Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydın kuzucuklar hoşgeldiniz ne bu yaw her gelen donuyorum diyor :)))))))))) bu sabah minübüste bi bayan bana hamilemisiniz dedi yer verdi çok tuhafıma gitti.nasıl anladıysa artık :)))))))))))

günaydın kuzucuklar hoşgeldiniz ne bu yaw her gelen donuyorum diyor :)))))))))) bu sabah minübüste bi bayan bana hamilemisiniz dedi yer verdi çok tuhafıma gitti.nasıl anladıysa artık :)))))))))))

ay hiç deme yaaaaaaa benmde üst komşularımdan biri hiç görüşmeyiz kıı kapıda dururken geçiyrdu karşı komşuma şeker verdi bana komşu hamile sanırım dedi banada uzattı bi kaç şeker şaşırdım nasıl anladı ya içinemi dogdu hiç alakamız yoktu 2 sene olucak ilk kez gördm kızı öle yani

Ööööööööff Pazartesilerden nefret ediyorum
yeni gelen fıstıklarım günaydın sizede serpilim haticem özgem vs......

Hastaneyi aradım dr bu akşam bide perşembe akşamı ordaymış bu akşam gitsem duyabilrimiyim acaba 2 hafta sonra gel demişti 2 hafta oldu hafta döndü ya ondan :))))))))))))))))))))))

Hastaneyi aradım dr bu akşam bide perşembe akşamı ordaymış bu akşam gitsem duyabilrimiyim acaba 2 hafta sonra gel demişti 2 hafta oldu hafta döndü ya ondan :))))))))))))))))))))))

haticem bnce duyarsın:)
bnde perşembe günü gitcem görcem tosunumu :) perşembe git kız görüşürüz hastenede:d

slm canlar nasılsınız
HATICEM duyarsın kız bende 7+3 te duymustum kızımın pıtpıtlarını heyecan yaptoysan ıyce gıt barık
SERPILCAN naber bende adet tarıhlerımde adet sancısı yasadım 3 ay ama bu ay artık fark etmedım normal agrıların arastırmıstım
ESMAM kız sen ne cok dr gıdıyın devamlı dr gıdıyorum dıyon hıc ayda 1 kere gıbı deıl sankı bende cok meraklanıyorum her daım ama ultrason aletlerındede cok radyasyon var cnm tabı karısmak gıbı olmasın yınede sen bılırsın cnm benım
DERYAMM uykucum naber ayılmısın bugun kolay sanırım sadece soguktan sıkayetın varr

topıkte reklam olarak sag asada kıllı lazer ıgrencı bı kadın goruyormusunuz yoksa bendemı cıkyor sadece hergun hergun mıgdem bulandı gormeye

haklısın cnm sık gittim bu ay normalde ayda bir gidiyom ama bu sefer sancılandım falan ondan gitmiştim arada. şimdi rutin kontrolümüz var ilaçlarımda btti onlarıda yazdırcaz.
bide aklında olsun selmacım usg cihazları ses dalgalarıyla çalışıyormuş. radyasyon yok hiçbirinde eskiden varmış. renkli dooplerlar alan dediğin gibi ama normal doktorumuzun usglarinin bebeklerimiz için hiçbir zararı yok gönlün rahat olsun. bu kontrolden sonra 15 gnde bi giderim artık:) ee az zamanımız kaldı çok şükürrrr........

kızlar bugun bı yoksunuz pztsı sendromu sanıırım ee sımdılık cıkayımda bende bıraz temızlık yapayım benımkıde pztsı sendromu ıste

ben geldiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
of kabus bir sabahtı neyseki bitirdim işlerimi yemeğimi de yedim geldim
artk benden iş çıkmzzz bgn müdürde yok ohh rahatım kızlarr buraya gelin bakım
lak lak yapcazzzzzzzzzz

Selmammm vallaa ne yalan söylim gene uykum var şöle sıcack yatmak istioorm battaniymle :)

canım ya benimde inanılmaz uykum var bır an once mesai bitse eve gıtsem egrcı evdede yapacak cok ıs var aksama mısafırım var cunku.

canım ya benimde inanılmaz uykum var bır an once mesai bitse eve gıtsem egrcı evdede yapacak cok ıs var aksama mısafırım var cunku.

aynen bendeo moddayım
ayy misafir mi
pzt pzt çekilir mi yavvvvvvv allah yardmcın olsun şekerim vallaaa
bnmde evde temzlik yapmam lazım haftasonu gezdim durdum evi .ok götürüyo :)

herkes üşüyo bugün yaaaaaaaaaaaa ama gerçekten soguk valla bende temizlk yaptım dondum yavvvvvvv yemegimizide yedk ufaklıgımla geldk neydesnz kizlayyyyyyyyyyyyyyy

aynen bendeo moddayım
ayy misafir mi

kı ben hamiş kaldım kalalı evi götüren götürene haftasonu gezmşsn ohhhhhhhhhhhhh sefam olsun iyi ettn kıııııııııııııı

aynen bendeo moddayım
ayy misafir mi

canımya bılmıyorum turkıyede bılınıyomu ama gömec dıye bir ot var kaynatıyosun cok guzel bır tadı var ben cok sevıyorum ama esım yemıyor arkadasım toplamıs annesı ıle berabr annesı pişiriyo bugun kapıp getırıcek beraber yıyelım dıye aslında samımı bır arkadasım o nedenle rahatım evı de yarın kadın gelıcek o temızlıycek ama camasırlar var onları halletmem lazım.

canım sen cinsiyeti ögrendnmi zamanı gelmş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…