- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.081
haticem perşembe gnü görüşürüz hastanede. mercimeğin daha kocaman olcak annesi şaşkın şaşkın bakacaksın ona:)
karnım bu hafta okadr gerildiki artık nerde neresi var net hissediyorum. dün akşam uzandım resmn koluyla oynuyodu tosunum belli oluyo dışardan:) byük bi mucize herhafta daha bi büyüdüğünü hissediyorum artık başlarda hep zaman olduğu yerdeydi sanki:)
deryaa bnde uyumak istiyorummm.... gece 10da yat sabah zor kalk bide ne güzel valla uyumayı özledim bennn...........
bahar inş bebeğinin güzel haberlerini alırsın. bnm doktorumda çok merak ediyosan tahminde bulunayım ama bu haftalarda net belli olmaz demişti. tahmini doğru çıktı ama. hayırlı evlat olsun gerisi önmli değil
serpil nerelerde yaa...???
rüyamda satanist ayini gibi bişeyn içinde kalmıştım kalabalık millet jiletlerle heryerlerini kesiyolardı. biri bni tutuyodu yapma diye bağırarak kalktım. bebeğimi çıkarcaklardı karnımdan. hala gözlerimi kapatınca gözümn önüne geliyo. bu rüyalar ne zaman bitcek acaba. ya da hep güzel rüyalar görsem :d
normaldede acyıp ruya goren bırıydım ben hamile kaldıktan sonra artı ama alıskın oldugum ıcın benı fazla etkılemıyo zaten sureklı aynı ruyadı da goruyourm mekan degısıyo ama yaşadıgım olay aynı hep ryamda baya bir istigrarlıyım yani insan arada farklı birseylerde gorur degılmı yaa :)
ne görüyoosun kızz ekşın mı varrrrrrrr
haticem perşembe gnü görüşürüz hastanede. mercimeğin daha kocaman olcak annesi şaşkın şaşkın bakacaksın ona:)
karnım bu hafta okadr gerildiki artık nerde neresi var net hissediyorum. dün akşam uzandım resmn koluyla oynuyodu tosunum belli oluyo dışardan:) byük bi mucize herhafta daha bi büyüdüğünü hissediyorum artık başlarda hep zaman olduğu yerdeydi sanki:)
deryaa bnde uyumak istiyorummm.... gece 10da yat sabah zor kalk bide ne güzel valla uyumayı özledim bennn...........
bahar inş bebeğinin güzel haberlerini alırsın. bnm doktorumda çok merak ediyosan tahminde bulunayım ama bu haftalarda net belli olmaz demişti. tahmini doğru çıktı ama. hayırlı evlat olsun gerisi önmli değil
serpil nerelerde yaa...???
rüyamda satanist ayini gibi bişeyn içinde kalmıştım kalabalık millet jiletlerle heryerlerini kesiyolardı. biri bni tutuyodu yapma diye bağırarak kalktım. bebeğimi çıkarcaklardı karnımdan. hala gözlerimi kapatınca gözümn önüne geliyo. bu rüyalar ne zaman bitcek acaba. ya da hep güzel rüyalar görsem :d
canım ruyam hep aynı arkadaslarımla tatıle cıkıyorz ( gıttıgımız yer degısıyo her defasında sadece ) orda anıden olaylar kopuyo bırılerı bızı yakalamaya ve öldürmeye calısıyo bızde onlardan kacmaya calısıyoruz :)
evet canım perşembe akşamı yine ordayım :))))) ama belki eşim olmayabilir akşam birazda o yüzden gittim çünkü çarşambaları izmire gidiyor çoğunlukla
inşallah perşembe günüü duyarım canım noktam artık kocaman olmuş çok mutlu oldum :)))))) gözümü kapattım anda ilginç rüyalar görüyorum bende
serfik saat kaç oldu nerde kaldın sennn
günaydın kızlar ben geldim....
kan verdim sabah ama kızamıkçık ve toksoplazma için bi yer bulamadım bulduğum yerde 156 tl istiyor
kızılayda tek yerde yapıyor uzak ama cumartesi yaparlarsa orda yaptırırım diye düşünüyorum ama daha konuşmadım
sata göre 8.haftaya girme şerefine sabahın kör vakti yataktan banyoya uçuşa geçerek kustumbenim sıpam çok akıllı
her yeni haftasında kusturuyor beni geçen salı da kusmuştum , hiç uyku yok kızlar bende ne yapacağımı bilmiyorum yaaa
mosmor oldu gözlerimin altı uykum var uykum
haticem görmüşsün miniğine perşembe de güm güm atar kalbi ne güzel bi duygu rabbim tamamını erdirsin...
esma geldim canım , bende rüya görmeye başladım çok ama kabuslar henüz başlamadı , bol bol dua oku yat canım...
yokh naber canım hadi uyuyalım yaaa yemişim işini:)
bahar büyük gün inş cinsiyetini öğrenirsin:)
evet geç kaldın koş geç kağıdı al idareden yoksa yokk yazarızz seni
günaydın kızlar ben geldim....
kan verdim sabah ama kızamıkçık ve toksoplazma için bi yer bulamadım bulduğum yerde 156 tl istiyor
kızılayda tek yerde yapıyor uzak ama cumartesi yaparlarsa orda yaptırırım diye düşünüyorum ama daha konuşmadım
sata göre 8.haftaya girme şerefine sabahın kör vakti yataktan banyoya uçuşa geçerek kustumbenim sıpam çok akıllı
her yeni haftasında kusturuyor beni geçen salı da kusmuştum , hiç uyku yok kızlar bende ne yapacağımı bilmiyorum yaaa
mosmor oldu gözlerimin altı uykum var uykum
haticem görmüşsün miniğine perşembe de güm güm atar kalbi ne güzel bi duygu rabbim tamamını erdirsin...
esma geldim canım , bende rüya görmeye başladım çok ama kabuslar henüz başlamadı , bol bol dua oku yat canım...
yokh naber canım hadi uyuyalım yaaa yemişim işini:)
bahar büyük gün inş cinsiyetini öğrenirsin:)
hoşgeldin canım o dediklerin ne kızbende haftaya mı yapacam yani
ay inşallah serfik 10 gündür doğru dürüst uyuyamıyordum akşam uyudum valla
hoşgeldin canım o dediklerin ne kızbende haftaya mı yapacam yani
ay inşallah serfik 10 gündür doğru dürüst uyuyamıyordum akşam uyudum valla
serpilim hşgeldinnn!!!
cmtesi günü kızılayda kan veremezsn diye biliyorum ama bi araştır tatlım yinede. kocaman oldunuz maşallahh size 14 haftaya kadr bulandırır sonrada keyfini yaşatır bebişler inş size.
zaman geçtikcede mide bulantıları oluyo gibi hissediyorum. midem ekşiyomu yanıyomu bulanıyomu bilemiyom ama bi tuaf oluyo.
bol ekşınlı rüyalar görcez daha anlaşılan herkeste bir rüya tufanı var
sürekli okuyup yatıyom cnm eşimde okuyo oğlunu ve beni ama yinede korkulu rüyalaar görüyom hormonların etkisi işte. bide eşimi görnce rüyamda sabah adama trip yapıyom
idare kapanmış alamadım:):)
serpilim hşgeldinnn!!!
cmtesi günü kızılayda kan veremezsn diye biliyorum ama bi araştır tatlım yinede. kocaman oldunuz maşallahh size 14 haftaya kadr bulandırır sonrada keyfini yaşatır bebişler inş size.
zaman geçtikcede mide bulantıları oluyo gibi hissediyorum. midem ekşiyomu yanıyomu bulanıyomu bilemiyom ama bi tuaf oluyo.
bol ekşınlı rüyalar görcez daha anlaşılan herkeste bir rüya tufanı var
sürekli okuyup yatıyom cnm eşimde okuyo oğlunu ve beni ama yinede korkulu rüyalaar görüyom hormonların etkisi işte. bide eşimi görnce rüyamda sabah adama trip yapıyom
tatlım pıtpıtları duyunca yaptırcan sende hepsini :) birsürü tahlil yazılı bi kağıt vercek eline doktor
hoşbulduk canımm , ya hatice bazı doktorlar istemior bu testi bende yaptırıp yaptırmamak konusunda kararsızım
ama yaptırırı herhalde bişey çıkar vicdan azabı çekerim, 4 tüp kan verdim ya şiştim vallahi kasıldım kaldımvercen sende vercen:)
bide ben uyusam ya bölük pörçük hep uykularım
hoşbulduk canımcım , veremezsem gidemem o zaman neyse özele kaldık yine el mahkum yaptırcam herhalde kararsızım parasından değil de kimi doktor istemiyor anlam veremedim yani, bulantım olsun sorun değil bulanınca bebeğimin iyi olduğunu hissediyorum nedense öyle bi benimseme gelmiş bana:) beni gece kocam aldatıyordu akşam hesabını spracağım ona
hoşgeldin kuzummmm bizde dedik nerde kaldııı iyi hadi halletmişsin testlerini,
demek kusturdu yine seniii ee haftasını kutluyor annesi dediğin gibi
geceleri niye uyuyamıyosun cnm yaa o çok fena işte böyle ruh gibi oluyo insan
doktorunla bi konuşsan acaba bu uykun için ne yapabilir,
uyuyalım cnm vallaa bi döşek atıvercem şmdi şuraya makyaj bile yapmadım bgn ruh gibiyim görseniz
hiç içimden gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?