- Konu Sahibi haticemavi
-
- #16.161
yaw kızlar bişey dicem benim kafa beyazlamaya başladıbunun gibi olacam yakında
ben geldim ...:)
sağolun kızlar
ne biliyim belirtilere takılıyo insan işte
batım 20 ocak da adet olacakmışım gibi bakalım hayırlısı olsun banane bende artık bu topikteyim benimd uğura ihtiycım var
yok değilim bu aydan ümidim yok çünkü daha birlikte bile olmadık rahim filmi çektirmedim çektirdikten sonra bakalım artık hayırlısı bende polikistlik over var tedavi görüyorum
benim de benim de yaşlanmaya başladımsaçlarımı kestircem kocam istemiyor ne yapacağımı şaşırdım
olsun en azından alıntı işini halletmişsin bak devamı da gelir
komik suratlar mesaj yazdığımız yerde altta sıralanıyo şekerim görünmüyomu sende
ordan üstüne tıklayıp alıyosun
onun kafa kestane kızıl yavrum o bile boyalı naaaaber
hayırlısı canım inşallah bebeklerimiz gelecek
bende bir dönem korundum
daha iki aydır düzgün bir şekilde yapıyoruz :)))
hayırlısı diyelim canlarım inşallah hemen hamile kalırız
şimdi ben namaza gidiyorum herkesi öpüyorum
pouhahahahaaaaaaa
o niye o şu hunili ebeveynin nesini beğenmiyosunnnnnn
kocana da dedinmi bana benzesn sana hç benzemesn diye o ne düşnüüyo
3 senenin eserimivalla benim yaşım genç ama bendede çıktı beyazlar
:)))))))))))))))))))))))))))))
bu daha ilk zamandan konumuz çocuğum herşeyiyle bana benzesin diyorum kime bakarsan ona benzer derler ya sakın bana bakma falan yapıyorum adama :))))))huyu suyu dışında herşeyi sana benzer inşallah der sadece.
belirti falan arama ben aylardır yıllardır belirti aradım tutmadı hiçbiri yok göğsümde damar çıktı o oldu bu oldu yalan bunların hepsi yalan bizi yıllırdır kandırmışlar arkadaşlar :))))))))))))))))))))) noel baba adam olsa bacadan değil kapıdan gelir misali gibi kanmayın:))))))))))))
benim hiç belirtim yoktu salı gecesi rüyamda kendimi hamile olarak ilk kez gördüm sadece burdada anlattım.pazarda test yaptım çıktı hala rüya görüyorum gibiyim hala inanamıyorum 40. ayımda hamile kaldım
sormaya adam çökertti beni :))))) ırsi falan derlerya yalan daha anamda yeni yeni çıkıyorlar benim kafa pamuk oldu
güzeliz yaa kahretsinn bize benzemicekte kime benzicek bu veletler kıllı babalarına mı
heralde şekerimmmm 1.70 boy sarı saç mavi göz gencim güzelimm seni üzerimmm
hoşgeldin cnm
serfik kız taktın sende kestirmeyiverrrrrr adamın içine kurt düştü demek istemiyor
canım ya ayni sorun bende var saclarım kalcama kadar uzun yıllardır ben kısa kesmek ıstıyorum ama esıım uzun sac sevıyo sakın saclarını kesme kesersen eve gelme dıyor tek kavga nedenımız o onedenle kesemıyorum .
:)))))))))))))))))))))))))))))
bu daha ilk zamandan konumuz çocuğum herşeyiyle bana benzesin diyorum kime bakarsan ona benzer derler ya sakın bana bakma falan yapıyorum adama :))))))huyu suyu dışında herşeyi sana benzer inşallah der sadece.
daha ne olsun bacım, ben çocuuu senden yapmaya emin oldum bahaneyşe maviş olur hahahaa
sende niyeti bana bozdun herhall :)))))))) (başlık olarak ne vercen )
hani dünür olcaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?