Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

evet ben sizi hatırlıyorum zaten demek buraya saklandınız
bende keşke kalsam hemen bu ayda gerçi Allahım hayırlısını versin
ozaman sizin bilgilerinizden yararlanayım olur muki

berceste hoşgeldin temmuz topiğinden sonra burda başladık canım hemen hemen hepimiz hamile kaldık uğurlu bi topik burası hiç boş yok

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bensiz gidersen zaten üzülürüm ...hatice kanguru misali al beni kucağına

valla öle romantikim heryer bulaşıyo karışıyo ama sonucada varıyo :)hoşbuldum bu arada

olsun sonuçta beceriyorsun sonuç iyi yaa sen ona bak:)

yokh banada gonder o sufleden amaaa en cok sevdıgım tatlı :)

canım çektiii kardişimmmmmmmmmmmmmm

acıların çocuğu

afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kuzum

bnm sol bademciğim ve sol kulağım ağrıyo çok mutsuzum hasta olmk istemiyorum ((

aman sakın sakın çok kötü valla sesim hala düzelmedi ablalar gibiyimm ayolllll :)))))))))) hemen portakalla limonu sık koca bi bardaj iç ılık ballı süt mandalina dayan gitsin içimde portakal ağacı çıkacak yakında hayatımda bu yaşıma kadar bu kadar çok portakalı içmemiştim

berceste hoşgeldin temmuz topiğinden sonra burda başladık canım hemen hemen hepimiz hamile kaldık uğurlu bi topik burası hiç boş yok

ben temmuzda ameliyat oldum falan kk dan biraz uzak kalmıştım neyse sağlık olsun ben bu aydan umutluydum
ama iki gündür göğüslerim çok şiş patlayacak gibi
birde bazen adetten önce başım ağrırdı dün başım ağrıdı valla geliyo diye korkuyorum yine
birde bat 20 si
ama benim adet 7 yada 5 gün erken gelir sizce korkmakta haklımıyımki

oh oh ne güzel artık o ağaçtan bizde faydalanırız

(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( bensiz gidersen zaten üzülürüm ...hatice kanguru misali al beni kucağına

herkese yer var kızlar ayıpsınız.temmuz ayından beri hergün beraberiz.
serfik esma zozdemir gerenmonn yokh melek rose mfalcon demirbaşlar yokh ve rose dışında herkes hamile
benim daha ilk günden söylediğim bi laf vardı hamile kaldığımı öğrendiğim gün bu sayfayı kapatıcam diye. o gece açtık burasını herkes burdaydı aklımda kalan serfik hatta ütüsüyle beraber gelmişti :)))))))) yokh haberini alınca burasını devircez hep beraber
başka sayfada kaldığımız yerden devam edicez aldığımız karar bu canım.
ama bu sayfanın gerçekten bi uğuru olduğuna hepimiz inanıyoruz bismilllah deyip açtım olacak o kadar dimi :)))))))))

Ayy haticem ofisitede yok bunlar eve gdnce hemen yapcam bnde istemiyoorum ..........
bu sene 2. olcak yoksa ve hiç kaldırcak halim yok bnmki geldimi 1 ay gtmiyo ztn mahvoluyorum (
ABBLAAAAAAAAM bnm beee :)

oh oh ne güzel artık o ağaçtan bizde faydalanırız

sen beni yanlışş anladınnnnnnn yavrummm seni atmıyorum dışarı
sadece bu topicte devam etmeyip yeni yere geçelim diyoruz, orda yine beraber gebe kalcaz inş :)
bnm bu aydan umudum yok nslsa
topic haticenin o öyle dedi diye diyorum,
o nasıl isterse öyle olur :)

inş canım benim aynı gün gebe kalalımda topik patlaması yapalım ne zaman isterseniz yeni yere geçebiliriz :)

yeni sayfayada hatim indirelim bari sayfaya gelen gebe kalsın

ama bnm kanım buraya çok ısındı heç gidesim yok
evden çok burda vakit geçiriyoruz yaa kaç aydırrrrrr

kızlar benimle ilgilenirmisiniz lütfen çok da iyi değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…