Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

uzulmek dıyıl hepsı ust ust denk geldı okadar evımden bebegımden işimden aynı ay ıcınde olunca ıster ıstemez boyle oldum cık cnm hayırlı ıftarlar

bi gunluk yoklugumda neler kacirmisim kizlar bole amma kaynatmissiniz sole bi baktimda
kaynanalar gorumceler kaynpederler.... Allah yardimcinz dertli olan arkadaslarimmm....
ben naptim anlataym bu ay belki bebegim gelmistr kendimi yormayayim diye is guc yapmiyodum evle ilgilendim braz
ilk gun krizini atlattim sayilir doktor arastrmasi yaptim baya bi baska bi topicten yardimci oldu kizlar saolsunlar
sonunda bitanesine karar verdim o doktora gtcem ins. simdi sadce kirmizilarin gtmesine odaklandim
kizmayi da unuttum bu sayede iyi oldu:87:
cok alismisim buraya onu fark ettim simdi bitcek isim oturcam pc nin basina derken bi baktim aksam olmus:44:
yarin da iftara misafirlerim var menu dusunuyorum simdi off offfffff coook calismam lazim cooookkkkk
sabah ugramaya caliscam ama ins. burda olursunuz kizlar opuyorum hepinizi allaha emanet olun:90::90:

msj yazarken duruma uygun smiley secme konusunda da oldukca acemiymisim onu da fark ettim simdi
idare edin artk olur mu

günayyddınnnnnnn

bugün bebeğimi görmeye gitcem içim kıpır kıpır.....
bizim için dua edin duyalım artık pıtpıtlarını...

olsun yaa bizim gibi boş beklemektense

ben napıyım yaa yoğunum öğleden sonra toplantılarım var incelemem gerekenler filan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…