- Konu Sahibi haticemavi
-
- #1.581
Ben kaçar kızlar namaz kılmadım allaha emanet olun duanızı esirgemeyn lütfen çok öptm siziiiiiiiiiiii
cnm onlar daha kıymatlı oluyo ona fıtıl oluyorum kaynanam dızınden amelıyat oldu gecenlerde 15 gun evıme sadece yatmaya cıktım hergun yemek yaptım sonrasını onune koyup onunden aldım gelen gıden hızmet yedır ıcır 15gunun sonunda bır temızlık yaptm camları ovdum koltukları cektım mutfak dolapları anlıyacagınız dıp kose.eltım ıse 5 dak mesafede oturuyor sadece 1 kere gecmısolsuna geldı ve 1saat bıle oturmadı kalktı gıttı ve bıdaha ıylesınce hazır sofraya yemege geldı ama o benden kıymatlı o kızı sankı ben gelınım oluyo onun ıcın nefret edıyorum oyuzden ondan cıkarcı oldugu ıcın eltımden kaynanam ıyıyse hergun burda yemekte ıftar sahur ama hastaysa hayatta kapısını acmıyo bu adaletmı kızlar
amma kaynatmışsınız yaaa anca okumayı bitirdim. ne dertliler varmış aramızda kıyamam size
zuhalcim baş dönmeleri bendede geçen hafta çoktu bu hafta dahada bi azaldı çok şükür bulantılar devam ediyo. allah sabır versin çok zormuş valla. ama çokda güzel. sabah bulantıyla kalkıyorum ölcem sanki diyorum ama sonrada bebeğim bana günaydın dedi diyip yatıyorum geri
tğm hamişlerde bişey olcakmı diye panik var anlaşılan bende çok korkuyorum bişi çıkmasın diye sürekli dua ediyorum. allahın izniyle tüm bebeişler sağlıkla gelcek anneciklerinin kucağına...
sen niye yapıyosun bırak sende yapma eltin gibi sende git 1 saat otur git evine bı sınır koy sinir olurum ben böyle şeye
ben ılk gelın oldugum gun kaynanama dedımkı anneme herkezın ıyıo kotu huyu vardır benı cıldırtan tek huyu soylıyım benım canımı al bana sakın haksızlık yapma dedım hahhhhhaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy ben hıc oyle bısı dememısım sankı yapanda bır onun ıcın yapmayanda elıne bı esarp alda kızım okadar baktn bunuı sana aldım dese olur heralde kızlar hıc unutmuyorum gecen yılbasına 1 gunvar bı camısırcıya gırdım annneme kuzenlerıme kırmızı don almak ıcın hersene alırım neyse ben oarada don secıyorum orta 60 yaslarında bı kadın gırdı dukkana kırmızı cok seksı bısey almıs elıne bakıyo tobe yarabbım dedım tulden tangalı bı gecelık kadın napcak bu yasta bunu dedım tezgahtar kıza dedıkı gelınım ıste 55 kılolarında bu ona olurmu dedı kızda olur teyze dedı aldı kadın hedıye paketıde yaptırdı ahhh ahhhhh dedım oda kaynana ogluna gıyınsın suslensın dıe dusuncelı kadınn benımkı ınadına bırak suslenemeyı gece 12den sonra aklına bısı gelıp kapı calar gerzekalı dıe demıyorum bosuna
bizimkiler de bi gelse düşse karnımıza
yapmamı eltım 5 dak yolda mısafır olarak gelıyr ben uskatında evın sahıbı denılıyo o gelınce mısafır denıp onune sofra kuruluyo ben ınınce evın ınsanı geldı delıyo ben bakmasam o kadına kım bakcaktı gelen gıden aa gelın ust katta oturuyo kapıyı amelıyatlı kadın actı yada bı ınıp hosgeldın demedı oluyo cnm
canım sizinkiler bayram şekeri olcak gelcekler inş.... dua ediyorum sizler için. çok bekledim biliyorum beklemnin ne demek olduğunu. ama lütfen üzmeyin kendinizi rahat olun hemenck gelcek ozamn bebişler
canım sizinkiler bayram şekeri olcak gelcekler inş.... dua ediyorum sizler için. çok bekledim biliyorum beklemnin ne demek olduğunu. ama lütfen üzmeyin kendinizi rahat olun hemenck gelcek ozamn bebişler
yapmamı eltım 5 dak yolda mısafır olarak gelıyr ben uskatında evın sahıbı denılıyo o gelınce mısafır denıp onune sofra kuruluyo ben ınınce evın ınsanı geldı delıyo ben bakmasam o kadına kım bakcaktı gelen gıden aa gelın ust katta oturuyo kapıyı amelıyatlı kadın actı yada bı ınıp hosgeldın demedı oluyo cnm
cnm nekaadar sure sonra gebe kaldın sen
esım bna kıyamadı arabayla yarım saaat uzaklıkta ev aldık 4 ay once okadar arastırdık eledık aylarca bı ev aldık dedık 22bınlara pesınat verdık son pufff gelde delırme elımdekı pesınatıda serefsızın tekıne kaptırdık her aradıgımızda vercem dıyo 4 ay oldu hala vercek evde yalan oldu tam kurtulcam tasıncam dedım evden oldum 2 hafta sonra gebelıgım solllandı 1 hafta sonra ısımden ayrılmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?