- 8 Aralık 2009
- 465
- 354
- 323
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.561
o zaman anlatayım sana bigün çay dolduruyrm bardagı uzattı doldurdum bi kızdı niye sormadan doldurursn içmyrm ben böyle şeyleri sevmem insan bi sorar diye oldugum yerde uçukladm eşim ve kaynım kayınvalidem vardı ve kendmi çok kötü hissettm yerin dibine girsem daha iyiydi valla bu tabi en basiti dahasını söylememe gerek varmıııııııııııııııııııııııııııııı
aaa bana öyle yapacak hayatta bir daha çay vermem gitmem bile gidemem yani çok kırılırım ,Allah sabır versin canım sana ne diyim
yok canım ya oruç bitince gitçem allah izin verirse
bu basiti inan ne çok isterdm öyle diyen bi kayınbaba nelerimi vermzdm ya işte biri iyi olsa biri olmuyo haftada bi gidiyrz ama o gün gelmesn diye dua edyrm inanİnanmıyorum yaaa sormadan doldurmak ne demek sanki bana padişah düzgünce kırmadan içmiyorum kızım saol dese ölürmüymüş alla allaaaa sinir oldum be
hayırlısı bakalım 27i ağust. da gidices işte ondan 2 hafta sonra tekrar 2 li test için ay aklıma geldikçe içim pır pır ediıo korkuorum biişi çıkıcak die kızlar dua edin nolur bişi çıkmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
o zaman anlatayım sana bigün çay dolduruyrm bardagı uzattı doldurdum bi kızdı niye sormadan doldurursn içmyrm ben böyle şeyleri sevmem insan bi sorar diye oldugum yerde uçukladm eşim ve kaynım kayınvalidem vardı ve kendmi çok kötü hissettm yerin dibine girsem daha iyiydi valla bu tabi en basiti dahasını söylememe gerek varmıııııııııııııııııııııııııııııı
hayırlısı bakalım 27i ağust. da gidices işte ondan 2 hafta sonra tekrar 2 li test için ay aklıma geldikçe içim pır pır ediıo korkuorum biişi çıkıcak die kızlar dua edin nolur bişi çıkmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
öyle diyemysn işte eşim olmasa başka şeyler derm ama gerçi böyle terbiye almadm ben dilime gelmz o sözler zaten diyemyrm ailem öyle ögretmedi bana yapımda sakin sesm çıkmıyo ama çok bunalıyrm bazen inanın aglayarak gelyrm eve bide ya aynı evde otursaydm allah dagına göre kar verrmş kafayı yerdm vallaçaymı al sana çay birdaha asla elimden çay içmez zıkkım içsin
çaymı al sana çay birdaha asla elimden çay içmez zıkkım içsin
bendede bı kaynata var ensesıne vur lokmasını al agzını acıp yorumda yapmaz karısmazda zaten kaynanamdan ona karısma sırası gelmıyor o ayrı kaynatam gııbı kaynanam olsaydı ısterdım cok buyuk eltım kustu onlara evde kıyamet kopardı kapıları vurdu baba evıne gıttı kocasını 1 yıl annesıne hıc salmadı hep 5 dak gızlı gızlı adam geldı kaynanam eltıme neler dedı anası babası gebersın benı oglumdan ettı oda anasından babasından olsun hakkım karam olsun dedı ohh daha neler neler okadar olay oldu kaynatam agzını acıp bısey demedı ne gelıne ne kaynanama sadece aglarken gordum ıcın ıcın okadar buarada eltım kaynanam gecenlerde barıstı oluyo sımdı kocakarı kızım kızım dıe agzına duscek geberıyo onun ıcın sofrayı onune kurup onunden alır ahh ahh daha okadar cok anlatcak seyler varkı bıtmez
hheheheh bide bunları yüzlerine söyleyebilsek neler olur acaba
bendede bı kaynata var ensesıne vur lokmasını al agzını acıp yorumda yapmaz karısmazda zaten kaynanamdan ona karısma sırası gelmıyor o ayrı kaynatam gııbı kaynanam olsaydı ısterdım cok buyuk eltım kustu onlara evde kıyamet kopardı kapıları vurdu baba evıne gıttı kocasını 1 yıl annesıne hıc salmadı hep 5 dak gızlı gızlı adam geldı kaynanam eltıme neler dedı anası babası gebersın benı oglumdan ettı oda anasından babasından olsun hakkım karam olsun dedı ohh daha neler neler okadar olay oldu kaynatam agzını acıp bısey demedı ne gelıne ne kaynanama sadece aglarken gordum ıcın ıcın okadar buarada eltım kaynanam gecenlerde barıstı oluyo sımdı kocakarı kızım kızım dıe agzına duscek geberıyo onun ıcın sofrayı onune kurup onunden alır ahh ahh daha okadar cok anlatcak seyler varkı bıtmez
kızlar teyzem aradı beni rüyasında görmüş parmak uçlarımda kına yakılıymış ve başımda yeşil bir tülbent sarılı oturuyormuşum yerde hanımagalar gibi gülüyormuşum.erkek bi bebegim olmuş biraz büyükmüş..
belki hamilesindir ona yordum ben dedi ama ben hiç sanmıyorum dedim ...olacagı imkansız gibi geliyo bana..rüyadan anlayan varmı aranızda kızlar
kızlar teyzem aradı beni rüyasında görmüş parmak uçlarımda kına yakılıymış ve başımda yeşil bir tülbent sarılı oturuyormuşum yerde hanımagalar gibi gülüyormuşum.erkek bi bebegim olmuş biraz büyükmüş..
Belki hamilesindir ona yordum ben dedi ama ben hiç sanmıyorum dedim ...olacagı imkansız gibi geliyo bana..rüyadan anlayan varmı aranızda kızlar
zaten sesn çıkarsa iyisn sen çıkmazsada biniyolar üstüne bende sessizm işte yapım bu amA ELTİM VARYA Bİ AGZINI AÇTIMI TAMAMDR CVPLR TIK TIK GELİYO AMA BEN ONUN GİBİ DEGLM VALLA
adalete bakarsan neyde varki canım kötüysen iyisn bu dünyada ama napalım eşimiz için katlanıyrz gerçi oda ister onlara köle olalım sesi çıkmaz ama napalım allah yardmcmz olsncnm onlar daha kıymatlı oluyo ona fıtıl oluyorum kaynanam dızınden amelıyat oldu gecenlerde 15 gun evıme sadece yatmaya cıktım hergun yemek yaptım sonrasını onune koyup onunden aldım gelen gıden hızmet yedır ıcır 15gunun sonunda bır temızlık yaptm camları ovdum koltukları cektım mutfak dolapları anlıyacagınız dıp kose.eltım ıse 5 dak mesafede oturuyor sadece 1 kere gecmısolsuna geldı ve 1saat bıle oturmadı kalktı gıttı ve bıdaha ıylesınce hazır sofraya yemege geldı ama o benden kıymatlı o kızı sankı ben gelınım oluyo onun ıcın nefret edıyorum oyuzden ondan cıkarcı oldugu ıcın eltımden kaynanam ıyıyse hergun burda yemekte ıftar sahur ama hastaysa hayatta kapısını acmıyo bu adaletmı kızlar
cnm onlar daha kıymatlı oluyo ona FITIL OLUYORUM kaynanam dızınden amelıyat oldu gecenlerde 15 gun evıme sadece yatmaya cıktım hergun yemek yaptım sonrasını onune koyup onunden aldım gelen gıden hızmet yedır ıcır 15gunun sonunda bır temızlık yaptm camları ovdum koltukları cektım mutfak dolapları anlıyacagınız dıp kose.eltım ıse 5 dak mesafede oturuyor sadece 1 kere gecmısolsuna geldı ve 1saat bıle oturmadı kalktı gıttı ve bıdaha ıylesınce hazır sofraya yemege geldı ama o benden kıymatlı o kızı sankı ben gelınım oluyo onun ıcın nefret edıyorum oyuzden ondan cıkarcı oldugu ıcın eltımden kaynanam ıyıyse hergun burda yemekte ıftar sahur ama hastaysa hayatta kapısını acmıyo bu adaletmı kızlar
cnm onlar daha kıymatlı oluyo ona FITIL OLUYORUM kaynanam dızınden amelıyat oldu gecenlerde 15 gun evıme sadece yatmaya cıktım hergun yemek yaptım sonrasını onune koyup onunden aldım gelen gıden hızmet yedır ıcır 15gunun sonunda bır temızlık yaptm camları ovdum koltukları cektım mutfak dolapları anlıyacagınız dıp kose.eltım ıse 5 dak mesafede oturuyor sadece 1 kere gecmısolsuna geldı ve 1saat bıle oturmadı kalktı gıttı ve bıdaha ıylesınce hazır sofraya yemege geldı ama o benden kıymatlı o kızı sankı ben gelınım oluyo onun ıcın nefret edıyorum oyuzden ondan cıkarcı oldugu ıcın eltımden kaynanam ıyıyse hergun burda yemekte ıftar sahur ama hastaysa hayatta kapısını acmıyo bu adaletmı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?