- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.301
hoşbuldummmmmmmmmm nolsun be deryacım yaramazla ugraşıyrm sıkıştırıyrlr bu aralar dün durmadı hiç şimdiden senden nbr tatlım
burcu ç.ok erken umutsuzluğa kapılmışsınız yaa. lütfen ama böle düşünürsen geleceği varsada bekletir seni meleğin. en önmli şey düşünmemek pozitif olmak.bnde polikistiktim cnm hemde en ileri düzeyde yumurtalıklarımın çürütme riski vardı bildiğimiz kanser işte adı bile kötü rabbm kmseye yaşatmasın. ilk aylarda klomen bnm kistlerin bir kısmını eritti. 4 ayda anca net görünüyodu kistler azalmıştı. karamsarlık çok yaşadım herşey üstüste geliyo gibi hissediyodum. bide polikistik şeker hastalığını tetikliyo şeker ilacı kullanmaya başlamıştım. eşimi çok sevmeme rağmen boşanalım diyodum ki onun uğruna bn7 sene bekledim deli gibi sevdm onu mutsuz etcemi düşünüp bişiler kuruyodum kafmda. bi gün eşimin lafı bni kendime getrdi bn seninle bi bebeğim olsun istiyorum ama sen olmadan onuda istemiyorum dedi. seni bebekten çok istiyorum bırakalım herşeyi bebek içn uğraşmayalım sen iyi ol bn mutlu olayım dedi tedaviyi bıraktım bebek için ama kontrollerime gitti ilaç içmedim. ve meleğim geldi. sabrın sonu selamet derler ya azcık dha sabır. o melekler umutsuzluğu hissediyo o yüzden gelmiyo bak bn sölim yani:)
serpil çok stres yapıyodu düşünmedi ve meleği onunla. serpili örnk verdm çünkü içimzde en çok stres yapan o:)
Bebiş büyümüşte anasını mı sıkıştıyooomuş amanda amann
senin cinsiyet tahmini ne zmn cnm yaa kontrol merak ettk artıkkk :)
burcu'cum stres yokmu en byüük düşman vallaa ama elde olmuyor insan yapıyor anlıyorum seni
rahat olmadan hamile kalan yokmu ben çok duydum burda :) ama işte vakti zamanı neyse onu bekliyor buna inanıyorum
eşinin destek olması ne kdr güzel birlikte inş başaracaksınz bu ay gelir bebiş üzülme sen :)
Bu arada alıntı yapmak için yazdığımız mesajların sağ alt kısmında alıntı ile cevapla yazıyor,
alıntı yapmak istediğin kişinin mesajında bu yazıya tıklarsan mesajı direk kopyalıyo
çok şükür tatlım yaramaz sıkıştırıp duruyr uyutmuyr şimdiden elhamdülillah sennde hayırlı olsun kusman ya hiç aklıma gelmezdi ha hayırlı olsun dicegm bu arada narda yok öle bişi sadece aç karnına ekşi şeyler tüketmeyin iyi degl ama narı meyva niyetine hergün biraz yiyeblrsnz çünkü genel hamişlerin meyvada çektigi çeşitten bitanesi bu zamanda bende hergün yedm canım istedi tabi hiç bişiyi abartmamak gerek
maşallah ona büyümeye başladı iyice annesi demek ki
hayırlı olur inşallah bu kusmalar ne tuhaf dimi miden bulnadı hayırlı olsun
ne biliyim öyle duymuştum herşeyin fazlası zarar doğru ama ben nar yiynce direkt tansiyonum düşüyor
bi gün yatmadan önce koca bir narı oturdum yedim anammmm saban bi kalktım etraf fır dönüyor midem bulanıyor tansiyon yerlerde
bi daha ağzıma sürmedimbu arada ben saçımı kestirmek istiyorum yok saç kesitrirsen bebeğin ömrü kısa olurmuş
bunları duymak istemiyorum yaa nerden çıkarıyorlar yalan dimi böyle şeyler
burcu'cum stres yokmu en byüük düşman vallaa ama elde olmuyor insan yapıyor anlıyorum seni
rahat olmadan hamile kalan yokmu ben çok duydum burda :) ama işte vakti zamanı neyse onu bekliyor buna inanıyorum
eşinin destek olması ne kdr güzel birlikte inş başaracaksınz bu ay gelir bebiş üzülme sen :)
Bu arada alıntı yapmak için yazdığımız mesajların sağ alt kısmında alıntı ile cevapla yazıyor,
alıntı yapmak istediğin kişinin mesajında bu yazıya tıklarsan mesajı direk kopyalıyo[
/teşekkürler canm inş dediğin gibi olur gelir artık meleğim tabi rabbim isteyen herkese en kısa zamanda afiyetli bi şekilde nasip eder
kişiye göre gegişir yenilenler tatlım sen durumuna bak ayrıca oda batıl inanç kestireblrsn ben kestrdm çok şükür bişi yok şekerm rahat ol
sen bilirsin kuzemin bana 10.000 salavat başlamış
, 1 hafta içinde okunuyomuş niyetlenip dileğin için okuyomşsun duydun mu yaptınmı hiç onun dileği olmuş :)
Benim bir sorum olcak ama niye kimse cvp vermiyor
yok cnm valla duymadım ama oluyosa yapalım bizde
Valla banada söyledi işte başlamış sağolsun
10.000 tane salavati şerif
cuma başlanıp diğer cumaya kdr bitcekmiş
yapın sizde hadi
haftasonu kendimi kuaföre atacağım , yaa saçlarım berbat oldu uzadılar beter oldular hiç böyl olmamıştı kıyamıyorum ama kesmtireceğim napıyım
arkadan topla tokayı tak ananem gibiyim yaaa(
iyi edrsn canım degişiklk yap bencede güzel olur
tamm canım saol valla başlıyorum ben hatimde yapıyorum dileğimiz gerçekleşsin diye
zatii boyayamayacağım sacımı bari kestireyim beyazlarda çıkıyor artık yaşlı neneler gibi dolaşırım 9 ay
İnş olur bakalım cnm allah dualarımızı kabul etsin inşşşşşşş
neneeeeeeeeeeeee serpill neneeeeeeee serpil
aman dinlenir işte kafalar brzz snra bebeğine süslenrsin boyanrsın :)
buldumkına yakarım kafama kınalı yakıncak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?