Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Allah bozmasın canım görümce deme bana off offf onun yüzünden anti depresan kullandım ben neyse yaaa oruçlu oruçlu konuşmayayım

grenmoon ve m falcon arkadaşa okuduk bu haftada bana okunacak allahın izniyle serfik tansell zozdemir bayansu lugesma kristalbebek ferdat 85 yeni katılmak isteyen olursa o arkadaşlarda olur her hafta birimize okunacak

kızlar teşekkür ederim benide koymuşsunuz ama ben kimseye okuyamadım ki çünkü süreklü telefondayım birde bir yukarı bir aşağı inip duruorumm eve gidince de malak gibi hemen yatıyorummm uyku uyku uyku gözümü açamıyorummm baş dönmesi nasıl olucak

a.s. canım kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü mide bulantısı mahvetti beni baş dönmesi halsizlik sende ne var ne yok nasılsınız
bende yok bu durumlar ya sadece arada hafif bulantı korkuyorm ama olmayınca acba bişeymi oldu diye sende sıkma canını anne buydayııııııııııııııııım diyo olmadıgı zaman bunlar insan korkuyo inan

evet haklısın ilk 5 hafta bende de yok tu bende korkuyordum neden başım dönmüyor midem bulanmıyor dedim dedim oldu sende sakın deme korkma böyle seyler olmayınca bişi olmuyor yani başı dönenden yada midesi bulanandan hiç farkı olmuyormuşşş

ya ne biliym korkutuyo beni zaten bişey olsa belli eder demi bu arada kalp atışları için gittnmi şeker

ay ne biliyim sürekli bişeyler söylüyo oğlum çok okudu iyi bakıcan filan diyo ben sanki okumadım bak şimdi evde yatıyo oğlu ben çalışıyorum sabahtan beri ama yok oğluna iyi bakalım börekler açalım ne biliyim bi dediği iki olmasın

Benim kayınpederde iidir ama karısına o kadaar düşkün ki o ne derse Onu yapıyo bu yüzden karısının dolduruşuna gelmesi an meselesi aman aman uzak olsunlar uzaktan seveyım onları onlarda benı çünkü fazla samimiyet gerçekten sonradan ii olmuyo herşey ölçüsünde olur inş kımse kımseyı kırmadan üzmeden sürüp gider...benım kaynanada işte iidir ama yanı bazen öle şeyler söylüyo ki şok oluyorum offff Allahtan görümcem yok kaynım var bekar onunla aramız çok iyi..artık amca olmak istıom yengee deyip duruyo inş dedım dua et..

aa niye kayınpederler çok iyidir halbuki , beniki rahmetli oldu ama kanserdi

o zaman anlatayım sana bigün çay dolduruyrm bardagı uzattı doldurdum bi kızdı niye sormadan doldurursn içmyrm ben böyle şeyleri sevmem insan bi sorar diye oldugum yerde uçukladm eşim ve kaynım kayınvalidem vardı ve kendmi çok kötü hissettm yerin dibine girsem daha iyiydi valla bu tabi en basiti dahasını söylememe gerek varmıııııııııııııııııııııııııııııı

kaynanadan betermiş o da evlendirmeseymiş bari

ben hiç tanımadım kayınpederi eşim 13 yaşındayken vefat etmiş kaynanam var kaynım var hepsine yetiyorlar valla Ama görümcem bitanedir

keşke görümcemle iyi olsaydım, görünüşte iyiyiz ama aynı apartmanda olduğumuz için iyi geçinmek zorundayız yoksa beni hiç sevmez biliyorum

ya ne biliym korkutuyo beni zaten bişey olsa belli eder demi bu arada kalp atışları için gittnmi şeker

tatlım 5 haftalıktık gittiğimizde kalp atışlarını gördük ama duymadık erkendi daha işte 27.ağust randevumuz var o zaman inş duyucas bakalım hayırlısıyla sen duydun mu?

aaa bana öyle yapacak hayatta bir daha çay vermem gitmem bile gidemem yani çok kırılırım ,Allah sabır versin canım sana ne diyim

kaynanadan betermiş o da evlendirmeseymiş bari

keşke görümcemle iyi olsaydım, görünüşte iyiyiz ama aynı apartmanda olduğumuz için iyi geçinmek zorundayız yoksa beni hiç sevmez biliyorum

görümcem amerikada canım senede 1 ay kalır türkiyede yeni gitti daha ayın 1 inde ama çok kafadır iyi anlaşırız kendi annesiyle kardeşiyle o bile yapamaz düşünün yani akşam eve gelmemi dört gözle bekler gece otururuz yatmaya çıkardı eve

kızlar konuyu bıde tersten dusunelım ıkı erkek kardesım var bırı üni.bırı lıse yanı annemde kaynana olcak dıyorumkı benım annem ıcınde gelınler kotu dusunurmu nefret ederlermı bende gorumce olcak annemı uzerlerse onlara cok kızarım ama sonra dıyorumkı annem cok ıyı bı kadın o ıyı bı kaynana olur bende karısmam gelınlere naparlarsa yapsınlar dıyorum tabı oyle olurmu bılmem ama anneme laf ederlerse vayy hallerıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…