Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

sağolun kızlar
ne biliyim belirtilere takılıyo insan işte
batım 20 ocak da adet olacakmışım gibi bakalım hayırlısı olsun banane bende artık bu topikteyim benimd uğura ihtiycım var

belirti falan arama ben aylardır yıllardır belirti aradım tutmadı hiçbiri yok göğsümde damar çıktı o oldu bu oldu yalan bunların hepsi yalan bizi yıllırdır kandırmışlar arkadaşlar :))))))))))))))))))))) noel baba adam olsa bacadan değil kapıdan gelir misali gibi kanmayın:))))))))))))
benim hiç belirtim yoktu salı gecesi rüyamda kendimi hamile olarak ilk kez gördüm sadece burdada anlattım.pazarda test yaptım çıktı hala rüya görüyorum gibiyim hala inanamıyorum 40. ayımda hamile kaldım

yok değilim bu aydan ümidim yok çünkü daha birlikte bile olmadık rahim filmi çektirmedim çektirdikten sonra bakalım artık hayırlısı bende polikistlik over var tedavi görüyorum

hayırlısı canım inşallah bebeklerimiz gelecek
bende bir dönem korundum
daha iki aydır düzgün bir şekilde yapıyoruz :)))
hayırlısı diyelim canlarım inşallah hemen hamile kalırız

şimdi ben namaza gidiyorum herkesi öpüyorum

benim de benim de yaşlanmaya başladım saçlarımı kestircem kocam istemiyor ne yapacağımı şaşırdım

canım ya ayni sorun bende var saclarım kalcama kadar uzun yıllardır ben kısa kesmek ıstıyorum ama esıım uzun sac sevıyo sakın saclarını kesme kesersen eve gelme dıyor tek kavga nedenımız o onedenle kesemıyorum .

evet hallettim sayende alıntı işini ama bende görünmüyo suratlat neyse zamanla

pouhahahahaaaaaaa
o niye o şu hunili ebeveynin nesini beğenmiyosunnnnnn
kocana da dedinmi bana benzesn sana hç benzemesn diye o ne düşnüüyo

:)))))))))))))))))))))))))))))

bu daha ilk zamandan konumuz çocuğum herşeyiyle bana benzesin diyorum kime bakarsan ona benzer derler ya sakın bana bakma falan yapıyorum adama :))))))huyu suyu dışında herşeyi sana benzer inşallah der sadece.

güzeliz yaa kahretsinn bize benzemicekte kime benzicek bu veletler kıllı babalarına mı

çok sevindim canım ama sen çok beklemişsin GÖZÜN AYDIN canım
ben de bu ay gördüm kendimi hamile bu sabahta ablam aradı
yeğnim hiç bir neden yokken (3 yaşında) eniştemin erkek çocuğu olacak demiş biraz önce aradı
neyse hayırlısı bende haber veririm size sağolun şidi daha iyiyim:26:

hoşgeldin cnm

serfik kız taktın sende kestirmeyiverrrrrr adamın içine kurt düştü demek istemiyor

aman yok bee ne anlar sırf uzun saç istiyor , evlendim saçlarım belime yaklaşmıştı sanırım yatarken ağzına giriyordu rahatsız oldu kesitr dedi kesitridm sonra da dedi ki bi daha kestirme şimdi de uzadı zar zor ama ben kestirmek istiyorum çok cılızlaştılar istemiyor ama kesitreceğim güç bende artık

çok kötü oldu saçlarım bahar mecburum kesitrmeye açık bırakamıyorum karışıyorlar artık toplayıp tokalıyorum nene gibi üfff yaa bide ebn saça çok takığımdır okul zamanı bile düzgün olmadan evden çıkmazdım annem kovalardı beni:):)

bizim ki de aynen şöyle gözleri ona benzeyecekmiş dudakları ona benzeyecekmiş sadece burnu bana benzeyebilirmiş hadi bakalım bana benzeyecek görür o gününü:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…