- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.981
kı ben hamiş kaldım kalalı evi götüren götürene haftasonu gezmşsn ohhhhhhhhhhhhh sefam olsun iyi ettn kıııııııııııııı
canımya bılmıyorum turkıyede bılınıyomu ama gömec dıye bir ot var kaynatıyosun cok guzel bır tadı var ben cok sevıyorum ama esım yemıyor arkadasım toplamıs annesı ıle berabr annesı pişiriyo bugun kapıp getırıcek beraber yıyelım dıye aslında samımı bır arkadasım o nedenle rahatım evı de yarın kadın gelıcek o temızlıycek ama camasırlar var onları halletmem lazım.
canım sen cinsiyeti ögrendnmi zamanı gelmş çünkü
benimdeeeeeeeeeeeee cnm istemiyorrrrrrrrrrrrr
çalışmıyormda ztn bıraktm işi gücü :)
vallaaaaa bn hamiş kalsam heralde çöp eve döner normalde böyleysem :))
ya hiç içimden gelmiyo hemen geri pisleniyo bu ev işi çok nankör
normalde kadın geliyodu mecburen yetişemiyorum diye o da dolu maşlllah sallıyo beni kaç haftadır
kala kaldım bölee
hımm duymadım o otu canım,
ohh afiyet olsun yarasın bebişine de inşş, yabancı deglmişler neyseki panik ypma
yrnda bi güzel temzlenir evin allahın izniylee ohh darısı başıma
bende çok çalıştım yeter
ay canım hamılelık sayesınde ıs yapmaktan pacayı sıyırdım :) darısı basına
yaa kızlar niye konuşmuyonuzzzz
şurda işleri de ektimmmmmmmmmm hazır
canım ya uku moduna gırdım ben ac bır konuda konusalım :)
Serpil arada yazıyor işi var herhal bizim zam ayı gelince her sene patron batıyoruz çıkıyoruz diye söylenir başladı yine biz batıyoruzzzzzzzz :)))))))))))))))))))
hahahaha
çakal patron yolunu yapıyor he :)
sorma hersene aynı hikaye :)))))) alıştık artık
:)))))))))))))))))) ben bugün gidip bebeğimi görmek istiyorum artık yoksa kafayı sıyıracam düşünmekten.zaten gece oldumu uyyamıyorum bi türlü bi de enteresan rüyalar görüyorum adamıda uyutmuyorum.rüyamda herşeyi almışım bişey eksik diyorum eksik olanı buldum uyandım eşimi uyandırdım dedimki biboron temizleme fırçasını almadık :)))))))))))))))))) ne diyosun sen yaa dedi uyudu yine aklıma geldikçe gülüyorum deli gibi
hahahahaaaaa
bencede git bu gece gör hayatım yaa artık duyarsın bence
stres yapma rahat olll
ayy adamı da delirtcen kızzzzz demiştir ne fırçası noluyoz :)))
sormaya bi kaç. Saatlik uykuyla ayaktayım günlerdir.gece 3-4 sefer wc kalkıyorum bidahada sağa sola dön dur uyamıyorum benim saat 7 de yataktan zorla kalkardım şimdi bütün gece ayaktayım.gülme kızım ya kafayı sıyırmış vaziyetteyim.çok değiştim ama sadece değişen ben değilimki çevremdeki herkes benimle beraber çok değişti eşim annem kayanam
geldiğinden beri akşamları yukarda yemek yiyiyoruz hep benim sevdiğim şeyleri yapıyor bide uyuz önceden niye yapmıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?