Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

çookkk rumantik çokkk krımızı huni yerine şapkayı da geçirmişsin kafaya kocana da takmışsın pek bi manalı olmuş
hoş gözüküyorsunuz ama şeker çok mikemmel gözüküyor masan eferin sana::):):)

ahh ben o mercimeği yerimm yaa inşallah diyorum hep dua ediyorum halay çeke çeke gelmek istiyorum ofise o gün:):)

öyle üşüme değil içim titriyor sanki.progynex diye ilaç içiyorum oda yapar yazıyor kabızlığı

hahahaaaa yeni anneler üşüyo bnde yanmaya başladım:) normalde hiç ama hiç ısınamazdım şimdide yangın ayşe gibiyim yawyarım kollu elbiseler giyiyom. hala askılı pijamalarla yatıyom falan
kan dolaşımınız hızlanmaya başlayınca üşümek nedir hava güzel diceksiniz.:)
haticeee kabız olmuşsun ya sakın zorlama kendini. çok rahatsız ederse doktora danış. kndnce bişiler yağma. gaz sorununu nar çözüyo bu arada :)
serpil bol bol kremlen tatlım heryerne sr cildin çok kuruduysa çatlakların fazla olur.
bebişleriniz büyüyo. inş kocaman olcaklar:)

İnşallah esmacım görelim o gnleri tokuşturruruz dicem ama sizinkiler çoktan çıkmış olur benmki büyüyene kdr :)

İnşallah canım öyle olacak hoplaya zıplaya geleceksin yine halay çekçezz
1 haftadır durulduk ztn olmuuyoo böle alıştık halayaaa :)

öyle üşüme değil içim titriyor sanki.progynex diye ilaç içiyorum oda yapar yazıyor kabızlığı

Hımm ilaç yaptı o zmn, inş geçer cnm en kısa zmnda

dimi esma teyzesi ben burdayım dedi bana:) insan ister istemez tedirgin oluyor varlığını şuan hissetmiyorsun çünkü merak ediyorsun ne oluyor ne bitiyor içeride diye
görme süreci de uzun olunca bide ilk ay embriyo var mı kalbi atmaya başladı mı insan diken üstünde oluyor inş perşembe günü hayırlı haberlerle geleceğim , asla şikayet etmem
zaten kusunca rahatladım şuan iyiyim çok şükür sabah ve akşam dürtüyor beni:)

kurumak ne kelime pul pul dökülüyorum kremlerde kar etmiyor yağlayacağım kendimi artık fenalardayım yani kocakarı eli gibi oldu ellerim

ayy inşallah kuzum senin içinde bu ay halay çekeceğiz inşallahhhh

esmacım hoşgeldin kayısı ye dediler onu yiyorum 2 gündür komposta dediler onuda içtim narı şimdi senden duydum onuda deneyim bari sağol canım

[/QUOTE]evet anadolu yakasındayım ünv hastanelerinde parasızda çekilebiliyomuş ssk lı olanlara ama işte korku yokmu eşimide düşünmek zorundayım daha dün kontrole gittim muayene olmadan 1 dk içinde çıktım odadan odaya girdim doktor bana güzel haberler ver bana dedi malesef adet oldum deyince en yüksek doz verdim sana herşey yolundaydı niye olmadı bilmiyorum seni arkadaşa yönlendiriyorum ama önce rahim filmi çektir gel dedi eşimde kızdı tabi 1 dk için mi verdik bu parayı söleseydi daha önce adet olursan gel 1-2 kelime sölicem sana kayıt yaptırma diye :) adamda bıktı artık ona para buna para çalışmamada izin vermiyo üzülüyorum ya [/QUOTE]

burcu ç.ok erken umutsuzluğa kapılmışsınız yaa. lütfen ama böle düşünürsen geleceği varsada bekletir seni meleğin. en önmli şey düşünmemek pozitif olmak.bnde polikistiktim cnm hemde en ileri düzeyde yumurtalıklarımın çürütme riski vardı bildiğimiz kanser işte adı bile kötü rabbm kmseye yaşatmasın. ilk aylarda klomen bnm kistlerin bir kısmını eritti. 4 ayda anca net görünüyodu kistler azalmıştı. karamsarlık çok yaşadım herşey üstüste geliyo gibi hissediyodum. bide polikistik şeker hastalığını tetikliyo şeker ilacı kullanmaya başlamıştım. eşimi çok sevmeme rağmen boşanalım diyodum ki onun uğruna bn7 sene bekledim deli gibi sevdm onu mutsuz etcemi düşünüp bişiler kuruyodum kafmda. bi gün eşimin lafı bni kendime getrdi bn seninle bi bebeğim olsun istiyorum ama sen olmadan onuda istemiyorum dedi. seni bebekten çok istiyorum bırakalım herşeyi bebek içn uğraşmayalım sen iyi ol bn mutlu olayım dedi tedaviyi bıraktım bebek için ama kontrollerime gitti ilaç içmedim. ve meleğim geldi. sabrın sonu selamet derler ya azcık dha sabır. o melekler umutsuzluğu hissediyo o yüzden gelmiyo bak bn sölim yani:)
serpil çok stres yapıyodu düşünmedi ve meleği onunla. serpili örnk verdm çünkü içimzde en çok stres yapan o:)

esmacım hoşgeldin kayısı ye dediler onu yiyorum 2 gündür komposta dediler onuda içtim narı şimdi senden duydum onuda deneyim bari sağol canım

narı ilk 3 ay yeme diyorlar hatice iyi değilmiş düşük tehlikesi oluşturuyormuş öyle duydum ben ne kadar doğru bilmiyorum

burcu ç.ok erken umutsuzluğa kapılmışsınız yaa. lütfen ama böle düşünürsen geleceği varsada bekletir seni meleğin. en önmli şey düşünmemek pozitif olmak.bnde polikistiktim cnm hemde en ileri düzeyde yumurtalıklarımın çürütme riski vardı bildiğimiz kanser işte adı bile kötü rabbm kmseye yaşatmasın. ilk aylarda klomen bnm kistlerin bir kısmını eritti. 4 ayda anca net görünüyodu kistler azalmıştı. karamsarlık çok yaşadım herşey üstüste geliyo gibi hissediyodum. bide polikistik şeker hastalığını tetikliyo şeker ilacı kullanmaya başlamıştım. eşimi çok sevmeme rağmen boşanalım diyodum ki onun uğruna bn7 sene bekledim deli gibi sevdm onu mutsuz etcemi düşünüp bişiler kuruyodum kafmda. bi gün eşimin lafı bni kendime getrdi bn seninle bi bebeğim olsun istiyorum ama sen olmadan onuda istemiyorum dedi. seni bebekten çok istiyorum bırakalım herşeyi bebek içn uğraşmayalım sen iyi ol bn mutlu olayım dedi tedaviyi bıraktım bebek için ama kontrollerime gitti ilaç içmedim. ve meleğim geldi. sabrın sonu selamet derler ya azcık dha sabır. o melekler umutsuzluğu hissediyo o yüzden gelmiyo bak bn sölim yani:)
serpil çok stres yapıyodu düşünmedi ve meleği onunla. serpili örnk verdm çünkü içimzde en çok stres yapan o:)[/QUOTE]

sorma ya bende de stres hat safhada evet yolun başındayım yazdıklarını okuyunca eşimde bana kızıyo artık yeter ben seni istiyorum bebeğimiz olursa çok güzel olur olmazsada sen benim bebeğimsin seni büyütürüm ne olcak diyo sıkma kendini olacağı varsada senn yüzünden olmıcak stres yapmaaaaaa diyoooo onun desteği olmasa tabi şimdiye belkide boşanmıştık eşimin perde dükkanı var kendi dikiyo kış mevsimizde işler biraz seyrekleşiyo oda stres yapıyo doğal olarak

a.s canım iyidir sen nasılsın

öyle haticem ne biliyim yaaa ne kadan doğru şüpheli

çok şükür tatlım yaramaz sıkıştırıp duruyr uyutmuyr şimdiden elhamdülillah sennde hayırlı olsun kusman ya hiç aklıma gelmezdi ha hayırlı olsun dicegm bu arada narda yok öle bişi sadece aç karnına ekşi şeyler tüketmeyin iyi degl ama narı meyva niyetine hergün biraz yiyeblrsnz çünkü genel hamişlerin meyvada çektigi çeşitten bitanesi bu zamanda bende hergün yedm canım istedi tabi hiç bişiyi abartmamak gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…