Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hoşbuldummmmmmmmmm nolsun be deryacım yaramazla ugraşıyrm sıkıştırıyrlr bu aralar dün durmadı hiç şimdiden senden nbr tatlım

Bebiş büyümüşte anasını mı sıkıştıyooomuş amanda amann
senin cinsiyet tahmini ne zmn cnm yaa kontrol merak ettk artıkkk :)

burcu'cum stres yokmu en byüük düşman vallaa ama elde olmuyor insan yapıyor anlıyorum seni
rahat olmadan hamile kalan yokmu ben çok duydum burda :) ama işte vakti zamanı neyse onu bekliyor buna inanıyorum
eşinin destek olması ne kdr güzel birlikte inş başaracaksınz bu ay gelir bebiş üzülme sen :)

Bu arada alıntı yapmak için yazdığımız mesajların sağ alt kısmında alıntı ile cevapla yazıyor,
alıntı yapmak istediğin kişinin mesajında bu yazıya tıklarsan mesajı direk kopyalıyo

Son düzenleme:
bu arada esmacım çok şirin olmşsun kııııııııııı ne çok yakışmş gebelik bebişte belli oluyo hani ha irkek oldugu kalçadan almamışsın sanırım karın çıkmş maşallah diyelim kardeşinde sennle beraber kilo almış galiba

hiç sorma teyzesi durmuyr şimdiden yaaaaaaaaa bende çatlayacagım ögrensemde rahatlasam 15 inde ama

maşallah ona büyümeye başladı iyice annesi demek ki
hayırlı olur inşallah bu kusmalar ne tuhaf dimi miden bulnadı hayırlı olsun
ne biliyim öyle duymuştum herşeyin fazlası zarar doğru ama ben nar yiynce direkt tansiyonum düşüyor
bi gün yatmadan önce koca bir narı oturdum yedim anammmm saban bi kalktım etraf fır dönüyor midem bulanıyor tansiyon yerlerde
bi daha ağzıma sürmedim bu arada ben saçımı kestirmek istiyorum yok saç kesitrirsen bebeğin ömrü kısa olurmuş
bunları duymak istemiyorum yaa nerden çıkarıyorlar yalan dimi böyle şeyler

kişiye göre gegişir yenilenler tatlım sen durumuna bak ayrıca oda batıl inanç kestireblrsn ben kestrdm çok şükür bişi yok şekerm rahat ol

burcu'cum stres yokmu en byüük düşman vallaa ama elde olmuyor insan yapıyor anlıyorum seni
rahat olmadan hamile kalan yokmu ben çok duydum burda :) ama işte vakti zamanı neyse onu bekliyor buna inanıyorum
eşinin destek olması ne kdr güzel birlikte inş başaracaksınz bu ay gelir bebiş üzülme sen :)

Bu arada alıntı yapmak için yazdığımız mesajların sağ alt kısmında alıntı ile cevapla yazıyor,
alıntı yapmak istediğin kişinin mesajında bu yazıya tıklarsan mesajı direk kopyalıyo
[

/teşekkürler canm inş dediğin gibi olur gelir artık meleğim tabi rabbim isteyen herkese en kısa zamanda afiyetli bi şekilde nasip eder

sen bilirsin kuzemin bana 10.000 salavat başlamış
, 1 hafta içinde okunuyomuş niyetlenip dileğin için okuyomşsun duydun mu yaptınmı hiç onun dileği olmuş :)

kişiye göre gegişir yenilenler tatlım sen durumuna bak ayrıca oda batıl inanç kestireblrsn ben kestrdm çok şükür bişi yok şekerm rahat ol

haftasonu kendimi kuaföre atacağım , yaa saçlarım berbat oldu uzadılar beter oldular hiç böyl olmamıştı kıyamıyorum ama kesmtireceğim napıyım
arkadan topla tokayı tak ananem gibiyim yaaa(

tamm canım saol valla başlıyorum ben hatimde yapıyorum dileğimiz gerçekleşsin diye

İnş olur bakalım cnm allah dualarımızı kabul etsin inşşşşşşş

zatii boyayamayacağım sacımı bari kestireyim beyazlarda çıkıyor artık yaşlı neneler gibi dolaşırım 9 ay

neneeeeeeeeeeeee serpill neneeeeeeee serpil
aman dinlenir işte kafalar brzz snra bebeğine süslenrsin boyanrsın :)

serpılll kustun demek vaybe sende bu serefe naıl oldun desene hadı tz zamanda bıtmesı dılegıyle
yaa benım annemınde 19 yasında sacı beyazlamıs ama bende 1 tane bıle olmak uzere hıc beyazım yok eltımınde oyleydı gebeyken boyamadı kafa bembeyaz gezdı 10 yas yaslanmıstı sankı
allahtan boyalar varr

yokh hatıce can nasılsınız bacılarım
esmaa gobus yapmısız bakıyorumda cok tatlı olmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…