- Konu Sahibi haticemavi
-
- #15.961
ya hiç sorma esmacım ben haLA üşüyrm özellkle ayaklarım inanın çorap var üstüne panduf giymşm yinede çıkardıgmda buzzzzzzzzzzzzz:) birazcık daha üşürsün sonrada yanarsın haticem :)
günaydın kuzucuklar hoşgeldiniz ne bu yaw her gelen donuyorum diyor :)))))))))) bu sabah minübüste bi bayan bana hamilemisiniz dedi yer verdi çok tuhafıma gitti.nasıl anladıysa artık :)))))))))))
Hastaneyi aradım dr bu akşam bide perşembe akşamı ordaymış bu akşam gitsem duyabilrimiyim acaba 2 hafta sonra gel demişti 2 hafta oldu hafta döndü ya ondan :))))))))))))))))))))))
slm canlar nasılsınız
HATICEM duyarsın kız bende 7+3 te duymustum kızımın pıtpıtlarını heyecan yaptoysan ıyce gıt barık
SERPILCAN naber bende adet tarıhlerımde adet sancısı yasadım 3 ay ama bu ay artık fark etmedım normal agrıların arastırmıstım
ESMAM kız sen ne cok dr gıdıyın devamlı dr gıdıyorum dıyon hıc ayda 1 kere gıbı deıl sankıbende cok meraklanıyorum her daım ama ultrason aletlerındede cok radyasyon var cnm tabı karısmak gıbı olmasın yınede sen bılırsın cnm benım
DERYAMM uykucum naber ayılmısın bugun kolay sanırım sadece soguktan sıkayetın varr
haticem bnce duyarsın:)
bnde perşembe günü gitcem görcem tosunumu :) perşembe git kız görüşürüz hastenede:d
slm canlar nasılsınız
HATICEM duyarsın kız bende 7+3 te duymustum kızımın pıtpıtlarını heyecan yaptoysan ıyce gıt barık
SERPILCAN naber bende adet tarıhlerımde adet sancısı yasadım 3 ay ama bu ay artık fark etmedım normal agrıların arastırmıstım
ESMAM kız sen ne cok dr gıdıyın devamlı dr gıdıyorum dıyon hıc ayda 1 kere gıbı deıl sankıbende cok meraklanıyorum her daım ama ultrason aletlerındede cok radyasyon var cnm tabı karısmak gıbı olmasın yınede sen bılırsın cnm benım
DERYAMM uykucum naber ayılmısın bugun kolay sanırım sadece soguktan sıkayetın varr
ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
of kabus bir sabahtı neyseki bitirdim işlerimi yemeğimi de yedim geldim
artk benden iş çıkmzzz bgn müdürde yok ohh rahatım kızlarr buraya gelin bakım
lak lak yapcazzzzzzzzzz
Selmammm vallaa ne yalan söylim gene uykum var şöle sıcack yatmak istioorm battaniymle :)
canım ya benimde inanılmaz uykum var bır an once mesai bitse eve gıtsem egrcı evdede yapacak cok ıs var aksama mısafırım var cunku.
aynen bendeo moddayım
ayy misafir mi
pzt pzt çekilir mi yavvvvvvv allah yardmcın olsun şekerim vallaaa
bnmde evde temzlik yapmam lazım haftasonu gezdim durdum evi .ok götürüyo :)
aynen bendeo moddayım
ayy misafir mi
pzt pzt çekilir mi yavvvvvvv allah yardmcın olsun şekerim vallaaa
bnmde evde temzlik yapmam lazım haftasonu gezdim durdum evi .ok götürüyo :)
canımya bılmıyorum turkıyede bılınıyomu ama gömec dıye bir ot var kaynatıyosun cok guzel bır tadı var ben cok sevıyorum ama esım yemıyor arkadasım toplamıs annesı ıle berabr annesı pişiriyo bugun kapıp getırıcek beraber yıyelım dıye aslında samımı bır arkadasım o nedenle rahatım evı de yarın kadın gelıcek o temızlıycek ama camasırlar var onları halletmem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?