Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlar boşverin yaa konuşmayın konuştukca onların günahını alıyosunuz seytanda bu saatlerde ugrasıyo bizlerle..orucunuzun sevabından götürtmeyin

amma kaynatmışsınız yaaa anca okumayı bitirdim. ne dertliler varmış aramızda kıyamam size

zuhalcim baş dönmeleri bendede geçen hafta çoktu bu hafta dahada bi azaldı çok şükür bulantılar devam ediyo. allah sabır versin çok zormuş valla. ama çokda güzel. sabah bulantıyla kalkıyorum ölcem sanki diyorum ama sonrada bebeğim bana günaydın dedi diyip yatıyorum geri

tğm hamişlerde bişey olcakmı diye panik var anlaşılan bende çok korkuyorum bişi çıkmasın diye sürekli dua ediyorum. allahın izniyle tüm bebeişler sağlıkla gelcek anneciklerinin kucağına...

sen niye yapıyosun bırak sende yapma eltin gibi sende git 1 saat otur git evine bı sınır koy sinir olurum ben böyle şeye

ben ılk gelın oldugum gun kaynanama dedımkı anneme herkezın ıyıo kotu huyu vardır benı cıldırtan tek huyu soylıyım benım canımı al bana sakın haksızlık yapma dedım hahhhhhaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyy ben hıc oyle bısı dememısım sankı yapanda bır onun ıcın yapmayanda elıne bı esarp alda kızım okadar baktn bunuı sana aldım dese olur heralde kızlar hıc unutmuyorum gecen yılbasına 1 gunvar bı camısırcıya gırdım annneme kuzenlerıme kırmızı don almak ıcın hersene alırım neyse ben oarada don secıyorum orta 60 yaslarında bı kadın gırdı dukkana kırmızı cok seksı bısey almıs elıne bakıyo tobe yarabbım dedım tulden tangalı bı gecelık kadın napcak bu yasta bunu dedım tezgahtar kıza dedıkı gelınım ıste 55 kılolarında bu ona olurmu dedı kızda olur teyze dedı aldı kadın hedıye paketıde yaptırdı ahhh ahhhhh dedım oda kaynana ogluna gıyınsın suslensın dıe dusuncelı kadınn benımkı ınadına bırak suslenemeyı gece 12den sonra aklına bısı gelıp kapı calar gerzekalı dıe demıyorum bosuna

bizimkiler de bi gelse düşse karnımıza

sen niye yapıyosun bırak sende yapma eltin gibi sende git 1 saat otur git evine bı sınır koy sinir olurum ben böyle şeye

yapmamı eltım 5 dak yolda mısafır olarak gelıyr ben uskatında evın sahıbı denılıyo o gelınce mısafır denıp onune sofra kuruluyo ben ınınce evın ınsanı geldı delıyo ben bakmasam o kadına kım bakcaktı gelen gıden aa gelın ust katta oturuyo kapıyı amelıyatlı kadın actı yada bı ınıp hosgeldın demedı oluyo cnm

çok güldüm canım yaaaaa

aynı apartmanda oturmak çok kötü , rahat rahat kovcanla oturup yemek bile yiyemiyorsun hep sürü halindeyiz
tansel mesajımı örmedin mi canım

canım sizinkiler bayram şekeri olcak gelcekler inş.... dua ediyorum sizler için. çok bekledim biliyorum beklemnin ne demek olduğunu. ama lütfen üzmeyin kendinizi rahat olun hemenck gelcek ozamn bebişler

cnm nekaadar sure sonra gebe kaldın sen

Ya bırak kım ne derse desin bu böyle olmaz ezdirme kendını hakkını sen savunmassan kımse savunmaz emin ol araya mesafe koy yada eşinle konuş bu durumu haksızlık kadar kötü bişe yok yaa

bunda haklısın ben birinci katta kaynanm 3. Katta oturuyor çıkmadımı yukarı gelin gelmedi oluyor malesef evlendim ilk 5 ay evdeydim kafayı sıyırmıştım artık bide eşim karadenizli rize konuşmalarını anlamazdım tam çalış bence şimdi sabah çıkıyom akşam 8 9 oluyor eve gitmem ii oluyor başka çaresi yok insan sıyırır yoksa

esım bna kıyamadı arabayla yarım saaat uzaklıkta ev aldık 4 ay once okadar arastırdık eledık aylarca bı ev aldık dedık 22bınlara pesınat verdık son pufff gelde delırme elımdekı pesınatıda serefsızın tekıne kaptırdık her aradıgımızda vercem dıyo 4 ay oldu hala vercek evde yalan oldu tam kurtulcam tasıncam dedım evden oldum 2 hafta sonra gebelıgım solllandı 1 hafta sonra ısımden ayrılmak zorunda kaldım

cnm nekaadar sure sonra gebe kaldın sen

tam 1 sene sonra canım. bn pkoluydum ve kötü dönemler geçirdim o 1 senede kafayı yedim, çok ağladım. en son dedimki kariyer yapcam olmazsa bbeğim bölede yaşarım falan bakarız olmadı evlatlık edinirizz die konuştuk eşimle. 13. ay hiç bebek düşünmedk lafı bile geçmedi.hatta ders çalışmaya başladım yüksek lisans için falan sonrada regl 5gün kala şeytan dürttü beni test yaptım eşimde tam izmirdeydi ikinci çizgi çıktı aradım bunu:) hemn kan testi yaptırdık. bebişim ben burdayım dedi çok şükür rabbime herkese nasip olsun inş.
o yüzden hep diyorum bnde dinlemezdm kimseyi üzülürdüm stres yapardım yapmayın düşünmediğiniz an bebekleriniz gelcek die.

Canlarr ben çıkıyorum artık iftar yaklaşıyo ii bakın kendinize çook güzel bi muhabbet oldu çok eğlenceliydi görüşmek üzere..

Son düzenleme:

üzülme yaaa niye ağlıyorsun düzelir herşey boşver , bak çıkıyorum ben aklım sende kalmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…