Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hahayyyyyyyyyyy çok tınnnnnn tınnnnnnnnn eşimin ailede apartmanda 6 erkek 1 kız olmuş kız manyağı hepsi aslında kaynanmın derdi sadece isim takıntısı :)

kaynanalarda hastalık heralde bu erkek bebek hastalığı
ne farkediosa evlat bu yaav

ay evet nerde bu demirbaşlar esmaaaaaaaaaaa özgeeeeeeeee tansel sabahtan bi ara girmiş nerdesinizzzzzzzzzzzzzzz

ay bgn herkes terketti biizi yaaaaaaaaaaaaa
köççük emrahtan bir eser ile bağlamak istiyorum bu durumumuzu
boynuuu bükükkklerrrrrrrr boynuu büküklerrrrrrrrrrrrrr dir diri dit dit diriririiiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:
ilhamlarım da kaçtı zaten beste yapamıyorum artık
soğuktan mıdır nedir
:26:

bulamadım hatice yaaa , adamı da korkutmuşsundur allah iyiliğini verisn bende dün gece maraton koşusu yapıyordum

aaa hilal gelmiiiiiiiiiiiiişşşşşşşşşşşş

kızz anası Hilal hoşgeldiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

cnm tebrik ederizzzzzzz

Yokh merahaba herkese merhaba nerelerinsin.umudumuz ekim ayı... Topiğine takılmıyosun bu aralar...

HİLAL grıp cıktınmı yazmamıssın bısı
cnm kıscen hayırlı olsun kızıma arkadas gelıyor ve kızım cok mutluuu onunda artık bır arkadası var :119: :119:

hatıceeemmm gel kız surtalım sana bulassın hadı ıns dıyelım

KIZLAAAAARRRR KIZIM GELİYOR gerçi serpil haber vermiş, çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içiin, tansel evet arkadaş geliyo meleğine, melek istedik verdi Rabbim, herkese nasip etsin Allah ımm.. ay sağlıkla doğsun da ama gerçekten çok sevindim ya ben onu süsler püsler dururum artık, oyuncak ederim çocuğu yazık yaa ama babaya düşkün olucak ya kıskanırsam

haticem darısı başına, sağlıklı olsun da nolursa olsun ama her annenin oğlu varsa bile bir de kızı olsun yaa öpüldünüz kızlar görüşürüüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…