- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.541
amin canım.. inş sizlerde öyle olursunuz hamileyim die değil ki evlenmeden öncede öyleydi ben hep diyordum kızım zuhal birde içlerine girince gör bakalım böylemi die ama gerçekten öyleler melek gibi insanlar görümcem kayınpederim kayınvalidemallah bozmasın darısı başınıza inş.
grenmoon ve m falcon arkadaşa okuduk bu haftada bana okunacak allahın izniyle serfik tansell zozdemir bayansu lugesma kristalbebek ferdat 85 yeni katılmak isteyen olursa o arkadaşlarda olur her hafta birimize okunacak
bende yok bu durumlar ya sadece arada hafif bulantı korkuyorm ama olmayınca acba bişeymi oldu diye sende sıkma canını anne buydayııııııııııııııııım diyo olmadıgı zaman bunlar insan korkuyo inana.s. canım kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü mide bulantısı mahvetti beni baş dönmesi halsizlik sende ne var ne yok nasılsınız
bende yok bu durumlar ya sadece arada hafif bulantı korkuyorm ama olmayınca acba bişeymi oldu diye sende sıkma canını anne buydayııııııııııııııııım diyo olmadıgı zaman bunlar insan korkuyo inan
ayyyyy yaramı deştn benmde kayınvalide yerine kayınpeder rahat durmaz bende pek sevmem kendisini anlatsam şok olursnz vallaay beni kimse sallamamış ben de severim kayınvalideyi kayınpedere sinir oluyorum bazen bide görümceme
ay beni kimse sallamamış ben de severim kayınvalideyi kayınpedere sinir oluyorum bazen bide görümceme
bıcır bıcır kaynatmışınız yine ay ben aynı anda birsürü işe bakıyorum sonunda hepsi yarım kalıyo
çok sıkıldım
cumartesi de burdaymışım yaa hatta belki pazar da
ya ne biliym korkutuyo beni zaten bişey olsa belli eder demi bu arada kalp atışları için gittnmi şekerevet haklısın ilk 5 hafta bende de yok tu bende korkuyordum neden başım dönmüyor midem bulanmıyor dedim dedim oldu sende sakın deme korkma böyle seyler olmayınca bişi olmuyor yani başı dönenden yada midesi bulanandan hiç farkı olmuyormuşşş
aa niye kayınpederler çok iyidir halbuki , beniki rahmetli oldu ama kanserdi
aa niye kayınpederler çok iyidir halbuki , beniki rahmetli oldu ama kanserdi
ay ne biliyim sürekli bişeyler söylüyo oğlum çok okudu iyi bakıcan filan diyo ben sanki okumadım bak şimdi evde yatıyo oğlu ben çalışıyorum sabahtan beri ama yok oğluna iyi bakalım börekler açalım ne biliyim bi dediği iki olmasın
ben hiç tanımadım kayınpederi eşim 13 yaşındayken vefat etmiş kaynanam var kaynım var hepsine yetiyorlar vallaAma görümcem bitanedir
ya ne biliym korkutuyo beni zaten bişey olsa belli eder demi bu arada kalp atışları için gittnmi şeker
o zaman anlatayım sana bigün çay dolduruyrm bardagı uzattı doldurdum bi kızdı niye sormadan doldurursn içmyrm ben böyle şeyleri sevmem insan bi sorar diye oldugum yerde uçukladm eşim ve kaynım kayınvalidem vardı ve kendmi çok kötü hissettm yerin dibine girsem daha iyiydi valla bu tabi en basiti dahasını söylememe gerek varmıııııııııııııııııııııııııııııı
tatlım 5 haftalıktık gittiğimizde kalp atışlarını gördük ama duymadık erkendi daha işte 27.ağust randevumuz var o zaman inş duyucas bakalım hayırlısıyla sen duydun mu?
kaynanadan betermiş o da evlendirmeseymiş bari
keşke görümcemle iyi olsaydım, görünüşte iyiyiz ama aynı apartmanda olduğumuz için iyi geçinmek zorundayız yoksa beni hiç sevmez biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?