- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.941
Günayyydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn güzelllerrrrrrrrrrrrrrr
yine geldi pzartesi yaaav
günaydın kızlar :)
günaydınnn...
ne güzel yeni bi haftaya başlammışsın :) 13 olmuşsunuz büyümüşsünüz size baya bi:) rabbm tamamına erdirsin.
bnde cmrtesileri seviyom yeni bi hafta bizim için. her sayı atladığımızda daha bi büyüdüğünü hissediyorum kzumun:) maşallahhh bebişlerimize
sorma derya yaa aynı isyanlardayım bnde...
havalar soğudukca miskinleşiyorum yaa...
günaydın kızlar :)
Esmacım ahh ah hiç sorma bu haftasonu hiç dinlenemedim bide
2 günde dışarı çıktım hiç sevmiyorum böyle olnca
bide hakkaten hava berbat soğuk tam battaniye havası(
Günaydın canım naberrr yarın bebişi göreceksin heyecanlısın dimi
maşallah damadıma :)
günaydın kızlar kendimi kat kat lahana gibi hissediyorum çokkkk soğukkk
:) birazcık daha üşürsün sonrada yanarsın haticem :)
günaydın kızlar kendimi kat kat lahana gibi hissediyorum çokkkk soğukkk
günaydın kızlar...
resmen donuyorum montu çıkaramadım bu ne soğuktur yarabbimmm
yokh naber canım pazartesi sendromuna girmişsin bakayorum .rüzgar seni uçurmadı mı oralarda
her yer uçuşa gçmişti bursada..:)
esmacım ne güzel dinlenmişsin haftasonu ama artık pazartesileri bende sevmiyorum gelmek zor oluyor bide hava soğuk
bahar ne güzel ebeğini yarın göreceksin kocaman olmuştur annesi:)
yaa kızlar bu hafta adet haftam ve benim pazar şiddetli şekilde adet sancım oldum dedim kesin düşük yapıyorum (allah korusun)
sağ kasığım ayağım karnım geberdim allah tan uzun sürmedi çok korktum ama karın ağrılarım arada vuruyor ,temzilik yaptım cumartesi sopalığım ama dayanamadım ev kokuyordu bebeğe bişey oldu sandım ağrılar olunca iyidir inşallahbide akıntım çoğaldı dünden beri de kasığım beni yokluyor
batmalar oluyor iğne batıyor sanki , çok şükür bulantım çok fazla yok zamanla azalıyor sanki böyle işte tırsak br hafta sonu geçirdim
günaydın hatice , bende donuyorum yaaaa , uzun kollu badi, kazak , yelek ve mont ama ısınamadımmmmmmmmmm
sen nasıl oldun iyileştin mi canım
hoşgeldin canım kız bende donuyorum ama sonra yanacakmışız bizde :))))))))))))
kasık ağrısı normal 3-4 ay çekermişiz benim sürekli kasıklarımda ağrı var canım düşük için ilaç kullanıyorum ben
benim bulantım yok o yönden şanslıyım.dikkat et kendine
günaydın kızlar...
yokh naber canım pazartesi sendromuna girmişsin bakayorum .rüzgar seni uçurmadı mı oralarda
esmacım ne güzel dinlenmişsin haftasonu ama artık pazartesileri bende sevmiyorum gelmek zor oluyor bide hava soğuk
yaa kızlar bu hafta adet haftam ve benim pazar şiddetli şekilde adet sancım oldum dedim kesin düşük yapıyorum (allah korusun)
sağ kasığım ayağım karnım geberdim allah tan uzun sürmedi çok korktum ama karın ağrılarım arada vuruyor ,temzilik yaptım cumartesi sopalığım ama dayanamadım ev kokuyordu bebeğe bişey oldu sandım ağrılar olunca iyidir inşallahbide akıntım çoğaldı dünden beri de kasığım beni yokluyor
batmalar oluyor iğne batıyor sanki , çok şükür bulantım çok fazla yok zamanla azalıyor sanki böyle işte tırsak br hafta sonu geçirdim
canım benm bu agrılar normal ama hissedince hemen dinlen ayaklarını yukarı dik agrın geçer zamanla bende yapmıştım ayrıca allah korusun öle şeyler düşünme şeker kuzum annesini bırakmazgünaydın kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?