiii bişiler ye içte rahatla cnm
sabah uyandıım neden midem bulanmıyor dedim giyindim çıkacağım hoppp geldi ter içinde kaldım
çok uzun sürmeden atlatırım inşallah..
bende donuyorum canım hamilelikten herhalde hiç ısınmıyorum bide cildim kurudu anlatamam krem sürmeme
rağmen parmak aralarım çatlıyor acıyor, o kasılma en son şiddetli bi şekilde cumartesi oldu bende de canım bebiş büyüyor sanırım:)
kabız olmadım daha ama olmak istemiyorum benim çatlama problemi var basur gibi direkt kanama oluyor çok korkuyorum
serpil sonunda çıkardın yani inşallah uzun sürmez bu süreç canım.
kızlar bende miğde bulantısı falan hiç yok donuyorum ben çok resmen içim titiriyor ara ara
kasıklarımdan ara ara rahatsız edici bi kasılma bide kabız oldum
canlarım günayydınnnnn...bn geldim...
berbat uzub sürecek bi toplantı var bugün onun gergnliği var heryertde
deryaaa inş sizin göbişlerinde büyüdüğünü görcez hepbirlikte:)
normalden büyük sanırım göbişim bnm eee paşa taşıyozz demi ama
çookkk rumantik çokkk krımızı huni yerine şapkayı da geçirmişsin kafaya kocana da takmışsın pek bi manalı olmuş
hoş gözüküyorsunuz ama şeker çok mikemmel gözüküyor masan eferin sana::):):)
ahh ben o mercimeği yerimm yaa inşallah diyorum hep dua ediyorum halay çeke çeke gelmek istiyorum ofise o gün:):)
öyle üşüme değil içim titriyor sanki.progynex diye ilaç içiyorum oda yapar yazıyor kabızlığı
canlarım günayydınnnnn...bn geldim...
berbat uzub sürecek bi toplantı var bugün onun gergnliği var heryertde
kristall saol tatlım. kocaman oldu göbüşümde oğlumda çok şükür rabbime:)
rose herşeyde hayır vardır canım. hayatın her aşamasında sınanıyoruz sende peşpeşe denk geldi. canını hiç sıkma. herşey bundan sonra çok daha güzel olur inş.
günaydınn... nasılsınnn kuzum...
deryaaa inş sizin göbişlerinde büyüdüğünü görcez hepbirlikte:)
normalden büyük sanırım göbişim bnm eee paşa taşıyozz demi ama
hayırlı olsunnn hayatım... bebeğimiz artık bn varım ben burdayım diyo çok şükür. inş perşembe günüde mutlu bi şeklde gelceksin yazacaksn bize.
şikayetci olma zaten meleğin sana günaydınn dedi:)
hoşgeldin canım rahim filmi kişiden kişiye değişir canım eğer sorun yoksa ağrılı oluyor derler ama korkma ben geçen sene çekilmiştim anestezili değildim ben zaten 15-20 dk kadar sürüyor ve dayanabilicek bi ağrı yada ben alıştım ağrıya :))))))))
araştır her hastanenin farklıdrı ücreti anadolu yakasında isen bi kaç yer söyleyebilirim 300-500 arası bir rakam verirler[/Q
evet anadolu yakasındayım ünv hastanelerinde parasızda çekilebiliyomuş ssk lı olanlara ama işte korku yokmu eşimide düşünmek zorundayım daha dün kontrole gittim muayene olmadan 1 dk içinde çıktım odadan odaya girdim doktor bana güzel haberler ver bana dedi malesef adet oldum deyince en yüksek doz verdim sana herşey yolundaydı niye olmadı bilmiyorum seni arkadaşa yönlendiriyorum ama önce rahim filmi çektir gel dedi eşimde kızdı tabi 1 dk için mi verdik bu parayı söleseydi daha önce adet olursan gel 1-2 kelime sölicem sana kayıt yaptırma diye :) adamda bıktı artık ona para buna para çalışmamada izin vermiyo üzülüyorum ya
hahahaaaa yeni anneler üşüyo bnde yanmaya başladım:) normalde hiç ama hiç ısınamazdım şimdide yangın ayşe gibiyim yawyarım kollu elbiseler giyiyom. hala askılı pijamalarla yatıyom falan
kan dolaşımınız hızlanmaya başlayınca üşümek nedir hava güzel diceksiniz.:)
haticeee kabız olmuşsun ya sakın zorlama kendini. çok rahatsız ederse doktora danış. kndnce bişiler yağma. gaz sorununu nar çözüyo bu arada :)
serpil bol bol kremlen tatlım heryerne sr cildin çok kuruduysa çatlakların fazla olur.
bebişleriniz büyüyo. inş kocaman olcaklar:)
İnşallah esmacım görelim o gnleri tokuşturruruz dicem ama sizinkiler çoktan çıkmış olur benmki büyüyene kdr :)
İnşallah canım öyle olacak hoplaya zıplaya geleceksin yine halay çekçezz
1 haftadır durulduk ztn olmuuyoo böle alıştık halayaaa :)
Hımm ilaç yaptı o zmn, inş geçer cnm en kısa zmnda
esmacım hoşgeldin kayısı ye dediler onu yiyorum 2 gündür komposta dediler onuda içtim narı şimdi senden duydum onuda deneyim bari sağol canım
s.a kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız
narı ilk 3 ay yeme diyorlar hatice iyi değilmiş düşük tehlikesi oluşturuyormuş öyle duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum
A.Selam şekerim hoşgeldin naber
aleykümselam hoşgeldin ben donuyorum bulunduğum ortam çok sıcak ama ben buzane gibiyim
aleykümselam hoşgeldin ben donuyorum bulunduğum ortam çok sıcak ama ben buzane gibiyim
a.s canım iyidir sen nasılsın
öyle haticem ne biliyim yaaa ne kadan doğru şüpheli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?