Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

günaydınnn........
bugünde yazıp çıkmış olmam inş. okadr karışık yoğun işler.
akşam 6,30da eşim aradı bn çıktım sen daha çıkmadınmı dedi saat erken erken eve gidiyon yemekler senden diyom adama. sonra baktımki saat gelmiş:) çok yoruldum ama yaaa
bu sabhta felaket bi baş ağrısı ile açtım gözlerimi saçlarımı yolsam canm acımıcak gibi. sadece yatmak istiyorummm..........

hilall kızcen hayırlı olsun maşallah kızlarımızda gelmeye başladı.

haticem darısı başına, sağlıklı olsun da nolursa olsun ama her annenin oğlu varsa bile bir de kızı olsun yaa öpüldünüz kızlar görüşürüüz

sağol canım kızın olduğuna çok sevindim sağlıklı sıhatli olsunda erkek olmuş kız olmuş hiç farketmez ama kızı olanlar derki kızın tadı bi başka :)))))))))))

günaydın canım off baş ağrısı deme kaç gündür ne çektim

akşam gittim benim noktam artık kocaman olmuş perşembe akşamı yine gitçem

Canlarımmm günaydınnnnnnn, naber
haticem duydunmu pıt pıtlarııı nasıl geçti naptın
esmacım geçmş olsun o baş ağrısı çok büyük dert insanı mahvedio inş geçen hemencik
ben bgn çok uykuluyum resmen yataktan çkıp 15 dk içinde otobste buldm kendimi yüzümde yastk izleriyle
uyumak istiyorum fena halde, akşam 10 da uyudum bide şu halime bakın :))))

günaydın tatlım ya sen bya uykucuymussun bıde hamıle kalsan hıc uyandıramıycaklar senı yada ters etkı yaratıp hiç uyumayacaksın

günaydın tatlım ya sen bya uykucuymussun bıde hamıle kalsan hıc uyandıramıycaklar senı yada ters etkı yaratıp hiç uyumayacaksın

Sorma baharcm bunlar yine iyi hallerim evlenmeden daha beterdim
şmdi yine en azından çalan saatleri duyuyorum fln :))
ne olacak bnm bu uykucu halim bilmem,
bu arada ateşim saçma sapan gidiyor bu sabah anlamadım,
üşüyerek uyandım gerçi üstüm açılmış ama yinede neden o kdr düşük çktı,
bi ateş topiğinden baksana sende (

uykucu şirine aç gözlerini sabahhhhhhhhhhh olduuuuuuuuuu çizdi ama sesi vermedi dr perşembe akşamı yine çağırdı inşallah perşembe akşamı duyarız bi problem yok herşey yolunda dedi herşeye normal dedi
zaten perşembe çağırmıştı ben dayanamadım :))))) noktam artık kocaman olmuş

oohhhhhh maşallaaah kuzuma :)
büyüdü tabi annesiiiiiiiiiiii ne sandın öylemi kalcaktııııııııııııııııı
perş de pıt pıt yapcak sanaaaaaaaa

baharrr senin cinsiyet bugün belli olcak dimiiiiiiiiiiii
ay yine halay çekçez yaşasın

canım yani belli olması lazım cinsiyetin ama doktorumubırz tanıyosam kesinlikle soylemez cınsıyetını gelecek ay soyler emın oldugunda o nedenle cınsıyetını dusunmemeye calısıyorum bugun :)

canım yani belli olması lazım cinsiyetin ama doktorumubırz tanıyosam kesinlikle soylemez cınsıyetını gelecek ay soyler emın oldugunda o nedenle cınsıyetını dusunmemeye calısıyorum bugun :)

ayy baya da geçmiş yaaa biz yrn havadis alabilcez yani :S
cnm inşş güzel habercikler alıcan bebeğin sanaa el sallıcakkk kocaman olmştur şimdi
inş sürpriz yapar cinsiyetini de gösterir
bence erkekse belli olur kızsa brz saklıyolar sanki :))

kızlar gec gosterır nedense :) kısmet canım sağlıklı olsunda hiç acelem yok cınsıyetı ıcın zaten 6 aylık olunca alısverıse baslıycam kararlıyım :) ne kadar gec ogrenırsem o kadar fazla dayanırım bırsey almamaya :)

doğru diyosun yoksa dayanamazsınnnn

haticem perşembe gnü görüşürüz hastanede. mercimeğin daha kocaman olcak annesi şaşkın şaşkın bakacaksın ona:)
karnım bu hafta okadr gerildiki artık nerde neresi var net hissediyorum. dün akşam uzandım resmn koluyla oynuyodu tosunum belli oluyo dışardan:) byük bi mucize herhafta daha bi büyüdüğünü hissediyorum artık başlarda hep zaman olduğu yerdeydi sanki:)

deryaa bnde uyumak istiyorummm.... gece 10da yat sabah zor kalk bide ne güzel valla uyumayı özledim bennn...........
bahar inş bebeğinin güzel haberlerini alırsın. bnm doktorumda çok merak ediyosan tahminde bulunayım ama bu haftalarda net belli olmaz demişti. tahmini doğru çıktı ama. hayırlı evlat olsun gerisi önmli değil
serpil nerelerde yaa...???

rüyamda satanist ayini gibi bişeyn içinde kalmıştım kalabalık millet jiletlerle heryerlerini kesiyolardı. biri bni tutuyodu yapma diye bağırarak kalktım. bebeğimi çıkarcaklardı karnımdan. hala gözlerimi kapatınca gözümn önüne geliyo. bu rüyalar ne zaman bitcek acaba. ya da hep güzel rüyalar görsem :d

ben heryerdeyım o nedenle burdayım da :)

beni bırakmayn yalnız korkuoorum snraaaaaaaa

esmacım tosunun artık yeri iyice daraldı neyi nereye koyacağını şaşırmıştır yavrucak
artık çıksamda rahat etsem diyoduuuuuuuuur :)
hayır olsun rüyaların böle karışık görünce insanın dengesi bozuluyo etkisinde kalıyo illaaki
ahh bi yatak olsa hepimiz dilizip uyusak şurda topicin bi kenarnda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…